Jump to content

Cosmos Pure ή Cosmos S

a3uristos

Recommended Posts

αυτο ακριβως το διλειμα ειχα κ γω μερικους μηνες πριν........

τελικα διαλεξα cosmos s.....αν και το ψιλομετανιωσα......

στο μονο πραγμα που με χαλαει το cosmos pure ειναι η προσοψη-πορτακι του

αλλα εσωτερικα εχει πολλα πλεονεκτιματα σε σχεση με το cosmos s (κατ εμε παντα ) + του οτι ειναι μαυρο βαμμενο ετοιμο!!

το ρακ των σκλιρων που εχει το cosmos pure ειναι πολυ πιο βολικο

εγω προτεινω cosmos pure

Εγώ είμαι κάτοχος του cosmos-s, είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχει άψογο air flow, έχω βάλει και υδρόψυξη μέσα κανονικά. Όσο για τους δίσκους ναι είναι λίγο τραγικό αλλά αν βάλεις μια καλή θήκη για hot swap 3.5άριδες δίσκους στα 5.25 είσαι άρχοντας.

το s φυσικά... στο pure θα ψήνεσαι...

Ναι... στο pure θα βαζει και μπριζολες μεσα για ψησιμο... Ειπαμε, το S ειναι λιγο καλυτερο απο αποψη airflow, αυτο δεν σημαινει οτι στο pure θα ψηνεται. Επισης το S δεν τα παει τοσο καλα στο θεμα θορυβου.

Ο θόρυβος έχει σχέση με τους ανεμιστήρες που θα βάλεις στο κουτί. Και τα δύο κουτιά είναι πολύ καλά. Το s υπερτερεί στο κομμάτι της υδρόψυξης και το pure στους δίσκους και στο μαύρο εσωτερικό του. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο.

εμφανισιακα εννοειτε πως τρελενομαι για το pure , αλλα οχι πως με χαλαει και το Cosmos S...

Δηλαδη με το Pure θα ειμαι πιο αθορυβος και 1-2 βαθμους παραπανω?

Επισης θα τσιμπησω μια Prolimatech Megahalems..Θα κανει δουλεια εκει μεσα και θα χωραει?

Μια χαρά δουλειά θα κάνει. Πιθανόν για να χωρέσει να πρέπει να βγάλεις τον πλαινό ανεμιστήρα που έχει το s. To pure δεν ξέρω αν έχει πλαινό.

Έχεις σκοπό τώρα ή στο μέλλον,κάποια στιγμή και κάποτε να ασχολειθείς με το θέμα της υδόψυξης και να βάλεις???

τελικα εβαλα την πουρεε...ειναι πολυ καλη αν και απο θεμα θερμοκρασιων ψιλοαπογοητευτηκα..

(η prolimatecj megahalems τα σπαει)

• 3 weeks later...

o CPU καλά στέκεται με αρχικές ρυθμίσεις 22-35 C και στα 3,6 31-48 με την ζεστη του καλοκαιριού..

η κάρτα η gtx295 φτάνει 100aria σε διαφορα παιχνίδια..όπως και το northbridge φτάνει 53-62 με OC του CPU

τι μπορώ να κάνω για να κατεβάσω τα temps της? να το αλλάξω για Cosmos S? αξίζει?

o CPU καλά στέκεται με αρχικές ρυθμίσεις 22-35 C και στα 3,6 31-48 με την ζεστη του καλοκαιριού..

η κάρτα η gtx295 φτάνει 100aria σε διαφορα παιχνίδια..όπως και το northbridge φτάνει 53-62 με OC του CPU

τι μπορώ να κάνω για να κατεβάσω τα temps της? να το αλλάξω για Cosmos S? αξίζει?

22-35 C με την ζέστη του καλοκαιριού;;; Αν και το 22 μου φαίνεται υπερβολή...

Μπράβο megahalems!

Εχεις βάλει το κάτω 120άρι να φυσάει προς την 295?

στα 3600 o Q6600 και εχεις σε full load 48c?

σε κατάψυξη τον έχεις τον Η/Υ? :dirol:

αφου δεν την παλευει τοσο πολυ παρε το s.. η ασε το πλαινο ανοιχτο συνεχεια..ουτοσιαλως αθορυβο ειναι και με πλαινο ανοιχτο..το προβλημα της σκονης το αντιμετωπιζεις με φυσημα..

αντε απο 48 να φτασει τους 50-52 το πολυ...με θερμοκρασια δωματιου 23-24 βαθμους...

Ναι οντως η megahalems μου βγηκε σε χρυσος για τον CPU..push pull τον εχω..

Διαφορα σε λεφτα δεν θα υπαρχουν για μεταβαση σε S .. μονο η μεταφορα θα με ζαλισει..

ναι το 120αρι κιολας το εχω αλλαξει και εχω βαλει δικο μου πιο γρηγορο αλλα και παλι τιποτα..στο stalker 90 C , metro 2033 96 C , Crysis 94 C και Furmark 102 C

οτι ανεμιστηρα παιρνει το κουτι τον εχω βαλει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.