alchemist Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2004 γεια σε ολους . ειμαι καινουριος στο φορουμ. ειμαι σε διλημμα αναμεσα στο ετοιμο kit CPU/VGA/Chipset cooling kit KT12A-L20 ή καποιο αλλο homemade αν και ειμαι ψιλοασχετος για να βρω τα καταλληλα.πως σας φαινεται το κιτακι??? γνωριζω οτι τα ''σπιτικα'' ειναι αποδοτικοτερα και μαλλον φθηνοτερα αλλα φοβαμαι μην στειλω τον fx και μετα :'( .....τι προτεινετε????ααααααααααα και τι τροφοδοτικο ???? αυτη ειναι η συνθεση fx-51 asus sk8v(την περιμενω απο μερα σε μερα απο γνωστο στην ελλαδα) hercules 9800xt 2x 74,6gb raptor 10000 rpm sata 4 fans 80mm plextor dvd recorder το 8χ λεω να παρω και το pioneer to 121 και το kit που ανεφερα πιο πανω ή καποια αλλη προταση.... παρακαλω βοηθειστε γιατι ειμαι και ευχαριστω προκαταβολικα οποιο μπει στο κοπο να απαντησει ελπιζω να τα πηγατε καλυτερα οσοι σπουδαζετε απο μενα στη εξεταστικη γιατι εμενα δε μου εκατσαν και πολυ καλα τα πραγματα :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Προτιμησε ετοιμο κιτ φιλε για τον εξης λογο..Σε σχεση με τον κττ της asetek ,μπορεις να παρεις την ιδια αντλια (και καλυτερη) ,καλυτερο μπλοκ και καλυτερο ψυγειο ..Αν τα παρεις ολα καλυτεα θα σου βγει λιγοτερα λευτα απο το ετοιμο κιτ..Αν θες να κινηθεις στις επιδοσεις του κιτ (L20 αντλια ,μονο ψυγειο , μετριο μπλο ) θα σου βγει στο 1/2 των χρηματων του μπλοκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Kαι εγω θα προτεινα κατι homemadeΜπλοκ τι αλλο περα απο τα δημιουργηματα του elevenΑντλια καποια hydor Λ20 Λ30 θα ειναι πολυ καλη εαν αντεχεις πανε και για eheimΨυγειο για μενα και με αυτα που ειδα μονοδρομος το Transit ( ψυγειο απο την εβαπορετα - καλοριφερ του αυτοκινητου , το βρισκεις ευκολα στον Κιρκινεζη)Λαστιχα για αρχη τα Eheim θα σε βολεψουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Homemade βεβαίως. BTW θεαματικό σύστημα Νομίζω επιβάλλεται να φτιάξεις ένα χωριστό thread , όταν τελειώσει , να μας δείξεις benchmarks από το θεριό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemist Φεβρουάριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 στο στησιμο θα βοηθησει καποιος τεχνικος αλλα και παλι εξακολουθω να εχω τους ενδοιασμους μου για την δημιουργια homemade κυριως γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που στηνω.θα ειναι δυσκολο να στηθει ?????υπαρχουν πουθενα καποιοι οδηγοι που θα μου εδιναν τις γενικες κατευθυνσεις για το στησιμο????? ευχαριστω για τις απαντησεις σας.δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2004 Αν φοβασαι παρε ετοιμο.Για λιγους βαθμους πιο κατω δεν αξιζει η φασαρια πιστευω.Εξαλλου οταν μπεις καλα στο ζουμι του watercooling μπορεις καλλιστα να αλλαξεις το block ή κατι αλλο που να σε βελτιωσει λιγο ακομα.Ξερω αρκετους ''εμπειρους'' που τα εχουν κανει ''θαλασσα'' !!!!! Εσυ εχεις και ενα πανακριβο συστημα οποτε η ασφαλεια ερχεται πρωτη.Εξαλλου απο το συστημα σου καταλαβαινω πως δεν σε πειραζει να δωσεις καποια ευρω παραπανω...Γνωμη μου να μην το ρισκαρεις ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Φεβρουάριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2004 έχω αρχίσει και εγώ να ψήνομαι για έτοιμο Kit και μετά απο αρκετό διάβασμα κατάληξα στο Η2Ο-8501 της Swiftech. Το συγκεκριμένο έχει ένα radiator και ενα block για CPU μονο αλλά απο οτι δίαβασα έχει καλύτερη επιφάνεια από το αντίστοιχο της Waterchill πράγμα που επιτρέπει και καλύτερο overclocking-review στο xtremesystems.org (http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=28&page=5). Με προσθήκη ενος radiator σηκώνει άνετα και blocks σε northbridge/vga. Τα radiators που έχει είναι για 8αρηδες ανεμιστήρες και το κάνει πιο ευκολό προσάρμοστο στα κουτιά. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να το βρώ - η checkmate μου το φέρνει με 295euro τελική αλλά το σκέφτομαι γιατι γενικότερα η Checkmate ειναι φαρμακείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.