takis-pa Ιούνιος 12, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Ο φιλος δεν μας ειπε τι overclock της εχει κανει αλλα τα μολεξ θελουν (γνωμη μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 12, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Ο φιλος δεν μας ειπε τι overclock της εχει κανει αλλα τα μολεξ θελουν (γνωμη μου).Απο δικες μου δοκιμες, οχι δεν ειναι απαραιτητα.-το λεει στο manual και παιδια στο XS- Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Ιούνιος 12, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Υπάρχει εδώ αλλό ένα thread με unoficial 64 bit driver set και πόλλες πληροφορίεςγια τα bugs των τελευταίων catalyst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 12, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Δεν έχω κάνει καθόλου overclocking πουθενά!Αυτό το πρόβλημα το είχα και με την προηγουμενη motherboard!Επίσης στο catalyst control center στα crossfireX diagnostics, δεν μου εμφανίζει gpu combinations Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 12, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Προτεινω την μεταφορα του θεματος γιατι η συζητηση θα ξεφυγει περαν της αρμοδιοτητας των drivers.Καλο θα ηταν καθε απαντηση - ιδεα που σου απευθυνεται αγαπητε Andypandy και να την σκεπτεσαι και να τσεκαρεις αν εισαι στην πραξη συμφωνα με αυτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 12, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Ότι m έχετε πει μέχρι τώρα το έχω τσεκάρει!Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειαΑς ελπίσω πως θα βρεθεί κάποια στιγμή κάποια λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoratoss Ιούνιος 12, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 για κανε και ενα format να δεις μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gzar Ιούνιος 12, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 τις δύο 480άρες τις σηκώνει ( με ικανοποιητικό oc) χωρίς παραπάνω τροφοδοσία (στα molex αναφέρομαι γιατί οι 8πινες είναι συνδεδεμένες σε εμένα), Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 12, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Δεν μπορω να υποθεσω τιποτα αλλο (με την προυποθεση οτι ο χρηστης ξερει τι κανει) εκτος απο τροφοδοσια.Και οχι οτι τα 1000 watt ειναι λιγα, μπορει να υπαρχει κακοδιαχειρηση των 12 volts.Κοιταξε το, μαλλον ξεκινα απο εκει.Ατιman επαιζα 2χ5970 στο μηχανημα μου που εχω 850 watt enermax!!! Μια χαρα ειναι τα 1000 watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 12, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 για κανε και ενα format να δεις μπας και...Αόρατε έχω κάνει άπειρα format:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 12, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 με αλλο cf bridge δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 12, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 με αλλο cf bridge δοκιμασες? Ναι δοκίμασα, ούτε αυτό Βασικά μου βγάζει το μήνυμα αυτό αφού έχει crasharei το game και άλλες φορες κλειδώνει τελείως και πρέπει να κάνω reset. Αλλα μετά θα παίξουν τα games! Δεν μπορώ όμως να μου γίνεται συνεχεια αυτό! Καταντάει τρομερά εκνευριστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιούνιος 12, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 να πω και εγω μια γνωμη!!! κανε instal τις καρτες χωρις το conector. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και μ 3870χ2 και με τις 5970 που ειχα για λιγο καιρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Ιούνιος 12, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Και οχι οτι τα 1000 watt ειναι λιγα, μπορει να υπαρχει κακοδιαχειρηση των 12 volts.Ξερω τι λεω, seb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 12, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις update στο chipset της motherboard Rampage III Extreme είπαμε; Θα το βρείς εδώ στα downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 12, 2010 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 Ποιο connector?:Sεπίσης δη παίζει ρολο το chipset τις motherboard γιατί και στην προηγουμενη motherboard το ίδιο πρόβλημα είχα με όλα τα updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιούνιος 13, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Ο atiman, έχει πει το πιο σωστό πράγμα, αλλά δεν μας λες εάν το έχεις ελέγξει. Δεν είπε ότι το τροφοδοτικό σου δεν είναι επαρκές για να τροφοδοτήσει τις κάρτες και το σύστημα, είπε για κακοδιαχείριση των 12V. Εάν έχεις πήξει την 12άρα, δε πα να έχεις και 1500W, πάλι θα έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας.edit: Ο mokou, εννοεί, προφανώς, το crossfire bridge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 13, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Ο atiman, έχει πει το πιο σωστό πράγμα, αλλά δεν μας λες εάν το έχεις ελέγξει. Δεν είπε ότι το τροφοδοτικό σου δεν είναι επαρκές για να τροφοδοτήσει τις κάρτες και το σύστημα, είπε για κακοδιαχείριση των 12V. Εάν έχεις πήξει την 12άρα, δε πα να έχεις και 1500W, πάλι θα έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας.edit: Ο mokou, εννοεί, προφανώς, το crossfire bridge.Όταν έχω ξέρω γω για ένα ολόκληρο βραδυ το PC κλειστό και το ανοίξω την επομενη μέρα τότε άμα πάω να παίξω κάποιο game μου κολλάει και μου βγάζει το μήνυμα η άλλες φορες θα χρειαστεί να κάνω reset.Αφού γίνει αυτό μια φορα τότε τα games θα παίξουν κανονικά!Παίζει να γίνεται κακοδιαχείριση μέχρι να κάνω restartκαι μετά να φτιάχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PasxosC Ιούνιος 13, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 και σε εμένα κατά διαστήματα μου βγαζει το μυνημα Driver has stopped working .......and recovered......δοκίμασα τα πάντα και οταν λεω τα πάντα ....εννοώ τα πάντα,σε CF 5970+5870 το εβγαζε, στην 5970 μόνη της το ίδιο, ενω 5870 solo ούτε ενα κόλλημα......βεβαια συνολικά στα games κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andypandy Ιούνιος 13, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2010 Έχω δοκιμάσει τα πάντα και εγώέχω απελπιστείτόσα λεφτά χαραμισμέναθα τρελαθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.