Jump to content

Battlefield BC2 Kastro-TheLab.gr events!

jpavly

Recommended Posts

Όσοι δεν έχουν πρόβλημα ότι ο server θα είναι UNRANKED (=όχι πόντοι και σκορ) ας κάνουν thanks εδώ...

Στην περίπτωση αυτή, θα κάνουμε το event που λέει ο jpavly...

+1 από μένα σ' αυτό το ποστ... :p

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Όσοι θέλουν να είναι RANKED (=να μετράει το σκορ) ας κάνουν thanks εδώ...

Στην περίπτωση αυτή θα βρούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πχ recon only ή κάτι πιο κατανοητό για τους ξένους που θα μπουν...

Απλα να παιξουμε μεταξυ μας θελουμε..Δεν πειραζει που δεν θα μετρανε τα dogtags ,αν και ηθελα ακομα 1 για να κλεισει η 10δα του jpavly. :p :P

Θα σου δώσω ένα από την συλλογή μου, έχω γεμίσει το συρτάρι μου με τα tags του... :p

παίδες πεπρει αναγκαστικά να μπω να παίζω απο τις 9?

γιατι κατα τι 1:30 θα τελειώσω

οπότε να παώ σπίτι να λίωσω..

Στην περίπτωση αυτή θα βρούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πχ recon only ή κάτι πιο κατανοητό για τους ξένους που θα μπουν...

O manolisx θα κάνει το κηνυγημένο κοτόπουλο να πηγαίνει από το Α στο Β και μεις από τα βουνά να σημαδεύουμε ποιος θα τον πετύχει περισσότερες φορές :smoke: :hehe::hehe:

no offence mate!

Το quote δεν το βλέπεις; Είπαμε να μεταφέρουμε το προηγούμενο event για σήμερις..

ακόμα περιμένω το event με sniper που έλεγες Bad Boy :triniti:

Θα σου δώσω ένα από την συλλογή μου, έχω γεμίσει το συρτάρι μου με τα tags του... :p

Άσε ρε :p

παίδες πεπρει αναγκαστικά να μπω να παίζω απο τις 9?

γιατι κατα τι 1:30 θα τελειώσω

οπότε να παώ σπίτι να λίωσω..

Όχι βέβαια, όταν θέλετε μπαίνετε, όταν θέλετε φεύγετε :)

δεν κλεινεται και το pb μπας και παιξουμε χωρις freeze?μεταξυ μας θα ειμαστε ετσι και αλλιως.

Καλή παρατήρηση, θα είμαστε με password και χωρίς ranks, οπότε οι cheaters δεν θα μας έχουν προτίμηση, αν είναι εύκολη η πραγματοποίηση του από τα παιδιά και δεν προκαλεί πρόβλημα οκ.

ακόμα περιμένω το event με sniper που έλεγες Bad Boy :triniti:

Θα το δούμε ίσως για αύριο.

Λίγο διαφορετικό από τα γούστα σας βέβαια χωρίς camping.

Η ιδέα πάντως είναι αυτή:

No-Scope Bolt Action Event

Game mode: Squad Deathmatch

Game style: Hardcore

Επιτρέπονται:

Όλες οι bolt action sniper rifles: M24, SV98, GOL, M95

Μόνο red dot scope attachment

Hand grenades

Handguns

C4

Απαγορεύονται:

Auto/Semi Auto sniper rifles

Όλα τα άλλα kits και όπλα

4x, 8x, 12x Scopes

Mortar strike

Ίσως βάλουμε και το x4 μέσα, αλλά καμπερο-sniperο δεν θέλουμε, άμα μπειτε σε ένα οποιοδήποτε HC Squad Deathmatch έτσι παίζουν μόνο :)

Άσε ρε :p

θα είμαστε με password και χωρίς ranks, οπότε οι cheaters δεν θα μας έχουν προτίμηση

Who told ya dat nigga;:hehe:

Θα το δούμε ίσως για αύριο.

Λίγο διαφορετικό από τα γούστα σας βέβαια χωρίς camping.

Η ιδέα πάντως είναι αυτή:

Ίσως βάλουμε και το x4 μέσα, αλλά καμπερο-sniperο δεν θέλουμε, άμα μπειτε σε ένα οποιοδήποτε HC Squad Deathmatch έτσι παίζουν μόνο :)

oook Dίκαιο το βλέπω :to_pick_ones_nose3:

καλή ιδέα μακρια το camping τα gl και οτι αλλο συνεπάγεται με εύκολα kill

Οπότε δεν ξενερώ-δεν ξενερώνουμε ποτέ, μπαίνουμε μέσα και ας ρίξουμε ένα ποιοτικό σετ απο matchάκια, γιατί βλέπω ότι τόσες μέρες που λείπω δεν κουνιέται τίποτα :p

Event ή οτι να ναι, οπως να 'ναι ο καθενας με το νεροπιστολο τη προτιμησης του και βουρ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.