Jump to content

φόρτωμα Windows 7 πανω σε ΧΡ

_K_Marios_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια..

Εχω ενα λαπτοπ σχετικα παλιό αλλα διαβασα οτι τα windows 7 αποδιδουν καλυτερα απο τα ΧΡ. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα να κανω φορματ χωρις CD γιατι εχει χαλασει.. η αν θα ηταν καλο να φορτώσω απο πάνω τα 7..

Υπολογιστης T2250 @ 1.73GH με 504 ram..

τα σηκώνει;

απο πανω σιγουρα δεν μπαινουν

θα χρειαστης ενα εξωτερικο dvd usb και φορματ[ εγω αυτο εκανα]

και βεβαια θα πρεπει να επισκευτεις το σιτε της εταιριας σου

και να δεις drivers συμβατους πριν ξεκινησεις

τωρα βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν διανομες seven που

να μπαινουν σε usb κατι πηρε το αυτι μου:hi:

Για μενα, μεινε ως εχεις.... Και περισσοτερο χωρο στο δισκο θα σου πιασουν (λογικα θα χεις μικρο) και δεν θα μπορεσεις να τα "χαρεις".

παιδια θα δοκιμάσω με τα κανονικα windows 7. ελεγχει ελαχστες απαιτήσεις και αμα δε της εχεις δε τα φωρτωνει;

παιδια καποιος απλος τρόπος για το format;

Αποκλείεται να είναι ελαφρύτερα από τα XP. Απλά έχουν πολλά μπιχλιμπίδια και είναι βελτιωμένα ως προς την απόδοση σε σύγκριση με VISTA.

θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους......δε θα τα χαρείς μάλλον....θα σου πρότεινα πάντως αν θες να αλλάξεις τα xp και γενικά να παίξεις λίγο με το μηχάνημά να βάλεις linux.έχουν σαφώς μικρότερες απαιτήσεις απο τα 7 και εξίσου καλό περιβάλλον αν και ίσως λίγο δυσκολευτείς με drivers αν αρκετά παλιό.

εγω εβαλα τα 7 σε ενα φιλο με asus σχετικα παλιο 3 χρονων με 512ραμ και ψιλο σερνοταν αλλα του βαλαμε 2 ραμ και ειναι μια χαρα πολυ καλυτερα απο πριν με τα xp

τα windows 7 αποδιδουν καλυτερα απο τα ΧΡ

τα σηκώνει;

δε νομιζω να αποδιδουν καλυτερα απο xp. Απο vista πιστευω αποδιδουν καλυτερα ασχετα με το τη διαβασες

εγω υποστηρίζω να παραμεινεις σε xp

Με 512 ram θα έχεις πρόβλημα. Από κει και πέρα, δικό σου χρόνο ξοδεύεις, εσύ ξέρεις :)

Παιδια θα δω. Sattelite A110 παιρνει παραπάνω ram;

Εχω αλλο ενα πρόβλημα.. εχουν χαλάσει τα βελάκια και ετσι δε μπορώ να κάνω boot στο usb ουτε να κανω navigation στο bios καποια ιδεα;

Παιδια εκανα ενα τεστ για της ραμ και παιρνει αυτες το δικο μου

1GB, 200-pin SODIMM, DDR2 PC2-5300 memory module.

Που μπορώ να τισ βρώ;

Επίσης παι2ει να υπαρχει καινουργιο πληκτρολόγιο;

A110-195 sattelite ειναι το μοντελο

Μπορεις να συνδεσεις ενα οποιοδηποτε usb keyboard, αρκει να εχεις αντιστοιχη θυρα στο laptop, και να παιξεις κανονικα στο bios/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.