Jump to content

ΗΧ73 vs Χ73 vs VP171b

unstoppable

Recommended Posts

Εχω την hx-73 και ειναι απλα υπεροχη! Ειμαι 1000% ευχαριστημενος! Αψογη σε παιχνιδια και ταινιες! Εχει και ενα φοβερο μηχανισμο αυτοματης ρυθμισης φωτεινοτητας που δουλευει παρα πολυ καλα! Τελος ειναι η πιο ομορφη απο τις τρεις!

Βεβαια ειμαι ερωτευμενος με την οθονη μου(lol) οποτε μπορει να μην ειμαι πολυ αντικειμενικος στην κριση μου!:D

Θα ελεγα την Viewsonic.Εαν και οι διαφορες απο την VG700 ειναι ελαχιστες και οχι αναλογες με τα λεφτα τους την θεωρω την καλυτερη οθονη στις 17".Βεβαια εχοντας δουλεψει και με την Χ-73 αλλα οχι την ΗΧ -73 θα ελεγα οτι οι viewsonic ειναι αρκετα καλυτερες.....Καθαρα προσωπικη γνωμη.Δεν εχω κολλημα με τις Viewsonic απλα η συμπαθεια που τις εχω ωφειλετεαι και στο service τους.Η σονυ με εχει τσατισει σε αυτο το θεμα ανιθετα οι view σου αλλαζουν την οθονη για αποιοδηποτε λογο , προσωπικα αλλαξα 4 P90f μεχρι να μου κατσει η καταλληλη με την αισχρη δικαιολογια οτι στα 1280*960 στα 100ΗΖ εχει ενα ελαφρυ θολωμα ποτε πανω αριστερα ποτε πανω δεξια .Δεν χρησιμοποιησα κανενα "βυσμα¨για αυτην την δουλεια και σαφως οι ανθρωποι ανταποκριθηκαν παντοτε και μεσα σε 5 εργασιμες ειχα την αλλη οθονη στο κουτι της και απλα ο "courierτζης" επαιρνε την παλια.

Αληθεια με τις εγγυησεις για καμμενα pixels στην Ελλαδα τι γινεται,ποσα ειναι για την Sony και ποσα για την Viewsonic?

Αρχική απάντηση από Daidalos [11-02-2004 και 22:30]

Εχω την hx-73 και ειναι απλα υπεροχη! Ειμαι 1000% ευχαριστημενος! Αψογη σε παιχνιδια και ταινιες! Εχει και ενα φοβερο μηχανισμο αυτοματης ρυθμισης φωτεινοτητας που δουλευει παρα πολυ καλα! Τελος ειναι η πιο ομορφη απο τις τρεις!

Βεβαια ειμαι ερωτευμενος με την οθονη μου(lol) οποτε μπορει να μην ειμαι πολυ αντικειμενικος στην κριση μου!:D

Εχεις παρατηρησει διαφορες αναμεσα σε συνδεση με DVI και analog?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.