hondakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2010 Πως μπορω να μειωσω το ping και γενικα τι μπορω να κανο για καλιτερι ταχητυτα.Παρακαλω βοηθειστε!!! :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Άλλαξε Provider...Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να καλέσεις την Forthnet και να σε γυρίσουν σε Fastpath (εάν δεν είσαι ήδη) και ίσως δεις κάποια μικρή/μεγάλη βελτίωση.Εάν θες καλά pings (για games κλπ), για εμένα μονόδρομος είναι ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος με το speedtest; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 17, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τα ψηλά πίγκς είναι απόρροιες μιας εκ των 2 εκδοχών.α) τσόντες κατεβαίνουν στο background δίχως αύριο. (η απο τον αδερφό σου στο δίπλα πι-σι / γείτονα κλπ)β) κακή γραμμή γιατί ζεις ανατολικά της Σπιναλόγκας.Το 98% των περιπτώσεων είναι το α).Αν είσαι στο β) ή αλλάζεις πάροχο, ή χρησιμοποιείς κάποιο latency fix για τα παιχνίδια αναγκαστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 και γ) κατεβαίνουν τσόντες δίχως αυριο από όλους τους άλλους clients του DSLAM (ή οπως λέγεται) και δεν πρόκεται να φτιάξει τπτ μέχρι ο ISP να κάνει αναβάθμιση..Δες αν έχεις χάλια ping με google μετά της 1-2 το βράδυ για παράδειγμα, α και πες τι εννοείς χάλια ping..Τέλος για το WoW που παίζω, αυτό έκανε νομίζω δουλειά.. (έφτασα να έχω στο σίγουρα innacurate latency meter του παιχνιδιού λιγότερο ping από αυτό που είχα με τον Γούγλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 17, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Ναι για Leatrix έλεγα και εγώ (και εγώ στο wow το έχω και κάνει αισθητή διαφορά) που μου έριξε το ping απο το 200-300 ανάλογα σε σταθερά κάτω απο 100, και είναι αισθητή η διαφορά και στο game play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 17, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τα 44Mbps στο download τα πρόσεξε κανένας;Σίγουρα είσαι πίσω από dsl; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούνιος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τέλος για το WoW που παίζω, αυτό έκανε νομίζω δουλειά.. δλδ αυτο παιζει για οποιοδηποτε online game ? ie lineage 2 etc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 ναι τρέχει αυτόματα με το windows start δεν κανεις κατι εσύ και δουλεύει γενικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούνιος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τα 44Mbps στο download τα πρόσεξε κανένας; Όντως είναι πολύ ψηλό, όπως και το upload του, και το ping είναι χάλια.. Το Leatrix παίζει με τα TCP πακέτα, πίσω από ότι δίκτυο και να είναι, TCP δεν χρησιμοποιεί Trendy, που έφυγες από Ηράκλειο και σάπισε το HSWN... Ναι PGM, όλα τα online games που χρησιμοποιούν TCP (λογικά τα περισσότερα). PS. Αν για οποιονδήποτε λόγο χρησιμοποιείτε το PC για προγραμματισμό σε δίκτυα (φοιτητές κυρίως αλλά και επαγγελματίες) και παίζετε στο Layer του TCP με δικά σας προγράμματα, καλύτερα να ΜΗΝ βάλετε το Leatrix γιατι τα αποτελέσματα δεν θα είναι σωστά.. Από τότε που είδα το Leatrix, καθηστέρησα μια βδομάδα να το βάλω για αυτόν τον λόγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 17, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 πιλοτικη VDSL μηπως ? αλλα κατι σε interleave μυριζει + το Α) που ειπε ο Dolly (γιατι εδω που εχεις ποσταρει διαφορετικο διαγραμμα, αν υποθεσω οτι ειναι καθαρη απο χρηση εκεινη τη στιγμη η γραμμη σου , τοτε μοιαζει με interleaved.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KwstasPsycho Ιούνιος 17, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Άλλαξε Provider...Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να καλέσεις την Forthnet και να σε γυρίσουν σε Fastpath (εάν δεν είσαι ήδη) και ίσως δεις κάποια μικρή/μεγάλη βελτίωση.Εάν θες καλά pings (για games κλπ), για εμένα μονόδρομος είναι ΟΤΕ.Αυτο ισχυει οτι μπορεις να αλλαξεις σε Fastpath και να μειωθει το ms σου αρκετα...Το μονο προβλημα σε αυτο ειναι πως οταν εισαι σε FastPath μειωνετε το download και το upload σου και αυτο πολλοι δεν το θελουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 17, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 +1 για conn-x και fastpath, ειχα μπλεξει παλιοτερα με t®ellas και netone, ποτε ΞΑΝΑ, conn-x = μονοδρομος για τον online gamer που σεβεται τον εαυτο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Ιούνιος 17, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τα 44Mbps στο download τα πρόσεξε κανένας;Σίγουρα είσαι πίσω από dsl;Ειναι bug!!! Σε πολλους εχει γινει.Για αυτο να μην εμπιστευόμαστε τα speedtest;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.