Jump to content

Z5500 + Δορυφοροι.

Nephiλiμ

Recommended Posts

Καλα... χρυσα τα Z5500.

Ψαχνομαι τωρα τελευταια με πιθανους συνδυασμους (low cost γιατι αν παει πολυ, παιρνω ενισχυτη και Cerwin Vega και τελειωσε) ηχειων καλυτερα απο τα tangbang.

Οχι πως εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο βεβαια.

Απο περιεργεια και μονο....

ήμουν και εγω σε αναζήτηση για άλλους δορυφόρους για τα 5500 που ειχα αλλά ολα ήταν πάνω απο 400..

μια λύση θα ήταν να έβρισκες δορυφόρους από creative giga 750.

τεσπα προσωπικά επειδή δεν μου άρεσε και η απόδοση του sub καθώς και το cross ηταν αρκετά ψηλά τα έδωσα.. (η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν μου άρεσε ο ήχος τους και τα είχα από το 2004)

Απο περιεργεια (δεν εχω να προτεινω κατι ) τι εχεις υποψη σου ? Πχ δυο μπροστινα (θα μπορουσες να βρεις ενα ζευγαρι με 100 Ε η και στο 50αρι,σε μεταχειρισμενα δε πιο πολλες επιλογες ) η ολη την 5αδα ? Ποσα σκοπευεις να δωσεις ? Προσεχε , με τις low cost μικροαλλαγουλες, σε ξεγελανε και στο τελος πληρωνεις πιο πολλα απο ενα ολοκληρωμενο (και πιο δεμενο ) συνολακι..:hehe:

Απο περιεργεια (δεν εχω να προτεινω κατι ) τι εχεις υποψη σου ? Πχ δυο μπροστινα (θα μπορουσες να βρεις ενα ζευγαρι με 100 Ε η και στο 50αρι,σε μεταχειρισμενα δε πιο πολλες επιλογες ) η ολη την 5αδα ? Ποσα σκοπευεις να δωσεις ? Προσεχε , με τις low cost μικροαλλαγουλες, σε ξεγελανε και στο τελος πληρωνεις πιο πολλα απο ενα ολοκληρωμενο (και πιο δεμενο ) συνολακι..:hehe:

Ολη την 5αδα αφου η ομοιογενεια παιζει μεγαλο ρολο.

Ειμαι στο ψαξιμο μηπως βρω 2 way ηχειακια στα ιδια specs με αυτων της Logi και σε νορμαλ τιμη.

Αν δεν,μενω και με αυτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.