Jump to content

προβλημα με τις γλωσσες

manolis_p

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καταρχήν να με καλωσορίσω στο site.

να μπω στο πρόβλημα μου τώρα. εδώ και κανα δυο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα.......:rant:.Στις γλώσσες του πληκτρολογίου αντί για αγγλικά και ελληνικά(κλασσικά) μου εμφανίζονται επίσης κορεάτικα ιαπωνικά κινεζικά χωρίς να τα έχω προσθέσει εγώ.τα βγάζω από τον πινάκα ελέγχου,κάνω ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ πάλι τα ίδια.....:rant:τα ξαναβγαζω παλι τα ιδια......σβηνω έξτρα γλώσσες από office,ξαναβγάζω τις άλλες γλώσσες από τον πινάκα έλεγχου αλλά πάλι τα ίδια.....έχουν σπάσει τα ΄νεύρα μου.... please help

εχω windows 7 x64

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις τις γλώσσες από την γραμμή γλώσσας (δεξί κλικ στο εικονίδιο γλώσσας->ρυθμίσεις και στο παράθυρο που ανοίγει κατάργηση από τις εγκατεστημένες υπηρεσίες);

Δοκίμασε και κάνα άλλο και επίσης κάνε και scan για spyware

χμμ...νομιζω οτι το βρηκα....το μελλον θα δειξει....μαλλον εφταιγαν κατι proofing tools του office 2010... που έτρεχαν στο back-round.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.