thespesios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Γεια σας.Λογω μιας επιδοτησης περιπου 300ε που εχω στην wind αποφασισα να παρω ενα smartphone...μπορω να δωσω επιπλεον 300ε οποτε εχουμε συνολο 600ε.....το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποια πλατφορμα να διαλεξω.....καταρχην iphone αν και θελω πολυ(λογω τελειου interface) δεν μπορω να παρω καθως δεν φερνει η wind......nokia και blackberry δεν υπαρχει περιπτωση καθως το symbian και το os του 2ου δεν μου αρεσει καθολου.....οποτε μενει το adroid και το wm....για το πρωτο εχω ακουσει καλες κριτικες (ειδικα για τη νεα 2.2 εκδοση που λενε οτι θα ειναι 5 φορες ταχυτερη)αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε...ομως καποιοι λενε οτι ειναι ακομα ανωριμο...για το wm ξερω οτι ειναι αργο σε σχεση με τον ανταγωνισμο(iOS,adroid) αλλα λογω παλαιοτητος ειναι καλυτερο σε θεματα υποστηριξης......μεσα σε αυτα που θελω απο το κινητο που θα παρω ειναι να γραφω μηνυμα σχετικα γρηγορα(δηλ. καλη touchscreen με ευκολη πληκτρολογηση και γενικα καλη λειτουργια) και βεβαια γρηγορη πλοηγηση μεσα στο λειτουργικο.....Αυτο που ζηταω απο σας ειναι να μου πειτε ποιο os και συγκεκριμενα συσκευη προτεινετε(αν εχετε και εμπειρια ακομα καλυτερα) γιατι τα (πολλα) χρηματα που θα δωσω θελω να αξιοποιηθουν με τον καλυτερο τροπο......σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 htc desire (ή οτιδήποτε με Android (οχι Win mobile τώρα)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 thanks για την απαντηση...!καταρχην προς τα εκει(adroid) κλινω και εγω....εντελως πληροφοριακα:γιατι οχι wm? τα 7 που θα βγουν σε λιγο δεν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Λόγω των phone 7, τα 6.5 λογικά rip.Δες και motorola milestone Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 oκ καταλαβα....το milestone εχει πολυ βολικο keyboαrd αλλα αποτι βλεπω θα αργησει να ερθει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Οχι εχει έρθει στα επώνυμα eshops Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Πολυ παχος χωρις λογο για το milestone...Δεν χρειαζεσαι qwerty εστι οπως εχουν γινει τα touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 πολυ ενδιαφερον το βρισκω...ειναι και σε καλη τιμη.....οταν βγει το android 2.2 θα εχω τη δυνατοτητα να το αναβαθμισω ή θα πρεπει να κανω πατεντες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Πολυ παχος χωρις λογο για το milestone...Δεν χρειαζεσαι qwerty εστι οπως εχουν γινει τα touchη αληθεια ειναι οτι smartphone με touch εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα......γενικα φοβηθηκα τις οθονες αφης οταν χρησιμοποιησα και πηγα να γραψω μνμ σε ενα lg viewty (νομιζω ετσι λεγεται)...ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο αλλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 νομιζω το βαζεις χωρις να περιμενεις Δες το πρωτα δεν ειμαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 10, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Το πληκτρολογιο βολευει στα games.Κακα τα ψεμματα αλλο το touch kai αλλο τοreal keyboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Το πληκτρολογιο βολευει στα games.Κακα τα ψεμματα αλλο το touch kai αλλο τοreal keyboard.games στο κινητο αποκλειονται απλα.........συμφωνω απολυτα στο 2ο σκελος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 games στο κινητο αποκλειονται απλα.........Μαλλον δεν εχεις παιξει με iphone :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 10, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 indeed...!ποτε ομως στο παρελθον δεν επαιζα παιχνιδια στο κινητο.......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 10, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Με τα καινουρια Mobiles Ιphone - Αndroid ειναι σαν να εχεις Gameboy.Οποτε και αυτο πλεον ειναι κομματι του puzzle.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wQ7qbqSnLU0&feature=related]YouTube - Best 3D Games Android ( Polarbit )[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAwN Ιούνιος 14, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Γνώμη μου αφού είσαι ανάμεσα σε android και win mobile, είναι να πάρεις φυσικά οποιοδήποτε android σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 14, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 σ'αυτο εχω καταληξει και εγω.......τωρα μενει μονο να διαλεξω συσκευη μιας και αυτη που θα αγορασω θα την εχω για πολυ καιρο.....ελπιζω το 2.2 να βγει γρηγορα ωστε σε 1-1.5 μηνα που θα το παρω να ειναι προεγκατεστημενο και να μη μπω στη διαδικασια αναβαθμισης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 14, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η αναβαθμιση στα Android.To ιδιο το κινητο θα σου πεταξει μνμ και θα αναβαθμιστει ακομακαι μεσω WiFi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιούνιος 14, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 αχα..!ωραια νομιζα οτι επρεπε να κανω μεγαλη διαδικασια του στυλ "φορματ σε πισι"....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 14, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Αν παρεις HTC θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να το διαθεσει αυτη οποτε παλι δεν κερδιζεις κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.