Jump to content

Sharepoint Authentication

suboy

Recommended Posts

υπάρχει ένα portal σε sharepoint που το βλέπουν οι χρήστες μέσω intranet. οταν παει να συνδεθεί κάποιος απο τον internet explorer ζητάει username & password τα οποία είναι τα ίδια με αυτά που κάνει log on στο domain για τον εκάστοτε χρήστη. μια μέθοδος να μην ζητάει username & pass είναι να προσθέσω το site στον ie->security->locan intranet->sites.

γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, όχι τοπικά στο κάθε pc? αν υπάρχει κάποια παραμετροποίηση στο sharepoint που να παίρνει τα στοιχεία του χρήστη από το log on των windows για παράδειγμα.

Ευχαριστώ.

Χωρίς να ξέρω πολλά για το δίκτυο σου και πως το λειτουργείτε, αυτό: ie->security->locan intranet->sites το περνάς και μέσω policy σε όλους τους χρήστες που θες.

ή αν δεν θες πατέντα, κάνε αυτά που δίνει ο Ρουτ :p

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Ο IIS έχει Integrated Windows Authentication

Στο Sharepoint Central Administration στο IIS Authentication Settings είναι σωστά σαν Integrated Windows authentication με NTLM.

διάβασα κάτι στο κείμενο 871155

Additionally, you are prompted to enter your user name and your password even though you already entered your user name and your password to access the site.

αμ' αυτό θέλω να αποφύγω...

Ποιο είναι το url που κάνετε access τον sharepoint;

Δες κι αυτό μπας και: http://www.paulliebrand.com/2008/04/02/sharepoint-consistently-prompting-for-user-credentials/

το url είναι http://doc.****.gr

σχετικά με το link έτσι δουλεύει αλλά πρέπει να γίνει τοπικά σε κάθε pc.

Χωρίς να ξέρω πολλά για το δίκτυο σου και πως το λειτουργείτε, αυτό: ie->security->locan intranet->sites το περνάς και μέσω policy σε όλους τους χρήστες που θες.

ή αν δεν θες πατέντα, κάνε αυτά που δίνει ο Ρουτ :p

πατέντα...

policy user configuration->admin. templates->windows components->internet explorer->internet control panel->security page->site to zone assigment list

καλά το πάω?

το λοιπόν.

μέσω policy το έχω κάνει add το url στο local intranet και λειτουργεί σωστά χωρίς username και pass.

και το path στο gpo

user configuration->admin. templates->windows components->internet explorer->internet control panel->security page->site to zone assigment list

ευχαριστώ θερμά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.