amgamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2004 γεια σας παιδια!!!εχω μια μεγαλη απορια!!!εγω εχω p4 1.9!!!το fsb μου λειτουργει στα 100 οκ?????με αυξηση του fsb ανεβαινει και η συχνοτητα σωστα????για παραδειγμα......19x130=2.4 ghzάλλα απο τι βλεπω εσεις πειραζετε κ τον multiplier!!!!!!!!!:devil: με αποτελεσμα να μην χρειαζετε περισσοτερη τροφοδοσια!!!κ να αρκει 1,78ναυτο ποθ θα ηθελα να μαθω ειναι πως θα μπορεσω να ξεκλειδωσω τον multiplier????ειχα δει σε ενα εγχειριδιο οτι με ενα συρματακι βραχυκυκλωνες τα 2 ακριανα pins αλλα φοβαμαι να το κανω!!!επισης τι κερδιζω αν ξεκλειδωσω τον multiplier???????αφου oso bgazo me to fsb 19 multiplier τοσο βγαζω κ με πειραγμαενο multiplier!!!gia paradeigma.......14x170=2.4ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ Κ ΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ club!!!!!:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Δυστυχώς.. σε INTEL οι multiplier είναι κλειδωμένοι και δεν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουν.Μόνο κάποια Engineering samples έχουν ξεκλείδωτο Multiplier... και φυσικά ΔΕΝ πωλούνται στο εμπόριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 10, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!????????? Δεν ξεκλειδώνουν... μην επιμένεις Μόνο τα ΕS κομμάτια είναι ξεκλείδωτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Στα P4 δυστηχως ειναι κλειδωμενο το Multiplier. Στους AMD ειναι ξεκλειδωτο αλλα πλεον οχι σε ολους.Νομιζω οτι το κολπο με το συρματακι μαλλον δεν 8α πιασει...Αν εχεις δει σε posts τον ιδιο P4 με διαφορετικους Multiplier ειναι μαλλον εκδοσεις ES οι οποιοι ειναι ξεκλειδωτοι By default...επισης ειναι δυσευρετοι αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 10, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 ΤΑ ΕΣ>>>>>>>>>???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Engineering Samples Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 10, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Προσωπικα πιστευω οτι ξεκλειδωνουν οι P4. Εστω και απο τυχη ειχα ξεκλειδωσει εναν 2,4C. Απλα ακομα δεν εχει βρει καποιος ΠΩΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 τελικά ρε Βασίλη έμεινε έτσι? ήταν θέμα μητρική ή cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 10, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Εγω πιστευω οτι ειχε γινει κατι με την μητρικη στο socket κατα την διαρκεια των δοκιμων με το block του eleven, κατι πρεπει να στραβωσε? Tα εδωσα και στον hipro5 να τα κοιταξει, μου ειπε οτι οντως ηταν ξεκλειδωτος αλλα δεν μπορουσε να βρει ουτε αυτος την λυση. Η μεγαλη βλακεια μου ειναι οτι τα πουλησα, αν τα σκαλιζα ακομα ισως να ειχα βρει κατι. Αλλα υστερα απο μερικες εβδομαδες η υπομονη βαραει κοκκινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 10, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 για να καταλάβω. αν έβαζες άλλη cpu την ξεκλείδωνε? ή η cpu σε άλλη μομπο ήταν ξεκλείδωτη/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 10, 2004 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2004 Αυτο δεν το ξερω , ειχα μονο μια cpu και την p4p800 μονο τοτε, δεν ειχα δοκιμασει με αλλο cpu ή mobo.οποιος θελει να παρει μια ιδεα τι πρεπει περιπου να γινει για να ξεκλειδωσει μπορει να κοιταξει και λιγο στο παρελθον.http://www.ars-technica.com/cpu/1q99/clocklock-1.htmlhttp://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/829/1http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/tutorials/895/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 4, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2004 Γειά σας είμαι και γω νέος και με ενδιαφέρει το o\c.