Jump to content

MOBO ΓΙΑ 11ΧΡΟΝΗ!!!

gipinio1337

Recommended Posts

Λοιπον παιδια, μαλλον θα υποψιαστηκατε τι παιζει με το θεμα, απο τον τιτλο.

Σκεφτομαι να στησω ενα νεο πυργο για την αδερφη μου, να παιζει και να εχει λιγο καλυτερη εμπειρια και επαφη με το PC γενικως, σε σχεση με το παλιο της που σερνεται. :cool:

Βρηκα κουτι, τροφοδοτικο, μνημες, σκληρο δισκο, επεξεργαστη, καρτα γραφικων, οπτικο μεσο κλπ κλπ. Το μονο που λειπει ειναι η μητρικη. Σε αυτο το θεμα θα χρειαστω την βοηθεια σας:

Η μητρικη θα τοποθετηθει σε Coolermaster Stacker 831 SE. Θελω να υποστηριζει τον Q9550 Ε0, DDR3 1600Mhz. Ναι, ξερω ειναι λιγο παλιο το socket αλλα για την ηλικια της και τις απαιτησεις της ειναι αρκετο προς το παρον.

Α...και να υποστηριζει Windows 7. Η τιμη να περιοριζεται εντος των 200ευρω και να ειναι καπως εμφανισιμη(full atx/e-atx θα προτιμουσα):dots:

So??? How do you see Chelsea this year?:rofl: Κανενας γνωμες;

αυτο το συστημα για 11χρονη για να εχει λιγο καλυτερη εμπειρια με υπολογιστες??? :D

καρτα γραφικων καμια 5970 να υποθεσω? :p

οπως και να 'χει, εγω θα προτεινα καμια p5q deluxe ή καμια maximus II formula (και οι 2 πολυ κατω απο το budget σου, εμφανισιμες και κορυφαιες σε s775!)

υγ:αλλαγη νερου καθε 6μηνο και τετοια?:p

Πριν ανοιξω το θεμα, κοιταζα περι P5E64 WS Evolution, αλλα το μονο που με ξαφνιασε ειναι το γεγονος οτι δεν εχει οδηγους για win7...ή μηπως τους κανουν εγακατασταση απο μονα τους τα Windows?:nuke:

νταξει τωρα λεπτομέρειες! αντικειμενικα σαν μητρικη ειναι ωραια! και αφου κοιταει βασικα ομορφια + συμβατοτητα γιαυτα που εχει γιατι να μην την παρει? γενικα ολο το pc δεν ειναι για 11χρονη αλλα φαινεται πως ο φιλος μασ εχει προοπτικες να το εχει η αδερφη του για χρονακια! το ιδιο και εγω δηλαδη που θελω να φτιαξω ενα παρομοιο pc στον αδερφο μου! με gtx 295 h 2x 285, striker 2, q9550 και τετοια φαση! να δω που θα βρω τα λευτα! :crazy_pilot:

με τετοια αρχη στον χωρο τον pc.....η μικρη σε 2 χρονια θα παιζει με αζωτα αντι για κουκλες......... :rubik:

μα 200ε μητρικη για 11χρονη...:fie:....δεν θα καταλαβει διαφορα ειτε βαλεις asrock των 32ε ειτε stricker των 200.....

με τετοια αρχη στον χωρο τον pc.....η μικρη σε 2 χρονια θα παιζει με αζωτα αντι για κουκλες......... :rubik:

:laughing::laughing::laughing::laughing:

εχεις δικιο και για τα 200Ε.

παντως εχω να προτεινω το εξης: αν εχεις δρομολογίσει ηδη αναβαθμηση μετα απο 1-2 χρονια παρε μια απλη μητρικη και εισαι καλημενος. λες και η μητρικη φαινεται πολυ! βαλε στο κατω κατω 10 τσιρτζιλα μεσα και καμια 2 λαμπες να το κανεις να φαινεται πιο ωραιο! λες και την αδερφη σου θα την νοιαξει αν εχει μεσα asus, asrock i gigabyte!

Να με συμπαθάς αλλά για 11χρονη ακόμα και ο νέος Γκέιτς να είναι, πάνω από 30 ευρώ για μόμπο δεν θα έδινα ούτε αν ήμουν ο Ροκφέλερ.

Αν θέλει ωραίο κουτί θα κολλήσει πάνω 20 αυτοκόλλητα «hello kitty» και άλλα τόσα «Barbie & Ken-Ken» και έληξε το θέμα.

Να αναλώνεσαι για κάτι τέτοιο μου φαίνεται χαμένος χρόνος (δικός σου).

Μπα...μ αρεσει να βλεπω το κουτι και να γουσταρω, να μη ειναι μονοτονο ή FAIL...

Τελικα κατεληξα με τις γνωμες σας. Βρηκα ενα ωραιο σχετικα Gigabyte GA-EP45ZT-UD3LR και το τσιμπησα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.