noo_mercy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2010 Είχα περάσει στην powercolour 4870 512 το Asus top Bios, αλλά στο BBC2 μετά από 1 ωρίτσα παιχνιδιού βγάζει τετραγωνάκια, γραμμούλες, ροζ χρωματάκια κλπ, και αφού δεν βλέπω πρόβλημα θερμοκρασίας, λέω να ξαναπεράσω το παλιό ΒΙΟΣ της κάρτας μιας και δεν την ανεβάζω συχνότητες πλέον. Έχω κρατήσει το boot usb από την προηγούμενη φορά που την φλάσαρα, με και τα δυο bios το new.bin και το old.bin. Ενώ ξεκινώ την διαδικασία κανονικά, μου βγάζει ssid mismatched (Διαφορετικό SSID στα 2 bios.). Με μία αναζήτηση στον γουγλη είδα ότι μπορώ να το κάνω force -f, αλλά από τα σχόλια που βλέπω, δεν το σιγουρεύομαι. Έχετε καμία πρόταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Ιούνιος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Ναι,το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το -f για να κάνεις force flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Ιούνιος 8, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 Όταν λες 'δε βλεπεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες', τι έχεις τσεκάρει και πώς?Σε αντίστοιχο πρόβλημα με εμφάνιση γραμμών, το πρόβλημα ήταν στις θερμοκρασίες της μνήμης στην καρτα και όχι στον πυρήνα της . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noo_mercy Ιούνιος 9, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Το να βαλω το διακοπτακι -f ειναι το μονο ευκολο, απλα ειδα προβληματα σε πολλουσ που το κανανε. Το εχει δοκιμασει κανεισ? Οσο αναφορα τισ θερμοκρασιεσ αν αφεραισω την ψυκτρα για να αλλαξω παστα, θα εχω προβλημα εγγυησησ (σε περιπτωση ξαναπερασω το αρχικο βιοσ?)στις μνημες μπαινει η κλασικη παστα η αυτοκολητη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.