Jump to content

βοηθεια με τροφοδοτικο

ulver

Recommended Posts

καλημερα η συνθεση του pc ειναι:

ASUS M4A78L-M Le

AMD ATHLON II X4 630 2.8GHZ QUAD CORE BOX

4gb ram

2 σκληροι(αλλα τον 1 αν ειναι το βγαζω-δεν το χρειαζομαι)

και σκεφτομαι και την αγορα αυτης της καρτας γραφικων asus EAH4650 1GB

maximum 60E και οσο το ποιο δυνατον αθορυβο!

Παρε αυτο.

Υπαρχει και το 450αρη λίγο πιο κάτω σε τιμή.

Όποιο και να βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα μπορείς να βάλεις και πιο δυνατή καρτα γραφικών

και σίγουρα δεν χρειάζεται να βγάλεις τον σκληρό.

Mε μια μικρη υποχωρηση απο μερους σου κατα 4Ε μπορεις να παρεις και αυτο.

Oμοιως σε καλυπτει μια χαρα (και ακομα παραπερα)

το σκεφτομουν και εγω...αλλα δεν μπορω να βρω ποσα db ειναι.

μπορεις να μου πεις την γνωμη σου και για αυτα:COOLERMASTER RS-460 EXTREMEPOWER PLUS 460W (για αυτο σκεφτομουν)

ARCTIC POWER A-600DX 600W

THERMALTAKE W0293 LITEPOWER 450W

THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT

ναι ..απεφυγε τα ολα.

Παρε το zalman για αθορυβο αν και το αλλο ειμαι σιγουρος οτι θα σε ικανοποιησει εξισου.

Μη προσπαθεις να κρινεις με βαση το θορυβο που γραφει η καθε εταιρια ..θα βρεθεις προ εκπληξεως.

Το κακό είναι ότι όταν όλοι φτιάχνουν ένα υπολογιστή, οθόνη και τροφοδοτικό τα αφήνουν σε 2η μοίρα για να γλυτώσουν λίγα λεφτά, αλλά όταν θα τα ξαναδώσουν μετά, επειδή η αγορά ήταν αποτυχημένη και το "κελεπούρι" τα έφτυσε, τότε τους κακοπάει. Δεν ξέρω φίλε ulver αν με καταλαβαίνεις, προσωπική μου άποψη... πάρε το zalman που σου πρότεινε ο NTG για να ξεμπερδέψεις μια και καλή με αυτό το θέμα. :)

Ουπς... ίδιο με αυτό δεν είναι;;;;; Τέλος πάντων, γενικά πάρα πολύ καλή πρόταση nephilim, μιας κι έχει αποσπώμενα καλώδια.

Από στιβαρότητα, σαν κατασκευή τι λέει; Το έχεις δοκιμάσει; Είναι καλό; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα review. :(

Ουπς... ίδιο με αυτό δεν είναι;;;;; Τέλος πάντων, γενικά πάρα πολύ καλή πρόταση nephilim, μιας κι έχει αποσπώμενα καλώδια.

Από στιβαρότητα, σαν κατασκευή τι λέει; Το έχεις δοκιμάσει; Είναι καλό; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα review. :(

http://www.hipergroup.com/products.php?lv=4&cate=1&type=23&pid=7&action=Reviews ;)

CWT design είναι, για τα λεφτά του φαίνεται καλό. Αν πάρεις αυτό φρόντισε να το έχεις πάνω σε UPS γιατί δε διαθέτει MOV στο transient filter και με μια υπέρταση θα τα πάρεις όλα στο χέρι.

με εχετε βαλει σε δηλημα...!οι απαιτησεις σε watt ειναι μικρες,το ποσο του θορυβου με ενδιαφερει.

εχω αλλο 1 παλιο pc το οποιο ακουγεται ...σαν σκουπα.σκεφτομαι να αλλαξω το ανεμηστηρα του.πρεπει να προσεξω κατι?πρεπει να αγορασω καποιο συγκ. ανεμιστηρα η οποιον αθορυβο θελω στις διαστασεις μου?πρεπει να κοιταξω κατι στις στροφες του?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.