Jump to content

htc desire or iphone 4?

speedman_26

ποιο ειναι καλυτερο ?  

58 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Το Desire σύντομα θα πάρει Froyo 2.2 και θα υποστιρίζει και Flash ενώ το iphone 4 ποτέ. To Desire έχει ταχύτατο Browser και με το Froyo 2.2 θα έχεις το ταχύτερο(πιο γρήγορος και από Opera).

To Desire έχει καλύτερη οθόνη έχει ανοιχτό λειτουργικό και το Bluetooth δεν είναι διακοσμητικό.

Αν διαβάζεις RSS σου προτείνω να χρησιμοποιείς Google Reader.

Από ότι βλέπεις για internet το Desire είναι καλύτερο. Επίσης έχω να σου κάνω άλλες δύο προτάσεις. Εφόσον θέλεις κάτι σε αυτή την τιμή και μπορείς να περιμένεις 1-2 μήνες κοίταξε και το Samsung Galaxy S και το Nokia N8. Είναι τα καλύτερα κινητά για τα Android και Symbian ^3 αντίστοιχα που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και το Samsung με το UI που έχει, φέρνει πολύ iPhone αν σου αρέσει.

Προσωπικα εχω και iphone και Nexus One, το ενα εταιρικο και το αλλο προσωπικο.

Το nexus one που ειναι ακριβως το ιδιο με το desire το γουσταρω περισσοτερο απο το iphone γιατι μου κανει και wifi tether χωρις να rootαρω.

νιωθω σαν να εχω ubuntu στο ενα χερι και mac os x στο αλλο.

ειναι θεμα προσωπικης αποψης πιστευω απο ενα σημειο και μετα. Καποια πραγματα εμενα με ενοχλουν στο Iphone ΠΟΛΥ, οπως το οτι δεν μπορω να εχω 2 exchange accounts ταυτοχρονα στο mail, οτι δεν μπορω να δω flash, οτι ΠΡΕΠΕΙ να μπαινω απο safari για ναι μεν μας αφησανε να βαλουμε opera αλλα εχει περιορισμενες λειτουργικοτητες κλπ.

μου αρεσει το iphone βλεπω εχει υποστηριξει μεγαλη αλλα δεν παιζει flash πολυ αρνητικο γιατι ολο το ιντερνετ αποτελειτε απο φλας.

απο την αλλη το desire τα υποστηριζει ολα αλλα δεν ξερω τι παιζει με της εφαρμογες δεν εχει τοσο υποστηριξει και δεν εχουν βγαλει ελληνικες εφαρμογες οπως στο iphone.

δυσκολη επιλογη. ειναι και η προσφορα με το 1.5 γιγα καθε μηνα που εχω απο την γουιντ και θελω ιντερνετ τηλεφωνο να την εκμπεταλευτω πριν ληξει

Πιστεύω ότι το 1,5 giga δεν θα σου φτάνει μόλις το μάθεις το κινητό και τις δυνατότητές του. Σου εύχομαι να το ξεζουμίσεις και περιμένουμε εντυπώσεις!!! Με γεια!!!

Υ.Γ. Και άσε τους άλλους να δίνουν 600€+ και να πληρώνουν από πάνω το iMovie και την κάθε i******* του γιοτόφωνου.

Καποια πραγματα εμενα με ενοχλουν στο Iphone ΠΟΛΥ, οπως το οτι δεν μπορω να εχω 2 exchange accounts ταυτοχρονα στο mail, οτι δεν μπορω να δω flash, οτι ΠΡΕΠΕΙ να μπαινω απο safari για ναι μεν μας αφησανε να βαλουμε opera αλλα εχει περιορισμενες λειτουργικοτητες κλπ.

Για 2 exchange accounts ταυτόχρονα στο mail λύνεται το πρόβλημα με την iOS 4 που θα κυκλοφορήσεις στις 21 Ιουνίου.

Για να δεις flash πρέπει να έχεις περασμένο το ClounBrowse broswer

Ελεός μην δικαιολογείται το γιοτόφωνο που χθες ανακάλυψε το multitasking (ΌΧΙ το 3G) τους φακέλους, τις βιντεοκλήσεις (υπό προϋποθέσεις εννοείτε) το φλας την μπροστά κάμερα και πολλά άλλα. Καλά για το bluetooth μην μιλήσω...

