Jump to content

Θερμοκρασία 4870X2 + Sound Card

By_Dj

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι ρε παιδια εχω τν 4870χ2 και ακριβος από πανο σε αποσταση 1 cm την καρτα ηχου…η καρτα γραφικών ανεβαζει απιστευτες θερμοκρασιες κ θα ηθελα να ρωτησω αν εχει προβλημα η καρτα ηχου???

Αν η κάρτα ήχου ήταν πάνω απο τη 4870χ2 τότε ήδη θα είχε "αποδημήσει".Τώρα δεν υπάρχει πρόβλήμα καθώς το κυρίως πλαστικό σώμα της ψύκτρας δεν καίει υπερβολικά.

Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ τώρα με την accellero cooler και το θέμα ειναι ότι η κάρτα ήχου δημιουργεί πρόβλήμα στην 4870χ2 διότι της κόβει το airflow...:(

το πλαϊνό μπάζει αέρα...το πίσω βγάζει....κ εκεί που είναι η κάρτα γραφικών ακριβώς από πάνω είναι η κάρτα ήχου γιατί είναι άλλη συνδεσμολογία (PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series)

Απ οτι καταλαβα η καρτα ηχου σου ειναι pci-e ε και οπως και οι πιο πολλοι απο μας με pci-e καρτα ηχου την εχουμε πανω απ την καρτα γραφικων ετσι ωστε να μην κοβει airflow απ την καρτα γραφικων + να μη μας εμποδισει σε μελλοντικα crossfire κτλπ.

Δεν προκειτε να εχεις κανενα απολυτως προβλημα :)

Ολοι ετσι την εχουμε.(την καρτα ηχου :whistle2:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.