csaris Ιούνιος 13, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Εμενα μου εκανε κατι τετοια οταν επιχειρουσα να κλοκαρω με το smart doctor... Δεν φανταζομαι να το εχεις κανει εγκατασταση ετσι? Ουτε afterburner και αλλα παπαντοπρογραμματακια ετσι?Τι θερμοκρασιες εχεις?Μηπως εχει καμια 5970 προβλημα?Το οc σου ειναι linx stable?qpi/vtt, ποσο δινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 13, 2010 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Εμενα μου εκανε κατι τετοια οταν επιχειρουσα να κλοκαρω με το smart doctor... Δεν φανταζομαι να το εχεις κανει εγκατασταση ετσι? Ουτε afterburner και αλλα παπαντοπρογραμματακια ετσι?Τι θερμοκρασιες εχεις?Μηπως εχει καμια 5970 προβλημα?Το οc σου ειναι linx stable?qpi/vtt, ποσο δινεις?Δεν έχω κάνει καθόλου overclocking!Οι κάρτες μονες τους παίζουν και επίσηςθα m "crasharei" την πρώτη φορα αλλα μετά θα δουλεύει!Όταν παίζω οι θερμοκρασίες δεν περνάνε τους 70 βαθμούςqpi/vtt δεν ξέρω τι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 13, 2010 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 [quote name=edit: Ο mokou, εννοεί, προφανώς, το crossfire bridge.ακριβος αυτο λεω!ειχα και εγω προβλημα,το διαβασα σε ενα site που ελεγε instal χωρις το bridge kai το βαζεις μετα to ινσταλ.τωρα εμενα ειναι μια χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 13, 2010 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 ακριβος αυτο λεω!ειχα και εγω προβλημα,το διαβασα σε ενα site που ελεγε instal χωρις το bridge kai το βαζεις μετα to ινσταλ.τωρα εμενα ειναι μια χαρα!!!Εννοείς να βάλω drivers χωρίς να έχω το bridge και μετάνα το συνδέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 13, 2010 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 ναι ακριβος αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 13, 2010 Author #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 ναι ακριβος αυτο!Τώρα έκανα ένα κόλπο που διάβασα σε ένα site!Έφτιαξα profile όπου αλλάζω το coreclock και memoryclock!Μέχρι τώρα επιτυχία αλλα θα δείξει!Άμα δη βοηθήσει θα δοκιμάσω το δικό σου!Σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anagno Ιούνιος 14, 2010 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Ασχετο...αλλά και με μια 5970 δεν θα είσαι καλυμένος στα παιχνίδια που παίζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 14, 2010 Author #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Ασχετο...αλλά και με μια 5970 δεν θα είσαι καλυμένος στα παιχνίδια που παίζεις? Τελικά ***** οι προσπάθειες! Καμια δεν δούλεψε! Επίσης είμαι graphics whore οποτε δεν θα είμαι καλυμμένος Παράδειγμα το metro 2033! Τρέχει σαν ***** με μια κάρτα σε dx11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 14, 2010 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 ο ατιμαν κατα 90% ειναι σωστος!!!ειναι η τροφοδοσια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 14, 2010 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 ο ατιμαν κατα 90% ειναι σωστος!!!ειναι η τροφοδοσια σου!Δηλαδή πως το τσεκάρω αυτό?περνώ άλλο τροφοδοτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 14, 2010 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 εγω στη θεση σου θα χαλαρωνα τη τροφοδοσια να δω τη παιζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 14, 2010 Author #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 εγω στη θεση σου θα χαλαρωνα τη τροφοδοσια να δω τη παιζει!!Ναι πως όμως?από κάποιο πρόγραμμα η κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 14, 2010 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 θα ψάξεις τα rails του τροφοδοτικού σου να δίνουν σε κάθε κάρτα αυτά που μπορουν..ενδέχεται να εχεις συνδέσεις σε καποιο rail 12V παραπάνω συνδέσεις (PCIe) απάυτές που μπορεί να δώσει επαρκές ρεύμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 17, 2010 Author #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Τελικά ούτε το τροφοδοτικό φταίει! Όταν πάω στο ati overdrive m δείχνει ότι μονο μια gpu δουλεύει! Οι άλλες είναι ανενεργές και πρέπει να κάνω disable και enable μετά ξανά το crossfire για να δουλέψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιούνιος 17, 2010 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 μα καλα τοσα λεφτα που δωσες...1333mhz μνημες πηγες και πηρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 17, 2010 Author #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 μα καλα τοσα λεφτα που δωσες...1333mhz μνημες πηγες και πηρες....Δεν κάνω overclocking οποτε δεν χρειάζομαι παραπάνω συχνότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούνιος 17, 2010 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Δεν κάνω overclocking οποτε δεν χρειάζομαι παραπάνω συχνότητα!Με συγχωρεις αλλα με 2 5970 το overclocking ειναι κατι παραπάνω απο υποχρεωτικό.Δηλαδη απο τι μια βάζεις 2 τετοια μεγαθηρια για να εχεις επιδόσεις και απο την αλλη αφηνεις cpu σε default συχνοτητα με αποτελεσμα να μην αποδίδουν οι κάρτες το μεγιστο και να μπουκώνουν.Και πέρα απο αυτο νομίζω (δεν ξερω αν ισχυει ακομα) οτι το quad crossfire δεν εχει νοημα.Απο οτι θυμαμαι απο διαφορους αλλους χρηστες που ειχαν 5870 μεχρι 3 καρτες υπαρχει ανοδος αλλα η προσθηκη 4ης ή δεν προσεφερε πολλά ή και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούνιος 17, 2010 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 4 πυρηνες δεν τραβανε δυστυχως...Αλλα και οι 3 για να αποδωσουν χρειαζεται oc στα 3.8-4ghz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 17, 2010 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Παιδιά πέρα από αυτό όμως εδώ λέμε ότι έχω πρόβλημα!Το overclocking δεν πρόκειται να μου λύσει το πρόβλημα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 17, 2010 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 Oι ενδειξεις λενε οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου.Βρες καποιο τροπο να το τεσταρεις.Εμεις ΔΕΝ μπορουμε να βοηθησουμε περαιτερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.