Jump to content

Battlefield BC2 Kastro-TheLab.gr events!

jpavly

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε κάτι άλλο. Έχω ήδη σκεφτεί για sniper classes, αλλά πιστέψτε με, δεν θα είναι όπως το φαντάζεστε camp-shoot :hehe:

Βασικά δεν κάνουμε και μια λίστα με το ποιοι θα ήμαστε για να ξέρουμε πόσους εργολάβους και φλυτζάνια να ετοιμάσουμε...?

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε κάτι άλλο. Έχω ήδη σκεφτεί για sniper classes, αλλά πιστέψτε με, δεν θα είναι όπως το φαντάζεστε camp-shoot :hehe:

ox θες να με ξεντροπιάσεις εσυ :p

ελπίζω μόνο να μην σκέφτεσαι τπτ σε rush :to_pick_ones_nose3:

παντως αμα τα 40ρια επιτρεπονται θα πεσει πολυ spam και εκει που θα πηγαινεις να δωσεις μια καραμπινια θα τρως μια οπλομβοβιδα στο κεφαλι. και το c4 καταστρεφει κτιρια χωρις να το spamaρης απο την αλλη πλευρα της πιστας.

edit: απο οτι ειδα ουτε 40ρια δεν επιτρεπονται, κατι εχασα ^^.

edit2: θα προσπαθησω να μπω σημερα, αν δεν μεν με πεταει.

παντως αμα τα 40ρια επιτρεπονται θα πεσει πολυ spam και εκει που θα πηγαινεις να δωσεις μια καραμπινια θα τρως μια οπλομβοβιδα στο κεφαλι. και το c4 καταστρεφει κτιρια χωρις να το spamaρης απο την αλλη πλευρα της πιστας.

edit: απο οτι ειδα ουτε 40ρια δεν επιτρεπονται, κατι εχασα ^^.

edit2: θα προσπαθησω να μπω σημερα, αν δεν μεν με πεταει.

Επιτρέπονται μόνο shotguns. Shotgun με 40άρα attachment δεν υπάρχει. Τυχαίο? δεν νομίζω..

Επιτρέπονται μόνο shotguns. Shotgun με 40άρα attachment δεν υπάρχει. Τυχαίο? δεν νομίζω..

Και ομως... :hehe:

airtronic_china_lake_4x40_pump_action_grenade_launcher_11.jpg

Αν θες μπορείς να κάνεις τον νεροκουβαλητή :p

Μπορεί να περάσω καμιά βόλτα απόψε, εαν μείνει θέση.

Αν θες μπορείς να κάνεις τον νεροκουβαλητή :p

Μπορεί να περάσω καμιά βόλτα απόψε, εαν μείνει θέση.

Περνα περνα.:shifty:

Το gamemode είναι έτοιμο από χθες, άμα θέλετε μπαίνετε από τώρα και προπονείστε :)

Το gamemode είναι έτοιμο από χθες, άμα θέλετε μπαίνετε από τώρα και προπονείστε :)

Εσενα τι ωρα σε περιμενουμε?

Το Mouse ειναι στη φορτιση.:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.