bchanestis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: εμώ μέχρι προσφατα όλα ήταν μία χαρά όσον αφορά τη χρήση του core temp επειδή όμως τα έπαιξε ο δίσκος έβαλα ένα άλλο. Εβαλα την ίδια έκδοση των XP SP2 αλλά για κάποιο λόγο μόλις τρέχω το coretemp κάνει restart το pc. Μιλάμε για την έκδοση 0.95.4.Τι μπορεί να φταίει? Και αν δεν καταφέρουμε να το δουλέψουμε αυτό ποιο εναλακτικό έχουμε για την θερμοκρασίες?
bchanestis Νοέμβριος 14, 2007 Author #3 Νοέμβριος 14, 2007 Δεν θα υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων?
vagos Νοέμβριος 14, 2007 #4 Νοέμβριος 14, 2007 Εχει bug η συγκεκριμενη εκδοση.Σε εμενα εβγαζε μπλε οθονη
bchanestis Νοέμβριος 14, 2007 Author #5 Νοέμβριος 14, 2007 Τώρα που το δοκίμασα και σε εμενα νπλε οθόνη βγάζει.Τώρα τι κάνουμε χωρίς μέτρηση θερμοκρασίας φωτιά στα μπατζάκια μας.
inertiacreep Νοέμβριος 14, 2007 #6 Νοέμβριος 14, 2007 Τι mobo - cpu έχεις? Εμένα το έκανε η 0.95 με μια p5b dlx.Βάλε speedfan, δεν υπάρχουν διαφορές (σε μένα τουλάχιστον).Αν έχεις G0 cpu ή quad θα δείχνει 15 βαθμούς κάτω (αλλά διρθώνεται).
bchanestis Νοέμβριος 15, 2007 Author #7 Νοέμβριος 15, 2007 Abit IP35 pro και Q6600.Μα το παράξενο είναι ότι αρχίκα μου έπαιζε και μετα την αλλαγή του δίσκου και το format δεν μου έπαιζε. Οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα hardware.
Heatspreader Νοέμβριος 16, 2007 #8 Νοέμβριος 16, 2007 Και εμένα μου έκανε κάτι κουλά... Απλά όταν δεις ότι σου κάνει τέτοια κατεβάζεις άλλη έκδοση CoreTemp. Μπορείς επίσης να βλέπεις τα αποτελέσματα με το Everest που κατά τη γνώμη μου είναι το πιο αξιόπιστο.
manos_ir Νοέμβριος 16, 2007 #9 Νοέμβριος 16, 2007 Abit IP35 pro και Q6600.Μα το παράξενο είναι ότι αρχίκα μου έπαιζε και μετα την αλλαγή του δίσκου και το format δεν μου έπαιζε. Οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα hardware.με αυτο τον συνδιασμο το εκανε και σε εμενα!bug του προγραματος λεμε ειναι!
CrazyAnt Νοέμβριος 16, 2007 #10 Νοέμβριος 16, 2007 Και εμένα μου έκανε κάτι κουλά... Απλά όταν δεις ότι σου κάνει τέτοια κατεβάζεις άλλη έκδοση CoreTemp. Μπορείς επίσης να βλέπεις τα αποτελέσματα με το Everest που κατά τη γνώμη μου είναι το πιο αξιόπιστο.για ποιον λογο το everest ειναι το πιο αξιοπιστο?και απο ποτε ειναι το πιο αξιοπιστο?
sakis_the_fraud Νοέμβριος 16, 2007 #11 Νοέμβριος 16, 2007 βασικα τα δοκιμαζεις ολα και οποιο παιξει...
bchanestis Νοέμβριος 16, 2007 Author #12 Νοέμβριος 16, 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας.Αλλά είναι περίοργο να επικρατεί μια τέτοια χαόδης κατάσταση δυσλειτουργίας και ανακρείβιας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Όποιο πρόγραμμα και εαν βάλω βλέπω και άλλα νούμερα. Βέβαια πολοί λεν ότι εαν βγάλεις μέσω όρο θα παίζεις στα ίδια όρια. Έλα όμως που χρειάζεται ακριβές νούμερο την τρέχουσα κατάσταση. Υπάρχει κάποιο λύση ώστε να μπει θερμοσένσορας κάπου στο cpu ώστε να έχουμε ακριβή αποτελέσματα?
sakis_the_fraud Νοέμβριος 16, 2007 #14 Νοέμβριος 16, 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων σας.Αλλά είναι περίοργο να επικρατεί μια τέτοια χαόδης κατάσταση δυσλειτουργίας και ανακρείβιας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Όποιο πρόγραμμα και εαν βάλω βλέπω και άλλα νούμερα. Βέβαια πολοί λεν ότι εαν βγάλεις μέσω όρο θα παίζεις στα ίδια όρια. Έλα όμως που χρειάζεται ακριβές νούμερο την τρέχουσα κατάσταση. Υπάρχει κάποιο λύση ώστε να μπει θερμοσένσορας κάπου στο cpu ώστε να έχουμε ακριβή αποτελέσματα?ανοιξε τα ολα μαζι και βγαλε ενα screenshot.θα σου πουν οσοι εχουν παρομοιο hardware ποιο λεει μαλλον την αληθεια...
bchanestis Νοέμβριος 17, 2007 Author #15 Νοέμβριος 17, 2007 Οκ μολις μπορέσω θα βγαλω το screenshot. Έτσι για την ιστορία μήπως ξέρει κανείς το λόγο για τον οποίο παρουσιάζουν διαφορές τα προγράμματα?Εδώ ακόμα και με το επίσιμο εργαλείο uguru της abit έβλεπα διαφορες με το coretemp της τάξης των 15-20 βαθμούς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.