Jump to content

προβλημα με ati 5970

anastashs

Recommended Posts

καλησπερα σε όλους!αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ati 5970.χρησιμοποιώντας το 8.663 driver που είχε μέσα το cd της asus.(έχω την asus eah 5970) στο unigine heaven benchmark δεν έχω καθόλου dx 11.η επιλογή teselation είναι ανενεργή και παρά το γεγονός ότι έχω διαλέξει dx11 και τα συνεφή το benchmark τρέχει στο dx 10.το ίδο και με τα παιχνίδια alien vs predator και metro 2033.δεν εμφανιζόταν καθόλου το dx 11 και μπορούσα να τα τρέξω μόνο σε dx 10.έκανα αλλαγή drivers βάζοντας του 10.5 απ το site της amd ati και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.γενικώς ποιούς drivers προτείνετε που να λειτουργούν σωστά??????????κανείς με το ίδιο πρόβλημα??

Υπολογιστής

i7 930

asus eah 5970

6 gb ddr 3

cooler master 1000 watt

mobo gigabyte

να συμπληρώσω ότι δεν έχω κάνει καθόλου overclock η κάρτα λειτουργεί με τις εργοστασιακές συχνότητες.όποιος γνωρίζει κάτι pls help!!!

win 7 32 bit..και μολις δοκιμασα ολους τους drivers απ το site της asus αλλα γινεται παλι το ιδιο............επισης δε μπορω να κανω bios update απ το ιδιο site..............απ οτι καταλαβαινω παρα το γεγονος οτι έδωσα μια περιουσία δεν εχω καθόλου dx11..το λειτουργικό είναι αυθεντικό.

Το pc σου είναι με φρέσκια εγκατάσταση ? μήπως είχες ποιο μπροστά κάρτα που ήταν της nvidia ?

Πιστεύω πως έχεις διαβάσει το σχετικό νήμα για τις ΑΤΙ κάρτες , πάνε προς το τέλος και διάβασε ιδικά τις απαντήσεις που δίνει ο ΑΤΙ ΜΑΝ , είναι τεράστια βοήθεια .

ναι το pc ειναι φρεσκια εγκατασταση.ειναι 5 ημερων ολοκαινουριο με ολα τα προγραμματα-λειτουργικο αυθεντικα...........στο dxdiag εχω dx 11 κανονικα..

οποτε ξεχνάμε το θέμα win, και επικεντρώνεσαι στα game.

κάπου εκεί είναι το πρόβλημα,σε ρύθμιση;στον ''θείο'' σού;

βάλε μια αυτό,ριθμισετο σε dx11 και δες μια.

http://www.techpowerup.com/downloads/1799/Unigine_Heaven_DX11_Benchmark_2.1.html

δε βγαζω ακρη..δεν εχω καθολου dx 11..κανεις με το ιδιο προβλημα?

ok το βαζω αλλα κατι μου λεει οτι δε θα τρεξει............το καλο ειναι οτι σε dx 10 παιχνιδια οπως crysis ktl εχω φοβερες επιδοσεις αλλα απο dx 11 0..το τρεχω και postarw

στο unigine 2.1 ακριβως το ιδιο προβλημα...............δε μπορω να ενεργοποιησω το teselation..επισης κατεβασα τον uninstaller του atiman και αφου τον χρησιμοποιησα περασα τουσ drivers και παλι τα ιδια..............................................................

http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=EAH5970 Series&SLanguage=en-us εδω ειναι οι τελευταιοι drivers ΕΙΔΙΚΑ για την asus eah 5970.απο προσωπικη εμπειρια ο WHQl ειναι σταθεροτατος και η καρτα πραγματικα πεταει.με τους drivers ΑΠ το support της amd ειχε καποια θεματακια λεγοντας οτι το προγραμμα οδηγησης δεν αποκρινεται.ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας!!manolis x αυτο το σκεφτηκα οταν ειχα προβλημα με τους drivers!τωρα που λυθηκε δε την αλλαζω με τιποτα!καλο gaming σε ολους!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.