Jump to content

δεν φενεται ο x25-m

johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

με αξιωσε και μενα ο θεος να παρω τον παραπανω ssd(x25-m) ομως εχω ενα προβληματακι..δεν τον βλεπουν τα windows..για την ακριβεια δεν τον βλεπω στον "υπολογιστη μου"..το bios τον βλεπει κανονικα και η διαχειρηση συσκευων των windows επισης..τι να κανω για να τον δουν και τα windows εκει? εκτος αν δεν χρειαζεται να φενεται..ουτοσιαλως θελω να βαλω τα 7αρια στον ssd..επισης χρειαζεται να κανω καποιο update στο firmware του?(προκειται για το μοντελο sssdsa2mh080g2r με version #e65910-311) αμα χρειαζεται να σας πω τιποτα αλλο πειτε μου

συγνωμη για το μεγαλο ποστ

ευχαριστω προκαταβολικα:help1:

Αν απλά τον κούμπωσες πάνω στη μητρική τότε πρέπει να κάνεις format στον δίσκο!!

και απο που θα το κανω αυτο?πρωτη φορα βαζω καινουριο δισκο..σορρυ για τις χαζες ερωτησεις

ο υπολογιστης--->διαχειρηση--->διαχειρηση δισκων--->(βρισκεις τον intel)δεξι κλικ--->διαμορφωση

μπορεις να περασεις απευθειας τα windows πανω σε αυτον(δλδ format μεσα απο bios)...αλλα αν θες να τον αναγνωρισουν τα υπαρχοντα win ο παραπανω τροπος θα σε διευκολυνει.....

Παιδιά για να κάνει format, πρέπει να υπάρχει partition. :)

johnymag, θα πας εκεί που σου είπε ο thespesios.

Πρέπει να κάνεις Initialize (θα σου βγάλει σχετικό παράθυρο μόνο του αν χρειάζεται).

Και μετά δεξί κλικ στο δίσκο και θα γράφει Create Partition ή New Volume (δε θυμάμαι ακριβώς).

Ακολουθείς τον οδηγό και είσαι έτοιμος. :)

εγω δεν θυμαμαι εχω πολυ καιρο να βαλω νεο drive....δωσε ενα screenshot με τις επιλογες που εχεις.....

Σε λαθος παραθυρο εισαι.

Τα παιδια σου ειπαν.

Δεξι κλικ πανω στο "Ο υπολογιστης μου"--> Διαχειριση-->Διαχειριση δισκων

δεν εισαι στο σωστο μερος...δεξι κλικ στο εικονιδιο του υπολογιστη,επιλεγεις διαχειρηση και μετα ακολουθεις τη διαδρομη που σου ειπα....

Όχι, johnymag, δε σου είπε διαχείριση συσκευών ο thespesios.

Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής --> Διαχείριση --> Διαχείριση δίσκων (στα αριστερά) και εκεί θα βρεις το δίσκο σου ώστε να φτιάξεις νέο partition (διαμέρισμα).

Θα πας στην εναρξη-υπολογιστης,δεξι κλικ στο υπολογιστης και μετα πατας διαχειρηση,οταν σου βγαλει το παραθυρο θα πας αριστερα κατω,λεει διαχειριση δισκων...απο εκει θα βρεις τον SSD και θα κανεις φορματ!

το βρηκα τελικα και τον εφτιαξα..οκ..ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την βοηθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.