Jump to content

Προβλημα με 5970CF

Andypandy

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Προτεινω την μεταφορα του θεματος γιατι η συζητηση θα ξεφυγει περαν της αρμοδιοτητας των drivers.

Καλο θα ηταν καθε απαντηση - ιδεα που σου απευθυνεται αγαπητε Andypandy και να την σκεπτεσαι και να τσεκαρεις αν εισαι στην πραξη συμφωνα με αυτην.

Δεν μπορω να υποθεσω τιποτα αλλο (με την προυποθεση οτι ο χρηστης ξερει τι κανει) εκτος απο τροφοδοσια.

Και οχι οτι τα 1000 watt ειναι λιγα, μπορει να υπαρχει κακοδιαχειρηση των 12 volts.

Κοιταξε το, μαλλον ξεκινα απο εκει.

Ατιman επαιζα 2χ5970 στο μηχανημα μου που εχω 850 watt enermax!!!

Μια χαρα ειναι τα 1000 watt

με αλλο cf bridge δοκιμασες?

Ναι δοκίμασα, ούτε αυτό:(

Βασικά μου βγάζει το μήνυμα αυτό αφού έχει

crasharei το game και άλλες φορες κλειδώνει τελείως και πρέπει να κάνω reset.

Αλλα μετά θα παίξουν τα games!

Δεν μπορώ όμως να μου γίνεται συνεχεια αυτό!

Καταντάει τρομερά εκνευριστικό

Ο atiman, έχει πει το πιο σωστό πράγμα, αλλά δεν μας λες εάν το έχεις ελέγξει. Δεν είπε ότι το τροφοδοτικό σου δεν είναι επαρκές για να τροφοδοτήσει τις κάρτες και το σύστημα, είπε για κακοδιαχείριση των 12V. Εάν έχεις πήξει την 12άρα, δε πα να έχεις και 1500W, πάλι θα έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας.

edit: Ο mokou, εννοεί, προφανώς, το crossfire bridge.

Ο atiman, έχει πει το πιο σωστό πράγμα, αλλά δεν μας λες εάν το έχεις ελέγξει. Δεν είπε ότι το τροφοδοτικό σου δεν είναι επαρκές για να τροφοδοτήσει τις κάρτες και το σύστημα, είπε για κακοδιαχείριση των 12V. Εάν έχεις πήξει την 12άρα, δε πα να έχεις και 1500W, πάλι θα έχεις πρόβλημα τροφοδοσίας.

edit: Ο mokou, εννοεί, προφανώς, το crossfire bridge.

Όταν έχω ξέρω γω για ένα ολόκληρο βραδυ το PC κλειστό και το ανοίξω την επομενη μέρα τότε άμα πάω να παίξω κάποιο game μου κολλάει και μου βγάζει το μήνυμα η άλλες φορες θα χρειαστεί να κάνω reset.

Αφού γίνει αυτό μια φορα τότε τα games θα παίξουν κανονικά!

Παίζει να γίνεται κακοδιαχείριση μέχρι να κάνω restart

και μετά να φτιάχνει?

και σε εμένα κατά διαστήματα μου βγαζει το μυνημα Driver has stopped working .......and recovered......δοκίμασα τα πάντα και οταν λεω τα πάντα ....εννοώ τα πάντα,σε CF 5970+5870 το εβγαζε, στην 5970 μόνη της το ίδιο, ενω 5870 solo ούτε ενα κόλλημα......

βεβαια συνολικά στα games κανένα πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.