Θα ήθελα να μάθω όπως και ο amgamer πόσο να ανεβάσω τα βόλτ αφόυ δεν γίνεται αλλαγη στον multiplier...ελπίζω να απαντήσετε...είμαι noob και θέλω να μπώ και γω στο club Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάρτιος 5, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 τα volt τα ανεβαζεις μεσα απο τις ρυθμισεις του bios,εκει που λεει vcore volt!μην το αυξησεις πανω απο 0.2!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 5, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 εθχαριστω για την πλιροφορια... α ρε γμτ εχω συνηθησει τα greeklish και δεν μπορο τους ελληνικους χαρακτηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάρτιος 5, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 ω παλι εχω συνιθησει να γραφω κ με τα 2 σε ενα μυνημα!!!!!!!!!τι συστημα εχεις>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 5, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 είναι ψιλομ******* p4 1.7 256mb ddr asus p4s533 mobo τα βασικά...τα αλλα βαριεμαι γ**ω τα greeklish μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάρτιος 5, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2004 Πάρτοοοοο...fullSiSoftware Sandra<----να ναι καλάSystemHost Name : GAMIDIUser : maniacDomain : GAMIDIProcessorModel : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHzSpeed : 1.72GHzPerformance Rating : PR1887 (estimated)Type : StandardL2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size)MainboardBus(es) : AGP PCI USB FireWire/1394MP Support : NoMP APIC : NoSystem BIOS : Award Software, Inc. ASUS P4S533 ACPI BIOS Revision 1007CMainboard : ASUSTeK Computer INC. P4S533Total Memory : 256MB DDR-SDRAMChipset 1Model : ASUSTeK Computer Inc SiS645DX CPU to PCI BridgeFront Side Bus Speed : 4x 101MHz (404MHz data rate)Total Memory : 256MB DDR-SDRAMVideo SystemMonitor/Panel :sony multiscn e230(crt) Adapter : ASUS V8170 MAGIC v29.80aImaging Device : Hewlett-Packard ScanJet 3400CImaging Device : Crypto COMPACT Web CameraPhysical Storage DevicesRemovable Drive : Μονάδα δισκέταςHard Disk : WDC WD200EB-00CSF0CD-ROM/DVD : ASUS DVD-ROM E616CD-ROM/DVD : ASUS DVD-RW DRW-0402PCD-ROM/DVD : ATAPI CD-R/RW 32X10CD-ROM/DVD : ELBY DVD-ROM SCSI CdRom DeviceLogical Storage Devices1.44MB 3.5" (A:) : N/AHard Disk (C:) : 18.6GB (5.3GB, 28% Free) (NTFS)Aom_d1 (D:) : 488MB (0MB, 0% Free) (CDFS)CD-ROM/DVD (E:) : N/ACD-ROM/DVD (F:) : N/ACD-ROM/DVD (G:) : N/APeripheralsSerial/Parallel Port(s) : 2 COM / 1 LPTUSB Controller/Hub : Ανοικτός κεντρικός ελεγκτής SiS 7001 PCI σε USBUSB Controller/Hub : Ανοικτός κεντρικός ελεγκτής SiS 7001 PCI σε USBUSB Controller/Hub : Ριζικός διανομέας (hub) USBUSB Controller/Hub : Ριζικός διανομέας (hub) USBFireWire/1394 Controller/Hub : Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host ControllerKeyboard : ASUS OSD PS/2 Keyboard Filter DriverMouse : Ποντίκι συμβατό με PS/2Human Interface : Ελεγκτής παιχνιδιών συμβατός με HIDHuman Interface : Συσκευή διασύνδεσης χρήστη USBMultiMedia Device(s)Device : Βασική θύρα παιχνιδιώνCommunication Device(s)Device : Lucent Win ModemPrinters and FaxesModel : FaxOperating System(s)Windows System : Microsoft Windows XP/2002 Home (Win32 x86) 5.01.2600Network ServicesNetwork Drivers Enabled : Yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
geonic Σεπτέμβριος 2, 2009 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ DRIVERS FOR CRYPTO WEB CAM ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 2, 2009 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Epic thread resurrection...Πραγματικά, πιστεύεις ότι αυτό που ζητάς έχει σχέση με το θέμα, έστω και στο παραμικρό?Τεσπά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.