Jump to content

Eheim tubing

Vagouridis

Recommended Posts

Το ανυσηχο μυαλο μας παντοτε ψαχνει για να κανει το καλυτερο δυνατο και παντοτε με τα λιγοτερα λεφτα....Ετσι που λετε ψαχνουμε για λαστιχα , τα tygon καλα αγια αλλα ειναι οριακα πιο φτηνα απο την αντλια και το ψυγειο μου μαζι και μαλλον αυτο ισχυει για ολους με Λ20 και ψυγειο απο μαντρα...Τα γνωστα λαστιχα με το συρμα καλα αγια δεν λεω αλλα καθε φορα που κατι κανω μαζι τους νοιωθω το κορμι μου να δυμαμωνει ολο και πιο πολυ στο τελος θα γινω και χουλκ , ασε που αμα ζοριστουν στην περιπτωση που εχεις 2 μπλοκ κατα 101% θα παρεις στον απεναντι τοιχο τον υπολογιστη ολοκληρο.Πριν λιγο καιρο ειδαμε οτι τα Eheim ειναι αξιοπρεπη οποτε ειπαμε να κανουμε την κινηση να βαλουμε exeim , ειναι και πρασινα ειναι πιο γουστοζικα.Σε καποια φαση τελειωσαν τα αποθεματα απο ενα γνωστο μαγαζι και ειπαμε να κανουμε καμια βολτα να βρουμε σε αλλο μαγαζι.Στο ψαξιμο μας εδειξε ενας τυπας ενα απιθανο λαστιχο εχειμ παλι αλλα με 16μμ και οχι 12μμ εσωτερικη διαμετρο με πολυ χοντρα τοιχωματα το οποιο και "βολτες" εκανε ευκολα και δεν τσακιζε , προσωπικα επαθα πλακα....ψαχνοντας στο νετ μπας και υπαρχει 12 μμ εσωτερικα αλλα με χοντρο τοιχωμα και οχι το λεπτο που εχουμε καταλληξα οτι κατι υπαρχει συμφωνα με το παρακατω λινκ

http://www.pet-care-plus.com/dynamic/aquarium-filter/14.htm

το οποιο εχει πολλες κατηγοριες για τα λαστιχα εχειμ και μαλλον κατι παιζετε χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.Εαν καταλαβα καλα δλδ και η σκεψη μου βγει σωστη υπαρχουν και λαστιχα εχειμ με χοντρο τοιχωμα τα οποια συμπεριφερονται σαν τα tygon.Εχει κανεις παραπανω πληροφοριες η απλα ολα ειναι μια ιδεα μου και απλα το 16mm βγαινει με χοντρο τοιχωμα?Και εαν ειναι μονο τα 16αρια ετσι τι θα συμβει εαν βαλουμε στο κυκλωμα τα 16αρια και σαν ανταπτορες στο τελος εναν απο τους απλους σωληνες εχειμ που ειναι 12μμ?Καταλαβατε ενα μικρο κομματι μεσα στον αλλο σωληνα .Λετε να επηρεασει το κυκλωμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.