Jump to content

Lineage 2 Gracia Final

uNick

Server Rates?  

31 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Χμμμ, απο τοτε που εκανες το update δεν μπορω να μπω, δηλαδη μπαινω αλλα μου Crashαρει :/

O client ειναι πληρως ενημερωμενος...

EDIT: Μπα, οτι και να δοκιμασα δεν γινεται, με το που κανω log in τρωω crash... pfff A

Αν θες κανε με ενα teleport καπου αλλου, μηπως και εχει bug εκει που ειμαι.

χαμός έγινε σήμερα τρέχαμε και δεν φτάναμε :jester: ε άμα κάνω μ@λ@κιές κάνω μεγάλες και την πιο άκυρη στιγμή:spell:

Να θυμάστε ότι ο σερβερ είναι σπιτικός και τα downtimes είναι λογικά. Μην σκούζετε, λογικά όταν το δει θα τον σηκώσει.

Eπεσε το ρευμα στο σπιτι... και εκανα και update τους drivers της καρτας μου μιας και ηταν down ο server

Είναι down ; Πρώτη φορά προσπαθώ.

Τι βάζω ο noob για login?

Επίσης το L2.bin το βρήκε για ιο το AVG.

ο σερβερ δεν εχει λογο να ειναι ανοιχτος τωρα... κανεις δεν μπαινει.. οταν εμαθαν οτι θα γινει wipe εφυγαν αμεσως. μαλλον θα ανοιξει μια και καλη

Ye.Ειχα μπει λιγο σημερα και φαρμαρα..Εγω θα συνεχισω παντως γιατι δεν με βλεπω να το βγαζω το καλοκαιρι μονο με βολτες για καφε και μπιλιαρδο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.