ulver Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2010 καλημερα η συνθεση του pc ειναι:ASUS M4A78L-M LeAMD ATHLON II X4 630 2.8GHZ QUAD CORE BOX 4gb ram2 σκληροι(αλλα τον 1 αν ειναι το βγαζω-δεν το χρειαζομαι)και σκεφτομαι και την αγορα αυτης της καρτας γραφικων asus EAH4650 1GBmaximum 60E και οσο το ποιο δυνατον αθορυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Παρε αυτο.Υπαρχει και το 450αρη λίγο πιο κάτω σε τιμή.Όποιο και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα μπορείς να βάλεις και πιο δυνατή καρτα γραφικώνκαι σίγουρα δεν χρειάζεται να βγάλεις τον σκληρό.Mε μια μικρη υποχωρηση απο μερους σου κατα 4Ε μπορεις να παρεις και αυτο.Oμοιως σε καλυπτει μια χαρα (και ακομα παραπερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 το σκεφτομουν και εγω...αλλα δεν μπορω να βρω ποσα db ειναι.μπορεις να μου πεις την γνωμη σου και για αυτα:COOLERMASTER RS-460 EXTREMEPOWER PLUS 460W (για αυτο σκεφτομουν)ARCTIC POWER A-600DX 600WTHERMALTAKE W0293 LITEPOWER 450WTHERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 ναι ..απεφυγε τα ολα.Παρε το zalman για αθορυβο αν και το αλλο ειμαι σιγουρος οτι θα σε ικανοποιησει εξισου.Μη προσπαθεις να κρινεις με βαση το θορυβο που γραφει η καθε εταιρια ..θα βρεθεις προ εκπληξεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 9, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 μαλλον το heroichi θα παρω το 450watt,τα evermax τι λενε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Ιούνιος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.eu-shop.gr/index.php?s=2&c=0&p=19474 ,http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf και το αδερφάκι του http://www.eu-shop.gr/index.php?s=2&c=0&p=19471. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούνιος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Το κακό είναι ότι όταν όλοι φτιάχνουν ένα υπολογιστή, οθόνη και τροφοδοτικό τα αφήνουν σε 2η μοίρα για να γλυτώσουν λίγα λεφτά, αλλά όταν θα τα ξαναδώσουν μετά, επειδή η αγορά ήταν αποτυχημένη και το "κελεπούρι" τα έφτυσε, τότε τους κακοπάει. Δεν ξέρω φίλε ulver αν με καταλαβαίνεις, προσωπική μου άποψη... πάρε το zalman που σου πρότεινε ο NTG για να ξεμπερδέψεις μια και καλή με αυτό το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechuck Ιούνιος 15, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 @ulverMεγάλη διαφορά στον θόρυβο παίζει και το κουτί , αν πάρεις κανένα φτηνιάρικο τύπου innovatorή turbo-x πάλι θόρυβο θα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 15, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 coolermaster εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 15, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000126 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 15, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 1.το nickname βγαινει απο fields of the nephilim? 2.πολυ καλη τιμη αλλα τα watt δεν ειναι λιγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 15, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 1.το nickname βγαινει απο fields of the nephilim? 2.πολυ καλη τιμη αλλα τα watt δεν ειναι λιγα?1.Ναι.2.Οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούνιος 15, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Ουπς... ίδιο με αυτό δεν είναι;;;;; Τέλος πάντων, γενικά πάρα πολύ καλή πρόταση nephilim, μιας κι έχει αποσπώμενα καλώδια. Από στιβαρότητα, σαν κατασκευή τι λέει; Το έχεις δοκιμάσει; Είναι καλό; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 15, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Ουπς... ίδιο με αυτό δεν είναι;;;;; Τέλος πάντων, γενικά πάρα πολύ καλή πρόταση nephilim, μιας κι έχει αποσπώμενα καλώδια.Από στιβαρότητα, σαν κατασκευή τι λέει; Το έχεις δοκιμάσει; Είναι καλό; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα review. http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιούνιος 15, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Ουπς... ίδιο με αυτό δεν είναι;;;;; Τέλος πάντων, γενικά πάρα πολύ καλή πρόταση nephilim, μιας κι έχει αποσπώμενα καλώδια.Από στιβαρότητα, σαν κατασκευή τι λέει; Το έχεις δοκιμάσει; Είναι καλό; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα review. CWT design είναι, για τα λεφτά του φαίνεται καλό. Αν πάρεις αυτό φρόντισε να το έχεις πάνω σε UPS γιατί δε διαθέτει MOV στο transient filter και με μια υπέρταση θα τα πάρεις όλα στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 16, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 με εχετε βαλει σε δηλημα...!οι απαιτησεις σε watt ειναι μικρες,το ποσο του θορυβου με ενδιαφερει.εχω αλλο 1 παλιο pc το οποιο ακουγεται ...σαν σκουπα.σκεφτομαι να αλλαξω το ανεμηστηρα του.πρεπει να προσεξω κατι?πρεπει να αγορασω καποιο συγκ. ανεμιστηρα η οποιον αθορυβο θελω στις διαστασεις μου?πρεπει να κοιταξω κατι στις στροφες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulver Ιούνιος 17, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2010 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopsihos Ιούνιος 18, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 hiper τροφοδοτικα οι καλυτερες αγορες που εχω κανει, στο φαηλσερβερ απτο 2006 δουλευει 24/7 και στο ντεσκτοπ μου εδω και 2 χρονια που πεθανε το τσηπτεκ και πηρα hiper δε το μετανιωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.