Jump to content

Lineage 2 Gracia Final

uNick

Server Rates?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μετα τον Official τα αλλα φαινονται καπως...

Θα προτεινα να πεσει λιγο πιο κατω (πχ x30).

(Αντε να δουμε τι λεει το L2 μετα απο 2+ χρονια...)

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Η συγκινηση σου πρεπει να ειναι μεγαλη, οταν θα εχεις τον char του Αστρολαβου μπροστα σου και τις επιλογες Ban/Kick κλπ.... :p

Η συγκινηση σου πρεπει να ειναι μεγαλη, οταν θα εχεις τον char του Αστρολαβου μπροστα σου και τις επιλογες Ban/Kick κλπ.... :p

λολ.. οχι μωρε... τι μου εκανε ο ανθρωπος?

kill/res,para,abnormal,transform.

Παίδες τι χαρακτήρα να φτιάξω;

Να έχουμε από όλα (σαν το σουβλάκι ένα πράμα)

εγώ έφτιαξα τον κλασσικό ξενέρωτο human archer....sagitarius..αλλά μάλλον τα kamael δεν έχουν αντίπαλο.....φτιάξε θηλυκό kamael. :p

Τι μου θυμησες τωρα !! L2 το παρατησα στο C2 μετα απο 3 μερες :wall::wall: κλεισμενος σε ενα net cafe στην Χαλκιδα

χ50-χ100 ειναι απλα perfect

προφετ δεν νομιζω οτι χρειαζετε ακομα... :p

τωρα σπαθοτραγουδιστης δεν χρειαζετε καθολου... εχει buffer..

Ε, γιατι ο Prophet χρειαζεται? : P

Εχει GMShop, δηλαδη εχει οτι χρειαζεσαι (απο items/bss/pots κλπ)

Να φανταστω ο AdenaKiller ειναι ο Fragmas; :hehe: Μπαινω και εγω απο αυριο αλλα εντατικα οταν τελειωσουν οι εξετασεις!:dirol:

Ας ποσταρει καποιος τα Host του που εχει στο syστεμ 32 γιατι επαιζα σε ενα private παλια και εχω αλλαξει την IP

η IP του σερβερ ειναι thelabgr.hopto.org (θα αλλαξει με το καινουργιο patch)

Ακυρο εβαλα το patch και μπηκε κανονικα!Κανω char και μπηκα!

Ειχα ξεχασει οτι ειχα ακομα το l2 στον σκληρο :)

Global Chat υπαρχει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.