Houseism Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Άνοιξα νέο θέμα γιατί μετά από αναζήτηση δε βρήκα κάποιο σχετικό...Λοιπόν, εδώ και καιρό ο υπολογιστής μου έβγαζε το εικονίδιο της επανεκκίνησης για να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις...Αυτό γινόταν κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή... Και μάλιστα μετά την επανεκκίνηση έλεγε ότι οι παράμετροι δε ρυθμίστηκαν σωστά... Ε, αποφάσισα να τις κάνω τις ενημερώσεις χειροκίνητα... Κι εγκαταστάθηκε μαζί και το Service Pack 2... Και μετά πάτησα επανεκκίνηση υπολογιστή... Κατά την επανεκκίνηση, κόλλησε ο υπολογιστής και δε φορτώνει τα vista με τίποτα!Κολλάει στην εγκατάσταση μιας ενημέρωσης...Μου έγραφε ότι λείπει κάποιο αρχείο dll και ο υπολογιστής δεν μπορεί καν να μπει σε safe mode (μπαίνει αλλά μετά δε φορτώνει τα vista). Τι να κάνω; Έψαξα στο site της Microsoft αλλά έγραφε πως να διορθώσεις το πρόβλημα όταν έχουν φορτωθεί τα windows (μέσω έναρξης κ.λπ.)! Δε γράφει πως να διορθωθεί όταν δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής! Και σημειωτέον ότι δεν έχω κάνει back up, επομένως αν κάνω format θα χαθούν τα αρχεία μου. Και δεν έχω τα vista σε cd! Όταν αγόρασα το laptop ήταν ήδη εγκατεστημένα τα προγράμματα και δε μου έδωσαν κάποιους drivers κ.λπ! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε!Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούνιος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Άνοιξα νέο θέμα γιατί μετά από αναζήτηση δε βρήκα κάποιο σχετικό...Λοιπόν, εδώ και καιρό ο υπολογιστής μου έβγαζε το εικονίδιο της επανεκκίνησης για να εγκατασταθούν οι ενημερώσεις...Αυτό γινόταν κάθε φορά που άνοιγα τον υπολογιστή... Και μάλιστα μετά την επανεκκίνηση έλεγε ότι οι παράμετροι δε ρυθμίστηκαν σωστά... Ε, αποφάσισα να τις κάνω τις ενημερώσεις χειροκίνητα... Κι εγκαταστάθηκε μαζί και το Service Pack 2... Και μετά πάτησα επανεκκίνηση υπολογιστή... Κατά την επανεκκίνηση, κόλλησε ο υπολογιστής και δε φορτώνει τα vista με τίποτα!Κολλάει στην εγκατάσταση μιας ενημέρωσης...Μου έγραφε ότι λείπει κάποιο αρχείο dll και ο υπολογιστής δεν μπορεί καν να μπει σε safe mode (μπαίνει αλλά μετά δε φορτώνει τα vista). Τι να κάνω; Έψαξα στο site της Microsoft αλλά έγραφε πως να διορθώσεις το πρόβλημα όταν έχουν φορτωθεί τα windows (μέσω έναρξης κ.λπ.)! Δε γράφει πως να διορθωθεί όταν δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής! Και σημειωτέον ότι δεν έχω κάνει back up, επομένως αν κάνω format θα χαθούν τα αρχεία μου. Και δεν έχω τα vista σε cd! Όταν αγόρασα το laptop ήταν ήδη εγκατεστημένα τα προγράμματα και δε μου έδωσαν κάποιους drivers κ.λπ! Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε!Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!Μπορείς να τον βάλεις σε άλλο pc για να σώσεις τα δεδομένα σου αλλά και για να αντικαταστήσεις το dll αρχειο, εφόσον σου λέει πιο έχεις χάσει. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να τον φορμαρεις....ΥΣ Τσέκαρε αν μπορεις να κάνεις ρικαβερι....ΥΣ2 Βρες ένα δισκάκι με την έκδοση των βίστα που έχεις, κ εφόσον στην εγκατάσταση σου ζητήσει το serial code βάλε τον κωδικό που έχεις κάτω από το λαπτοπ, έτσι θα εμεργοποιηθούν κανονικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houseism Ιούνιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Εννοείς να βάλω το σκληρό δίσκο σε άλλο laptop? Αν δεν τα κάνω αυτά, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση να ανοίξει ο υπολογιστής ε; Να πατήσω κάποιο κουμπί π.χ. και να παρακμφθεί η διαδικασία... (μου έλεγε να τσεκάρω το chkdsk) Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 δεν σου λέει να τον βάλεις σε άλλο φορητό και να bootάρεις από αυτόν. μπορείς να τον συνδέσεις εξωτερικά μέσω usb, να πάρεις ό,τι αρχεία έχεις και αν η απόπειρα αντικατάστασης του dll αποτύχει τότε να τον φορμάρεις με την διαδικασία που σου λέει ο φίλος στο δεύτερο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 κατεβασε ενα live cd linux (ubuntu ειναι ευκολα στην χρηση)γραψε σε ενα χαρτι πιο dll λειπει και σε ποια τοποθεσια πρεπει να ειναικανε boot με το cd, κατεβασε το dll που θες, βαλτο στην σωστη τοποθεσιακαι δες αν διορθώθηκε το προβλημααν σου ξανα βγαλει προβλημα σιγουρεψου οτι δεν ειναι το ιδιοισως λείπουν παραπανω απο ενα dll.με τον ιδιο τροπο μπορεις να κρατησεις και backupεκτος απο cd μπορεις να κανεις και live usbελπιζω να βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houseism Ιούνιος 15, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά! Να είστε καλά!Ελπίζω κάτι να γίνει!!!:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.