Jump to content

H ΞΕΝΕΡΑ!!!

gipinio1337

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με αυτο το topic, σιγουρα θα σας ξενερωσω:computer:

Θελω να βαλω ενα παιχνιδακι στην ξαδερφουλα μου να παιζει και να αρχιζει σιγα σιγα να εχει επαφη με τον υπολογιστη (no comment:p). Αγορασα το Disney Princesses: Enchanted Journey. Εριξα ενα ματι στις ελαχιστες και συνιστωμενες απαιτησεις συστηματος και μου δημιουργηθηκε μια απορια:

Το μηχανακι που θα τρεξει το παιχνιδι αυτο εχει τα εξης χαρακτηριστικα:

Intel Core 2 Duo E4500

Onboard GMA 4500 Intel

2Gb Ram DDR2

Διαβασα μεσα στη φυλλαδα του παιχνιδιου οτι δεν υποστηριζονται built-in/intergrated/onboard gpus:to_pick_ones_nose3:...λετε να παιξει προβλημα;

Οι απαιτησεις του παιχνιδιου ειναι:

Intel Pentium III (4 recommended)

128Mb Ram (256 recommended):baby:

DX9.0c GPU 16mb (64mb recommended):tomato:

Sound Card DX9.0c

Εχει κανεις παρομοια εμπειρια; Το παιχνιδι αυτο ειναι λιγο παλιο θα ελεγα. Υπαρχει περιπτωση να μην το τρεξει η GMA 4500;:nothing:

Thanx εκ των πρωταιρων

Βασικα ξεχασα να αναφερω οτι θα αγορασω τη μητρικη...οποτε θελω να ειμαι σιγουρος :p

Βλακεια μου.:wall::wall:

εννοει η onboard του καιρου του και οι λαπτοπισιες.Η δικια σου ειναι αρκετα δυνατη για τα δεδομενα του παιχνιδιου και υποστηριζει νομιζω dx9.0c...

Προχώρα χαλαρά.

Το παιχνίδι είναι προφανώς αρκετά παλιό και κρίνοντας από τις απαιτήσεις του, η 4500 της intel είναι πολλές φορές ισχυρότερη απ' ότι χρειάζεται.

Έχω στήσει στο παρελθόν μηχανάκια με GMA 4500 και τέτοια παιχνίδια τα έπαιζαν εύκολα.

αν φανταστείς ότι το GMA 4500 σηκώνει μέχρι και το wow ......

ενώ αν φανταστείς ότι το δικό μου 945G του *2006* το mobo λέει ότι ίσως το σηκώνει :dots:τα υπόλοιπα δικά σας.

:offtopic2:

Δεν βάζεις κάνα resident evil να πωρωθεί! Princesses: Enchanted Journey και αηδίες.

:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.