HotPeanut Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Απορία. Επειδή φοράω ετήσιους φακούς επαφής και έφτασε η ώρα να τους αλλάξω αλλά έχουν καταργηθεί οι συγκεκριμένοι οι οποίοι έχουν καμπυλότητα 8.7. Το κατάστημα μου πρότεινε κάποιους άλλους της ίδιας μάρκας (CooperVision) αλλά έχουν καμπυλότητα 8.6 και μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Όλα αυτα μέσω τηλεφώνου.Έψαξα και τους βρήκα στο ιντερνετ από αγγλία με πολύ λιγότερα $$. Λέτε να τους πάρω; είναι μεγάλη διαφορά αυτή του 0.1;Όταν είχα προτοβάλει φακούς , ο οπτικός δεν μου είχε μετρήσει καν το μάτι. Δεν τα ήξερα τότε αυτά (πχ καμπυλότητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 ποιους φοραγες πριν ;επισης να πας σε ενα οπτικο καταστημα και να ζητησεις να σου κανουν καμπυλομετρια γιατι αν ο φακος δεν ειναι στο μεγεθος σου (ασχετα αν το 0.1 δεν ειναι μεγαλη διαφορα) τοτε μπορει να σου προκαλει υπεραιμια , η να μαζευει δακρυα μεσα και ως αποτελεσμα να σου θολωνει συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Αυτους http://www.sicaras.gr/colenses/ultracomfort.php φορούσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούνιος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 όσον αφορά την καμπυλότητα δεν ξερω να σου πω.Αλλά πρόσφατα αγόρασα απο αυτο το μαγαζί και ηταν Εξυπηρετηκοτατοι. Γρήγορη αποστολή, καλή συσκευασία, καλές τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.