greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2010 Καλημέρες.Εδώ και αρκετό καιρό έπαιζα με ματρόσκες και media player home cinema τις ταινίες μου.αποφάσισα λοιπόν να δω τι παίζει με τα bdmv μιας και θα στηθεί επιτέλους το πολυπόθητο home cinema στο σαλόνι......και να βλέπω full quality αρχεία 30-40gb χωρίς τις υποχωρήσεις του mkv.το πρόβλημα μου είναι οτι έχω κολλήματα σε random στιγμές κατά την αναπαραγωγή.η ταινία βρίσκεται σε bdmv μορφή και έρχεται από εξωτερικό σκληρό δίσκο e-sata.όταν κολλάει το cpu usage πέφτει στο 0-1% και η χρήση μνήμης είναι σταθερή.έχω βάλει επισης hardware acceleration dxva από την 5770 που φοράει 10.3βλέπω οτι σιγά σιγά γεμίζει και το google με παρόμοιες περιπτώσεις.http://www.tomshardware.co.uk/forum/258698-14-lite-ihes208-movies-freezeέχει κάποιος βρει καμιά λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 εχεις δοκιμασει να παιξεις τις ταινιες με κανα Power dvd 7.3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 ναι...δοκίμασα και το 7.3 3319a με το οποίο λένε οτι είναι όλα κομπλέ...τζίφος....τζίφος επίσης με powerdvd10 αλλά και με arcsoft total media theater.γενικώς έχω φάει το νετ εδώ και 2 ώρες και λύση δε βρίσκω πουθενά.όλοι προβλήματα με αναπαραγωγή blu-ray rip μορφής bdmv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Δοκιμασε τοτε να μεταφερεις την ταινια στον τοπικο δισκο του HTPC , να δεις αν στο κανει εκει.εμενα τα arcsoft media theater kai power dvd 7.3 δεν ειχαν προβλημα και μαλιστα μεσω LAN streaming 100mpbs..δοκιμασε επισης με kmplayer σκετο το αρχειο να παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 λοιπόν...δε ξέρω πόσο κουλό μπορεί να ακουστεί....αλλά έβαλα επιλογή ελληνικούς υπότιτλους (δε βάζω γιατί χάνω τη δράση και τα αγγλικά μου είναι μια χαρά) και δεν είχα κανένα κόλλημα για 1ώρα ταινίας...... τι να πω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 επειδη ειναι κουλο οπως λες , ξαναδοκιμασε οπως ησουν πριν (χωρις υποτιτλους δλδ) και δες αν κολλαει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 τίποτα, όλα κομπλέ.....θα τρελαθούμε με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.