Jump to content

Δωστε φως να σωθω....

Ψυχτρας

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα...

πηρα το laptop στο εξοχικο μου και παλευα να βρω καποιο δικτυο.Μου ειχαν πει πως μια παραλιακη καφετερια του δημου εχει δωρεαν adsl.Απεχω περιπου 150 μετρα απο κει.Μετα απο καποιες προσπαθειες βρηκα το δικτυο αλλα με 1 μοναδα σηματος.Δεν συνδεοταν.Πηρα μια σκαλα και ανεβηκα στα 3 μετρα περιπου(δηλαδη στην σκεπη).Εκει συνδεθηκε αυτοματα και εψαξα στο google κανονικα.Μιλησα με ενα φιλο και μου ειπε να παρω μια καρτα δικτυου με αποσμπωμενη κεραια 8db κ αν θελησω και καλωδιο να παρω και καλωδιο.Μπορει καποιος να με βοηθησει;Μπηκα e-shop αλλα μπερδευομαι...Καποιος να δωσει μια λυση τι ακριβως να παρω ρε παιδια;

1000 ευχαριστω προκαταβολικα.

Τα specs τους τα διάβασες;

Τωρα τα τσεκαρα....φαινεται δυνατο....κανει λες για εξωτερικο χωρο;;αν δεν πιασει κατω μπορεις να μου δωσεις ενα link με καλωδιο να το σηκωσω η δε θα χρειαστει λες;;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.