Jump to content

amd ποιόν?

liberto

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras

παρε οποιον θες φροντισε μονο να ειναι ξεκλειδωτος, γιατι μετα απο καποια εβδομαδα παραγωγης, κλειδωθηκαν δυστηχως

πως να το γνωρίζω, το παίρνω απο mgmanager.gr , εάν είναι κλειδωμένος μπορώ να τον ξεκλειδώσω?

οι μνήμες είναι 333 (pc 2700) no name

αν ειναι κλειδωμενος δεν μπορεις να κανεις τπτ απ'οσο ξερω,

τωρα για την εβδομαδα παραγωγης αναγραφεται πανω στον επεξεργαστη

νομιζω πως μετα την 35η εβδομαδα κλειδωθηκαν (δεν ειμαι 100% σιγουρος για την εβδομαδα)

Αρχική απάντηση από Zarras

αν ειναι κλειδωμενος δεν μπορεις να κανεις τπτ απ'οσο ξερω,

τωρα για την εβδομαδα παραγωγης αναγραφεται πανω στον επεξεργαστη

νομιζω πως μετα την 35η εβδομαδα κλειδωθηκαν (δεν ειμαι 100% σιγουρος για την εβδομαδα)

αυτό ισχύει και για τον 2600+ ?

[

Αρχική απάντηση από Vadergr

Κανεις καινουργιος δεν ειναι ξεκλειδωτος.Αποψη μου να παρεις 2500+ αν εχεις καλες μνημες αλλιως 2600+ .Ιδιοι ειναι σχεδον.Μητρικη μια abit nf7s/epoxrd3+ einai oti kalytero.

αυτή σε σχέση με αυτές που μου προτείνεις, τι λέει?

DFI Lanparty LP NFII Ultra, nForce2, Socket A, 4xDDR 400 Dual, ATA 133, SATA Raid, 6ch. Audio, Dual Gigabit LAN (D.F.I.) - 118.30 euro.

Eγω χαλαρα πρωτεινω το DFI ;) και απο πλευρας εξοπλισμου και απο πλευρας ο/c ......και οσο αφορα το αν ειναι κλειδωμενοι .... ολοι οι AMD Tbred και Βarton μετα απο week 39 ειναι κλειδωμενοι!!! ...και δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο γιατι ειναι on chip οπως και οι P4!!Exω κανει και σχετικο tread για ριξε μια ματια... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=1462

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.