By_Dj Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια εχω τν 4870χ2 και ακριβος από πανο σε αποσταση 1 cm την καρτα ηχου…η καρτα γραφικών ανεβαζει απιστευτες θερμοκρασιες κ θα ηθελα να ρωτησω αν εχει προβλημα η καρτα ηχου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Ιούνιος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Αν η κάρτα ήχου ήταν πάνω απο τη 4870χ2 τότε ήδη θα είχε "αποδημήσει".Τώρα δεν υπάρχει πρόβλήμα καθώς το κυρίως πλαστικό σώμα της ψύκτρας δεν καίει υπερβολικά. Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ τώρα με την accellero cooler και το θέμα ειναι ότι η κάρτα ήχου δημιουργεί πρόβλήμα στην 4870χ2 διότι της κόβει το airflow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 define απιστευτα τρελες Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 80-85 βαθμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα, πλαϊνό ανεμιστήρα έχει το κουτί σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Έχω άλλα αν η κάρτα γραφικών δεν καταλαβαίνει τίποτα...κ δεν το βάζω σε πολλές στροφές γιατί μου σπάει τα νεύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Δεν το λέω για την κάτα γραφικών όσο για την δημιουργία airflow που θα διώχνει τον ζεστό αέρα εμποδίζοντάς τον να πάει στην κάρτα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 το πλαϊνό μπάζει αέρα...το πίσω βγάζει....κ εκεί που είναι η κάρτα γραφικών ακριβώς από πάνω είναι η κάρτα ήχου γιατί είναι άλλη συνδεσμολογία (PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούνιος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Απ οτι καταλαβα η καρτα ηχου σου ειναι pci-e ε και οπως και οι πιο πολλοι απο μας με pci-e καρτα ηχου την εχουμε πανω απ την καρτα γραφικων ετσι ωστε να μην κοβει airflow απ την καρτα γραφικων + να μη μας εμποδισει σε μελλοντικα crossfire κτλπ. Δεν προκειτε να εχεις κανενα απολυτως προβλημα Ολοι ετσι την εχουμε.(την καρτα ηχου :whistle2:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 10, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 οκ...ευχαριστώ..αυτήν έχω: PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 10, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 δεν έχεις πρόβλημα πιστεύω. το πολύ-πολύ αμα δεις τα ζόρια σε κανα παιχνίδι ανεβάζεις λίγο τις στροφές του πλαϊνού ανεμιστήρα και είσαι εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Threads merged.Την επομενη φορα εχουμε λιγο περισσοτερο υπομονη και δεν απαιτουμε.Καλο σας βραδυ και καλη συνεχεια με την ευρεση λυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
By_Dj Ιούνιος 11, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2010 Έγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.