dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2010 λοιπόν μου ήρθε ένα sms από τον αριθμό 682 947 και είναι το έχεις sms... ...έχει κανεις καμια ιδέα το τι παίζει? γιατί A) μου κανεις σαν μούφα το sms τι εννοεί?
aggelopas Ιούνιος 10, 2010 #4 Ιούνιος 10, 2010 θα σε χρεωσουν ενα κοσαρικο και θα σου πουν για την πορεια εκκαθαρισης της δηλωσης σου.
nickstamat Ιούνιος 10, 2010 #5 Ιούνιος 10, 2010 Μη στείλεις μωρέ.Αυτοί τα φτιάχνουν με ρυθμούς κουτσής καμηλοπάρδαλης. Do you really care?
Aligator21 Ιούνιος 11, 2010 #6 Ιούνιος 11, 2010 θα σε χρεωσουν ενα κοσαρικο και θα σου πουν για την πορεια εκκαθαρισης της δηλωσης σου.Δεν σε χρεώνει καθόλου 20 ευρώ.μια απλή χρέωση είναι των 20 λεπτών.Πάντως εγώ το είχα κάνει πριν 1 μήνα πριν καταθέσω την δήλωση.Όταν έγινε η εκαθάριση μου έστειλε sms ότι έγινε και από τότε δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου.Εννοείτε πως ο λογαρισμός του κινητού μου δεν έχει χρεωθεί άλλο ποσό ακτός από τα 21 λεπτά που έλεγε το sms.
aggelopas Ιούνιος 12, 2010 #7 Ιούνιος 12, 2010 Δεν σε χρεώνει καθόλου 20 ευρώ.μια απλή χρέωση είναι των 20 λεπτών.Πάντως εγώ το είχα κάνει πριν 1 μήνα πριν καταθέσω την δήλωση.Όταν έγινε η εκαθάριση μου έστειλε sms ότι έγινε και από τότε δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου.Εννοείτε πως ο λογαρισμός του κινητού μου δεν έχει χρεωθεί άλλο ποσό ακτός από τα 21 λεπτά που έλεγε το sms.εικοσαρικο ειναι και τα εικοσι λεπτα.το ιδιο πραγμα το κανεις ονλινε δωρεαν.
Aligator21 Ιούνιος 14, 2010 #8 Ιούνιος 14, 2010 εικοσαρικο ειναι και τα εικοσι λεπτα.το ιδιο πραγμα το κανεις ονλινε δωρεαν.Δεν αντιλέγω ότι μπορείς και Online, αλλά με την διαφορά πως θα πρέπει κάθε μέρα να ελέγχεις το ΑΦΜ σου εάν έχει εκκαθαριστεί.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.