Jaco Ιούλιος 2, 2010 #101 Ιούλιος 2, 2010 Όσοι δεν έχουν πρόβλημα ότι ο server θα είναι UNRANKED (=όχι πόντοι και σκορ) ας κάνουν thanks εδώ... Στην περίπτωση αυτή, θα κάνουμε το event που λέει ο jpavly... +1 από μένα σ' αυτό το ποστ...
Jaco Ιούλιος 2, 2010 #102 Ιούλιος 2, 2010 Όσοι θέλουν να είναι RANKED (=να μετράει το σκορ) ας κάνουν thanks εδώ...Στην περίπτωση αυτή θα βρούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πχ recon only ή κάτι πιο κατανοητό για τους ξένους που θα μπουν...
sstav Ιούλιος 2, 2010 #103 Ιούλιος 2, 2010 οπως και στα χαρτιά "με ψιλά" είναι πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.....
Niksoul Ιούλιος 2, 2010 #105 Ιούλιος 2, 2010 Απλα να παιξουμε μεταξυ μας θελουμε..Δεν πειραζει που δεν θα μετρανε τα dogtags ,αν και ηθελα ακομα 1 για να κλεισει η 10δα του jpavly. :P
Jaco Ιούλιος 2, 2010 #106 Ιούλιος 2, 2010 Θα σου δώσω ένα από την συλλογή μου, έχω γεμίσει το συρτάρι μου με τα tags του...
NooDle Ιούλιος 2, 2010 #107 Ιούλιος 2, 2010 παίδες πεπρει αναγκαστικά να μπω να παίζω απο τις 9? γιατι κατα τι 1:30 θα τελειώσωοπότε να παώ σπίτι να λίωσω..
sstav Ιούλιος 2, 2010 #108 Ιούλιος 2, 2010 Στην περίπτωση αυτή θα βρούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πχ recon only ή κάτι πιο κατανοητό για τους ξένους που θα μπουν... O manolisx θα κάνει το κηνυγημένο κοτόπουλο να πηγαίνει από το Α στο Β και μεις από τα βουνά να σημαδεύουμε ποιος θα τον πετύχει περισσότερες φορές :smoke: :hehe: no offence mate!
Gregorypeg1000 Ιούλιος 2, 2010 #109 Ιούλιος 2, 2010 δεν κλεινεται και το pb μπας και παιξουμε χωρις freeze?μεταξυ μας θα ειμαστε ετσι και αλλιως.
Borg Ιούλιος 2, 2010 #110 Ιούλιος 2, 2010 Το quote δεν το βλέπεις; Είπαμε να μεταφέρουμε το προηγούμενο event για σήμερις..ακόμα περιμένω το event με sniper που έλεγες Bad Boy :triniti:
jpavly Ιούλιος 2, 2010 Author #111 Ιούλιος 2, 2010 Θα σου δώσω ένα από την συλλογή μου, έχω γεμίσει το συρτάρι μου με τα tags του... Άσε ρε παίδες πεπρει αναγκαστικά να μπω να παίζω απο τις 9? γιατι κατα τι 1:30 θα τελειώσω οπότε να παώ σπίτι να λίωσω.. Όχι βέβαια, όταν θέλετε μπαίνετε, όταν θέλετε φεύγετε δεν κλεινεται και το pb μπας και παιξουμε χωρις freeze?μεταξυ μας θα ειμαστε ετσι και αλλιως. Καλή παρατήρηση, θα είμαστε με password και χωρίς ranks, οπότε οι cheaters δεν θα μας έχουν προτίμηση, αν είναι εύκολη η πραγματοποίηση του από τα παιδιά και δεν προκαλεί πρόβλημα οκ.
jpavly Ιούλιος 2, 2010 Author #112 Ιούλιος 2, 2010 ακόμα περιμένω το event με sniper που έλεγες Bad Boy :triniti: Θα το δούμε ίσως για αύριο. Λίγο διαφορετικό από τα γούστα σας βέβαια χωρίς camping. Η ιδέα πάντως είναι αυτή: No-Scope Bolt Action Event Game mode: Squad Deathmatch Game style: Hardcore Επιτρέπονται: Όλες οι bolt action sniper rifles: M24, SV98, GOL, M95 Μόνο red dot scope attachment Hand grenades Handguns C4 Απαγορεύονται: Auto/Semi Auto sniper rifles Όλα τα άλλα kits και όπλα 4x, 8x, 12x Scopes Mortar strike Ίσως βάλουμε και το x4 μέσα, αλλά καμπερο-sniperο δεν θέλουμε, άμα μπειτε σε ένα οποιοδήποτε HC Squad Deathmatch έτσι παίζουν μόνο
ManolisX Ιούλιος 2, 2010 #113 Ιούλιος 2, 2010 Άσε ρε θα είμαστε με password και χωρίς ranks, οπότε οι cheaters δεν θα μας έχουν προτίμηση Who told ya dat nigga;
Borg Ιούλιος 2, 2010 #114 Ιούλιος 2, 2010 Θα το δούμε ίσως για αύριο.Λίγο διαφορετικό από τα γούστα σας βέβαια χωρίς camping. Η ιδέα πάντως είναι αυτή: Ίσως βάλουμε και το x4 μέσα, αλλά καμπερο-sniperο δεν θέλουμε, άμα μπειτε σε ένα οποιοδήποτε HC Squad Deathmatch έτσι παίζουν μόνο oook Dίκαιο το βλέπω :to_pick_ones_nose3:
NooDle Ιούλιος 2, 2010 #115 Ιούλιος 2, 2010 καλή ιδέα μακρια το camping τα gl και οτι αλλο συνεπάγεται με εύκολα kill
jpavly Ιούλιος 2, 2010 Author #119 Ιούλιος 2, 2010 Οπότε δεν ξενερώ-δεν ξενερώνουμε ποτέ, μπαίνουμε μέσα και ας ρίξουμε ένα ποιοτικό σετ απο matchάκια, γιατί βλέπω ότι τόσες μέρες που λείπω δεν κουνιέται τίποτα
narta Ιούλιος 2, 2010 #120 Ιούλιος 2, 2010 Event ή οτι να ναι, οπως να 'ναι ο καθενας με το νεροπιστολο τη προτιμησης του και βουρ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.