venom7 Ιούνιος 20, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 evo έκανα διόρθωση στο θέμα του ψυγείου και έγραψα χοντρό μετά!Απλά μπερδεύτικα από τη βιασύνη!Δες και από πάνω!@KommReservoir θέλεις κάτι σε κύλινδρο-σωλήνα ή κάτι να μπαίνει σε 5.25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 @KoMMΑλλά για τα 3/8 σωλήνα επιμένω.Τι λες?Βασικα εξαρταται. Τωρα οτι μεγεθος εχω δει ειναι απο το νετ, και απο worklogs οποτε δεν μπορω να σου πω ναι η οχι.εδιτ : για ρεζερβουαρ δεν ξερω ακομα,αναλογα την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 20, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 Για το θέμα του reservoir όμως δεν απάντησες!Για πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 το προβλημα με το 5.25 ειναι οτι θα βαλω φαν κοντρολερ+dvd+6hdd και θελω μελλοντικα να χω χωρο καπου για κανα 2πλο ψυγειο και σκεφτομουν μπροστα. Αλλα σου λεω, δε το σκεφτομαι ακομα,το πιο πιθανο ειναι να παρω την mcp355 με ενα ρεζερβουαρ απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 20, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 radiator: TFC xchanger triple 360Pump: Koolance PMP-450 + EK WaterBlocks D5X-Top-AcetalBlock: Koolance 360Rez: EK-Bay Spin Res-AcetalTube: 3/8 Faseri7 920 D0-4,2GHz/ 1.27V on Load (CPU-Z)/ <~55c full load linX (25c room temp) HT Off+Coollaboratory liquid pro, Thermal Compound.και τους χοντρούς σωλήνες θα σε συμβούλευα να τους αποφύγεις.. θα τα βρείς σκούρα άμα στο μέλλον αποφασίσεις να βάλεις και NB, Chipset e.t.c. στο παιχνίδικαι είναι αμφίβολο άμα κερδίσεις κάτι παραπάνω σε θερμοκρασίες σε σχέση με τους 3/8edit: btw με το σύστημα που έχω, άνετα κουμπώνω χωρίς να προσθέσω ψυγείο και μια GPU πάνω και θα είμαι OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 20, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 @KommΜε αυτά που λες ότι θα έχεις μπροστά,δεν υπάρχει περίπρτωση να χωρέσει μέτα στο μέλλον 2πλό ψυγείο.Μονό και αν!Από κει και πέρα,δεν υπάρχει και λόγος με 3πλό χοντρό να βάλεις και α΄λλο ψυγείο.Οπότε,reservoir κάτι σε κύλινδρο-σωλήνα ή κάτι να μπαίνει σε 5.25? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 20, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 κυλινδρακι το βλεπω, κανα απλο της ΕΚ μαλλον. Τι προτεινεις εσυ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 20, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 OK!Λοιπόν,αυτά που σου προτείνω είναι...1)ψυγείο 95$http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_457_667_671&products_id=253892)αντλία 82$http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_201&products_id=31123)cpu block 80$http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_498_493&products_id=264804)reservoir 55$http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_318_659&products_id=27960Από κει και πέρα θα πρέπει ακόμα να πάρεις και 5)ρακόρ.Να δεις τι χρειάζεσαι,δλδ πόσες γωνίες 90μοίρες και πόσα ευθεία.6)Υγρόκαι7)σωλήνα αφού αποφασίσεις και τι χρώμα θέλεις και τέλος τα 8)fans.Για τα 5,6,7 και 8 να υπολογίζεις περίπου 60e.Είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις!Και άμα λάχει βάζεις και ένα universal gpu block για την κάρτα γραφηκών σου http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_240_581&products_id=22817 με ακόμα 40$=33e και είσαι στα λεφτά σου και πάλι και δεν σου λείπει και τίποτα!Υ.Γ.1Τα παραπάνω που σου πρότεινα είναι από εξωτερικό και είναι σε δολλάρια οπότε σε ευρώ είναι λιγότερα.Δλδ περίπου 260e+60e για τα 5,6,7και8 =320e+35e για την κάρτα γραφηκών=355e.Και είσαι και στα λεφτά σου και τούμπανο!!!Υ.Γ.2Αν είναι να τα πάρεις από εξωτερικό είτε κάποια είτε όλα,να υπολογίσεις και κάποια χρήματα επιπλέον για τα ταχυδρομικά έξοδα.Υ.Γ.3Κάποια πράγματα μπορείς να τα βρεις και στο multirama extreme και να γλητώσεις και κάποια χρήματα!Υ.Γ4Πρόκειται να κάνουμε ομαδική αγορά από το performance-pcs για να μοιραστούμε τα μεταφορικά και να μας έρθουν λιγότερα,οπότε άμα είναι και θέλεις πες αλλά σύντομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 21, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Με τα ρακορ εχω μπλεχτει αρκετα τολμω να πω. barbs/clamps/compression fittings/rotaries :confused: cpu block θα τσιμπησω το supreme hf, αλλα μερικες εκδοσεις του εχουν προβλημα με comp.fittings 1/2 3/4 και θελουν γωνια και εχω χαθει τελειως... απο σωληνες κατι primochill clear θα παρω -ποσο μηκος αληθεια;-, και απο υγρο, καθαρο νερακι. Fans scythe gentle typhoon Γνωριζουμε το multi extreme τι εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 21, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 Man αυτά θα τα βρεις μόνος σου! Και ρε συ άμα έχεις αποφασίσει για κάποια πράγματα από μόνος σου ή δεν ξέρω και εγώ τι και πως και δεν είναι από αυτά που σου προτείνουμε,τότε πες το μας από την αρχή να μην ψάχνουμε άδικα,αφού ότι και να σου πούμε θα είναι περιττό!Και λες και ότι θα πάρεις block το οποίο εμφανίζει και προβλήματα!!!Τι να πω!Δικό σου είναι το set up ότι θέλεις εσύ θα κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 21, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2010 ε βρε αφου το λεω απ την αρχη ή το ενα ή το αλλο. Δεν εχω αγορασει τιποτα ακομα και εφοσον ακομα ειμαι εδω και ρωταω δεν εχω αποφασισει και 1000% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.