τους φακέλους, τις βιντεοκλήσεις (υπό προϋποθέσεις εννοείτε) το φλας την μπροστά κάμερα και πολλά άλλα. Καλά για το bluetooth μην μιλήσω...

Αρχικα πριν την έλευση του Appstore δεν υπήρχε καποιο θεμα για τους φακέλους...μετα χάθηκε η μπαλα με τοσα apps

Βιντεοκλησεις καμια σχεση με το αθλιο 3g σημα+συσκευες

Το φλας οκ μπορουσε να μπει απο το 3GS

Για το bluetooth εδω και 2 χρόνια ποτε δεν το χρειάστηκα και μάλλον ούτε πρόκειται. :)

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πει για τις βιντεοκλήσεις αλλά το FaceTime είναι μόνο iPhone 4 to iPhone 4 over Wi-Fi(απλά αδιάφορο). Το τι θα μπορούσε δεν το ξέρει κανένα. Το τι είχε και έχει το ξέρουν όλοι. Το ίδιο μου έλεγε και ένα φίλος μου για το multitasking στο 3G και τώρα λέει είχες δίκιο δεν μπορεί να κάνει. Το ότι εσύ δεν το χρειάστηκες δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος πιο απαιτητικός ή μη δεν το χρειάζεται ή ότι δεν πρέπει να δουλεύει σωστά εφόσον το πληρώνεις.

μπορω να πω κατι offtopic χωρις να με παρετε με τις ντοματες? :hang3:

χαιρομαι προσωπικα που ειμαι στην παρεα του thelab εδω και τοσα χρονια. Το θρεντ αυτο μου το υπενθυμισε. Εχω ψιλοπαρακολουθησει και σε αλλα ελληνικα "τεχνολογικα" φορα τις συζητησεις περι iphone διοτι πραγματικα ηθελα να δω αν το καινουριο θα ειναι τελικα το μοντελο που θα ειναι καταλληλο και για μενα (μεχρι στιγμης ολα κριθηκαν ακαταλληλα)

Σε ολα-μα σε ΟΛΑ- τα υπολοιπα βγαινουν τα fanboyz κυριως, αλλα και οι haters και αρχιζει αυτο το απεριγραπτο νταραβερι που ποτε κανεις δεν τεκμηριωνει ουτε και ψαχνει διεξοδικα αυτο που λεει. Η μια κοτσανα διαδεχεται την αλλη. Ολοι οι "επιστημονες" μαζεμενοι..

Πραγματικα απολαμβανω τον τροπο που τοποθετηθηκατε οι περισσοτεροι και πιστευω οτι απορρεει απο το γενικοτερο κλιμα του φορουμ.

Εγω δε θα προσδιορισω τον εαυτο μου ως lover ή hater. Ισα-ισα που θα εξετασω αν το νεο γιωτοφωνο, εφοσον περασουν αρκετα feedbacks απο τα ματια μου, καλυπτει τις αναγκες μου και κυριως αν θα συμφωνησει και η τσεπη μου.

offtopic τελος

στον φιλο θα ελεγα καλοριζικο το μηχανακι του. Παρολα αυτα δεν μπορει να ζηταει γνωμες για κατι που ηδη υπαρχει στην αγορα σε σχεση κατι που δεν ξερουμε ποσο καλα θα τα παει, αν θα βγαλει προβληματα, κτλ..

Το iphone 4 ειναι γνωστο τι θα δινει, μιας και δεν

εχει μεγαλη διαφοροποιηση απο το παλιο του OS.

Για μενα σημασια εχει να διορθωσουν χαζομαρες καθημερινης χρησης οπως

πχ το bluetooth ή την ολικη απενεργοποιηση του 3G αν το επιθυμει ο χρηστης

προβληματακια δλδ που πλεον ειναι στανταρ σε ολα τα κιν.

Βεβαια στο θεμα εμφανισης ειναι μπροστα το iphone. Οντως παντως

το τοπικ εχει πολυ καλο επιπεδο και εχει ξεφυγει απο τη νορμα hate-love

τετοιο ειδους τοπικσ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.