PClord Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2010 hello παίδες, Όπως λέει και ο τίτλος,έχω κάποια προβληματάκια με το συγκεκριμένο λαπτοπ, και είπα να ποστάρω μήπως και κάνω τίποτα στην τελική...!! Ξεκινάμε λοιπόν: 1)Το dvd r/w έχει παραδώσει πνεύμα από καιρό,ξεκίνησε σε κάποια φάση μη μπορώντας να γράψει dvds (τα "έκαιγε") και τώρα πλέων ό,τι του βάζεις το αναγνωρίζει σαν κενό. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο,όχι ίδιου μοντέλου,το οποίο αναγνωρίζεται από bios και windows αλλά δεν διαβάζει dvd με την καμία...:happy2: 2)Χρειάστηκε να κάνω format και χρησιμοποίησα ένα external dvd(usb) το οποίο μετά από λίγο κόπο είχα καταφέρει να "μπουτάρω" αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στο bios που αφορούν την προτεραιότητα συσκευών για boot. Προχτές,χρειάστηκε να κάνω πάλι format και προσπαθώ να το ρυθμίσω αλλά δεν μου βγάζει το external dvd reader(στα windows το αναγνωρίζει και τρέχει κανονικά)! Το έχω ψάξει πάρα πολύ,έκανα flash το bios στο τελευτάιο firmware,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τίποτα! Έχετε κάτι να προτείνετε...?:angry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιούνιος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 αφού δεν έγινε τίποτα με Update στο bios μάλλον έχει κάποιο θέμα η μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιούνιος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Γνωρίζεις αν αξίζει να το στείλω για επισκευή στην Hewlet Packard? επίσης μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο καλό tutorial για "πέρασμα" των Windows μέσω Usb thumb drive εφ'όσων είναι ο μόνος τρόπος.. το έχω ψάξει το θέμα αλλά κολλάω στο θέμα της αντιγραφής του bootmgr... !:cry::tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 ξαναβαλε το αρχικο dvd rwριξε σε μια μπατονετα οινοπνευμα και καθαρισε οσο πιο απαλα μπορεις το ματακι του.Μετα δοκιμασε αν εκανες τπτΑν σου διαβαζει τα dvd δηλαδη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιούνιος 16, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 GoMaR,το δοκίμασα,και μάλιστα με καθαριστικό CD,τίποτα..Δεν μου είπατε όμως,έχει κανείς κάποιο καλό tutorial για εγκατάσταση windows με flash usb?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 εχει υπωθει εδω στο φορουμ...ψαξε.αν το βρω θα κανω εντιτ το μηνυμα μου εντιτ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιούνιος 20, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2010 ok,ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.