Jump to content

P5P43TD PRO και ο ηχος καπουτ!!!

gipinio1337

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειχα καιρο να δω κατι καμενο, απο φιλους κολλητους συγγενεις, γνωστους (εκτος απο το μυαλο μου) και μου φαινοταν παραξενο.:nada::haha:

Ε λοιπον δικαιολογηθηκα εχτες με τη παραπανω μητρικη. Δεν εχω διαπιστωσει αν οντως εχει καει κατι, αλλα <<the masturbation goes cloud>>:

Μετα απο ενα νορμαλ κανονικοτατο κλεισιμο εκκινηση και ολα τα σχετικα, ανοιγει ο πατερας μου το pc του και μου λεει δεν εχει ηχο...Ολα συνδεδεμενα σωστα, τα ηχεια λειτουργουν κανονικοτατα σε αλλη καρτα ηχου/υπολογιστη. Προς το παρον αντικατεστησα την ενσωματωμενη με μια αλλη creative xtreme sound pci, αν λεω καλα. Το προβλημα εμφανιστηκε απο μονο του δια μαγειας. Απεγκατεστησα τους οδηγους και κατεβασα τους τελευταιους με/χωρις codec κλπ κλπ. Τα ηχεια αμα τα συνδεσω στην εν λογω καρτα ηχου λειτουργουν μερικως...monophonic. Παρατηρησα επισης οτι τα windows (7 η εκδοση) εχουν μπερδεψει το πρασινο rear panel jack με το πρασινο front panel jack (το οποιο δεν εχω συνδεσει με καποιο front panel καλωδιο):boxed:

Εγω σηκωνω τα χερια ψηλα:giveup::giveup:

Η μητρικη ειναι:rip: ή μπορω να κανω κατι; Παρακαλω το φορματ να ειναι η τελευταια προταση αν γινεται γιατι εχουμε κατι αρχεια (400gb περιπου και ειναι καπως δυσκολο σωσειν τα υπαρχοντα)...

PC Specs

intel core 2 quad q9450

asus p5p43td pro

2x2gb xms3 corsair 1600mhz ddr3

gtx 260

windows 7 32bit eng ultimate

Ευχαριστω εκ των προταιρων

Έτσι όπως τα λες μου έρχονται στο νου οι drivers που κατέβασες, και γιατι να πετάξεις την μητρική επειδή δεν δουλεύει η κάρτα ήχου της ??? Αφού έχεις την creative και είσαι πλήρως καλυμμένος !!

Βασικα το προβλημα ειναι ο ηχος δεν...ξερει τι διαβαζει. Επιπλεον τον τελευταιο καιρο εχει πεσει κατα πολυ η αποδοση της. Σκαναρα για ιους αλλα τζιφος...

Βασικα το προβλημα ειναι ο ηχος δεν...ξερει τι διαβαζει. Επιπλεον τον τελευταιο καιρο εχει πεσει κατα πολυ η αποδοση της. Σκαναρα για ιους αλλα τζιφος...

Συνήθως δεν πέφτει η απόδοση της μητρικής, αλλά η απόδοση του λειτουργικού ή/και δίσκου. Είμαι κάτοχος της ίδιας μητρικής και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Θα έλεγα πως έχεις πρόβλημα software και όχι hardware, και δυστυχώς αυτά λύνονται μόνο με τον γνωστό τρόπο...

Σε κάθε περίπτωση, επειδή είναι σχετικά νέο μοντέλο η μητρική, θα πρέπει να σε καλύπτει η εγγύηση (αν υπάρχει βέβαια απόδειξη αγοράς).

Υπαρχει αποδειξη, αλλα λεω να το παλεψω λιγο ακομα. Παρατηρησα οτι αργει να εκκινησει ελεκτες (usb, sata κλπ). Αλλαξα δισκο, εδω και 1 μηνα δουλευω με εναν WD Black Caviar που υποτιθεται οτι ειναι αποδοτικος.:secret:

Το κυριο προβλημα ειναι ο ηχος που εχει μπερδεψει τα μπουτια του, και μετα παμε στα παρεμφερη που δεν ειναι και τοσο σημαντικα... Να ανφερω οτι αλλαξα πολλες φορες οδηγους μητρικης και ηχου κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.