Jump to content

TheLab Racing Online meeting

mech5107

Recommended Posts

ΟΚ από μένα. Αρχίζω γύρους το απόγευμα. Δεν θα έχουμε περιθώρια προσπέρασης όμως.

Επίσης με invulnerability ON θα στουκάρουμε αβέρτα ενώ με OFF θα είμαστε συνέχεια πιτ για πτέρυγες.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

με φορμουλα η με κανα αλλο αμαξακι ;

εγω λεω m3 e46 mod

εννοειται ΟΛΑ off..

Όχι ρε παιδιά, αφού το είπαμε, rfactor με F1 FSONE 2009 mod και πίστα Monaco. Βέβαια αν θέλετε πείτε καμιά άλλη πίστα για τους λόγους που έχω πει στο #41. Η διαδρομή στο Monaco είναι στενή.

εγω ξερω οτι μια ωρα παιζαμε με τον Πετρο σημερα..

30ms ειχε σαν LAN ηταν..καθολου καθυστερηση.βεβαια δεν ξερω στα πολλα clients

παιζαμε m3 e46 mod @spain

και παιξαμε αγωνα..εκει που βγηκα εκτος δρομου πρωτος και ανοιξε η διαφορα στα 10seconds και το κραταγαμε ολους τους γυρους τοσο , ελπιζοντας οτι θα βγει εκτος δρομου ο Πετρος...εν τελη βλεπω σκονες φρεναρισματα και λεω εδω ειμαστε τον φτανουμε.

Αλλα που...τοση ωρα δεν βγηκα..ΤΟΤΕ που εφυγε , ακολουθησα και εγω μαζι του.Και τελικα με νικησε με 10-11 δευτερολεπτα διαφορα

Ωραια ηταν

Αααχχχ, τα κοκαλάκια μου, με ξέκανε ο μικρός.

Μια χαρά το MOD, μια χαρά εύκολο το M3, ΔΕΝ μου έκανε τα προβλήματα το τιμόνι που γκρινιάζω τόσες μέρες (περίεργο...)

Με την κούραση που είχα σήμερα και πάλι καλά να λες που βγήκα έξω. Αν ήταν F1 δεν θα άντεχα να πάω καλά. Σίγουρα η πίστα γίνεται και πιο γρήγορα από το 2:10.9 που έκανα (ταχύτερος γύρος στον αγώνα) αλλά πολύ εύκολα ξεκολλάει η ουρά του M3.

Γενικά, πολύ το ευχαριστήθηκα. Αύριο πάλι!!

σηκωσα εγω χθες δοκιμαστικα στο πισι που επαιζα.

btw να ξερετε ολοι χρειαζομαστε hamachi

οχι απαραιτητα, με tunngle "μαζευομαστε" 3-4 φιλοι πλεον (ιδια λειτουργια πρακτικα, αλλα απο οταν το hamachi μακακιζοταν σε πανω απο 2 ατομα στο shift, και το tunngle επαιζε τζιτζι, το ham, πηρε ποδι..)

οποιος ειναι ελευθερος

ας κατεβασει το m3 mod e46

ας κατεβασει το hamachi

ας μπει Thelab Racing

pass : mo0

Και μετα ας παει στο join μεσα στο rfactor και παταει το + και βαζει την ip μου του hamachi

edit : γομάρ ειναι η μυτη σου...! γκόμαρ προφερεται :p

Αν θέλετε να τα βρείτε όλα έτοιμα κ απλά να μπείτε κ να τρέξετε,υπάρχει κ το GVRteam F1 Online League: Ανεπίσημο πρωταθλημα με rFactor.

Στο συγκεκριμένο νήμα θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης ενώ το mod που τρέχουν τα παιδιά είναι το άρτι αφιχθέν FSONE 2009 MP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.