Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 Εχω τον παραπανω επεξεργαστη με μια motherboard DFI 790FXB-M3H5 και για κουτι ενα HAF 932 με τους ανεμιστηρες απο μαμα στο full αρα το airflow ειναι οκ (το εχο να τραβει λιγοτερο απο οσο ριχνει εξω αρνητικη πιεση νομιζω). Το θεμα ειναι πως ο επεξεργαστης ειναι συνχως στους 35+ idle για ψυκτρα εχω μια coolermaster V8 1800 rpm. Λιγες μερες πριν εβαλα παλι την παστα στον επεξεργαστη μηπως ειχε γινει κανα λαθος αλλα τιποτε. Θερμοκρασιες δωματιου ειναι καπου στους 22. Νομιζω πως ειναι λιγο παραπανω απο νορμαλ αυτες οι θερμκορασιες και γιαυτο το λογο δεν προβαινω στο να κανω overclcoking. Πιστευετε πως ειναι οκ? Και μπορω να τον ανεβασο στα 3.6-3.8 GHz?Σορρυ για τους τονους αλλα το πολυτονικο στο μακ δεν με συμπαθει :fist:
ManolisX Ιούνιος 8, 2010 #2 Ιούνιος 8, 2010 Καλοκαιρι ειναι,λογικο να ανεβαινουν οι θερμοκρασιες.Γιατι να κλοκαρεις;
SkaL- Ιούνιος 9, 2010 #3 Ιούνιος 9, 2010 Μια χαρά είναι οι θερμόκρασιες σου έχει ζέστη στον Ιούνιο είμαστε. Αν θες να κάνεις overclock απλά άστα όλα όπως είναι και δώσε λίγο στο multi με stock ρεύματα για να μην σου ανεβάσει θερμοκρασία. Δοκίμασε να βάλεις το multi 17 τρέξε μερικά benchmarks και μετά ανέβασε και άλλο αν είσαι σταθερός.
Periklis_pap Ιούνιος 9, 2010 Author #4 Ιούνιος 9, 2010 Μια χαρά είναι οι θερμόκρασιες σου έχει ζέστη στον Ιούνιο είμαστε. Αν θες να κάνεις overclock απλά άστα όλα όπως είναι και δώσε λίγο στο multi με stock ρεύματα για να μην σου ανεβάσει θερμοκρασία. Δοκίμασε να βάλεις το multi 17 τρέξε μερικά benchmarks και μετά ανέβασε και άλλο αν είσαι σταθερός.Τελικα η μητρικη ειχε παθει κατι και τοσο καιρο εδινε 1.5βολτ στον επεξεργαστη γιαυτο και οι θερμοκρασιες το κατεβασα στο 1.3 και ειμαι satble me 3.6 θα το ανεβασω και αλλο να παω 3.8 με βολτ καπου στα 1.4 και θα δω μετα απο κανα lLinx OCCT και τα λοιπα ποσο καλα ειναι.
thor Ιούνιος 9, 2010 #5 Ιούνιος 9, 2010 3.6 με 3.8 δεν θα δεις την παραμικρη διαφορα. για μενα μεινε οπως εισαι
Periklis_pap Ιούνιος 9, 2010 Author #6 Ιούνιος 9, 2010 3.6 με 3.8 δεν θα δεις την παραμικρη διαφορα. για μενα μεινε οπως εισαιOK για να το λες. Να ρωτησω με νερο φτανω ευκολα τα 4.0 η δεν αξιζει?
dmarccos Ιούνιος 9, 2010 #7 Ιούνιος 9, 2010 Τον C3 τον έχω στα 4,0 με νερό (όχι τίποτα σπουδαίο, το bigwater της Thermaltake) και όλα μια χαρά
SkaL- Ιούνιος 9, 2010 #8 Ιούνιος 9, 2010 Αν ειναι c3 θα σου πάει με νερό εύκολα στα 4ghz. O 965 c3 που έχω πάει με 1.475 στα 4ghz με αέρα άντε ο 955 να είναι λίγο παρακάτω. Πάντως τα 3.8ghz είναι πολύ καλή συχνότητα για έναν τετραπύρηνο, κάνεις τα πάντα με πολύ άνεση.
ducatisto Ιούνιος 19, 2010 #9 Ιούνιος 19, 2010 καλημέρα παιδιά, εγω απο την μεριά μου θα παραθέσω την εμπηρία μου, εχω τον phenom 2 Χ4 και πρήν απο 2 ώρες αντικατέστισα την ψίχτρα του, έβαλα την Skythe Yasia και απο εκεί που δούλευε στους 43 βαθμούς στο load τώρα δουλέυει στους 30!! με θερμοκρασία δοματίου 25 βαυμούς, όταν εβαζα να πέξω πχ το need for speed shift η θερμοκρασίες πρήν πλησίαζαν τους 70 βαυμούς, τώρα χωρής υπέρβολή δουλέυει μετα απο μία ώρα gaming στους 45 το πολύ!!! τρελα αθόριβα, ακόμα και σε full στροφες ίσα που ακούγεται, τα γράφω αυτά απο ενθουσιασμό και με σκοπό να βοηθήσω!!!
Periklis_pap Ιούνιος 19, 2010 Author #10 Ιούνιος 19, 2010 καλημέρα παιδιά, εγω απο την μεριά μου θα παραθέσω την εμπηρία μου, εχω τον phenom 2 Χ4 και πρήν απο 2 ώρες αντικατέστισα την ψίχτρα του, έβαλα την Skythe Yasia και απο εκεί που δούλευε στους 43 βαθμούς στο load τώρα δουλέυει στους 30!! με θερμοκρασία δοματίου 25 βαυμούς, όταν εβαζα να πέξω πχ το need for speed shift η θερμοκρασίες πρήν πλησίαζαν τους 70 βαυμούς, τώρα χωρής υπέρβολή δουλέυει μετα απο μία ώρα gaming στους 45 το πολύ!!! τρελα αθόριβα, ακόμα και σε full στροφες ίσα που ακούγεται, τα γράφω αυτά απο ενθουσιασμό και με σκοπό να βοηθήσω!!!Τελικα μετα απο αλλαγη στα volt εχω θερμοκρασιες idle 31-32c kαι με load 45 σε χρονισμο απο την μαμα, με 3.6 2 βαθμοι παρπανω στα προηγουμενα με θερμοκρασια δωματιου 26-27 ολα με coolermaster V8 .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.