makis19931908 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2010 ρε παιδια εχω οπως λεει και στον τιτλο εναν επεξεργαστη Phenom II x4 955 και εχω ενα μικρο προβλημα.οταν παω να βγαλω την ψυκτρα(η οποια παρεπιπτωντως ειναι η μαμα) βγαινει μαζι και ο επεξεργαστης!!!!ετσι γινεται στους AMD??? δεν νομιζω.αμα ξερετε βοηθηστε λιγο γιατι θα αμα δεν γινεται ετσι και προσπαθησω καμια φορα να τον βγαλω θα μου φυγει η ψυχη.ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 διστυχος σε μερικους ετσι γινετε αν την βγαλεις λιγο απροσεκτα και η παστα ειναι "κρυα"κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι γιατι μπορει να στραβωσει καποιο ποδαρακι του επεξεργαστη......αν δεν εχει στραβωσει εισαι κομπλε και τη γλειτωσες......αν οχι προσπαθισε να το ισιωσεις προσεκτικα χωρις να το σπασεις αν πιανουν τα χερια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβολάκης Ιούνιος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 το ιδιο επαθα και εγω θελει λιγο στριψιμο δεξια αριστερα και μετα εξω και πιστευω οτι φτεει η θερμοαγογημη παστα παντος δεν μου παρουσιασε προβλημα ο επεξεργαστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 διστυχος σε μερικους ετσι γινετε αν την βγαλεις λιγο απροσεκτα και η παστα ειναι "κρυα"κανονικα δεν πρεπει να βγαινει ετσι γιατι μπορει να στραβωσει καποιο ποδαρακι του επεξεργαστη......αν δεν εχει στραβωσει εισαι κομπλε και τη γλειτωσες......αν οχι προσπαθισε να το ισιωσεις προσεκτικα χωρις να το σπασεις αν πιανουν τα χερια σουδηλαδη δεν ειναι πολυ περιεργο αυτο που μου συμβαινει??και τωρα να προσπαθησω να ισιωσω τα pinακια μονος μου λιγο το φοβαμαι αλλα ως τωρα ειμαι καλα δεν εχει στραβωσει κανενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 οχι δεν ειναι πολυ περιεργο.....το παθενα και γω σινεχεια με το 939 σοκετ μουαλλα αφου δεν σου σταραβοσε κανενα πινακι εισαι GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 7, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 οχι δεν ειναι πολυ περιεργο.....το παθενα και γω σινεχεια με το 939 σοκετ μουαλλα αφου δεν σου σταραβοσε κανενα πινακι εισαι GGφιλε μου δεν ξερεις τι ανακουφιση νιωθω τωρα.σε ευχαριστω πολυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Αν μπορείς άλλαξε και τον τίτλο. Νόμιζα ότι είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής όπως είδα τον αρχικό τίτλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Ναι οντως,για να την βγαλεις θα την στριψεις λιγο δεξια αριστερα...Παντως εμενα,πιο δυσκολο μου φάνηκε να την βαλω παρα να την βγαλω..*Για την ψυκτρα μιλάμε παντα,ε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιούνιος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Την εχω παθει στον P4 που ειχα.....βγάζω την ψύχτρα ..κοιταω..και λείπει η CPU απο το Motherboard....στην αρχη έψανχα κατω σαν χαζός (κατω απο το γραφείο )..αμα δεν την παθεις..δεν μαθαίνεις με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Μάλλον βάζετε υπερβολικά πολύ θερμοαγώγιμη...Μου έχει τύχει μια φορά μόνο, και αυτό λόγο τις μαμά τσίχλας σε 939 ψήκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 7, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Την εχω παθει στον P4 που ειχα.....βγάζω την ψύχτρα ..κοιταω..και λείπει η CPU απο το Motherboard....στην αρχη έψανχα κατω σαν χαζός (κατω απο το γραφείο )..αμα δεν την παθεις..δεν μαθαίνεις με τπτ παιζει να ειχα παθει 3πλο εγκεφαλικο εκεινη την στιγμη :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Μάλλον βάζετε υπερβολικά πολύ θερμοαγώγιμη...Μου έχει τύχει μια φορά μόνο, και αυτό λόγο τις μαμά τσίχλας σε 939 ψήκτρα.Δεν νομιζω να φταει αυτο γιατι εγω με την stock που εχει πανω,παλι "κολλαει" πανω στο cpu και κοντευεις να τον ξηλωσεις αμα εισαι απροσεκτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιούνιος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Αυτό λέω, με την στόκ και γώ...με ceramic/artic ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 A ok,μ'αυτο που ειπες οτι μαλλον βαζουμε περισσοτερη θερμοαγωγιμη μπερδευτηκα..Με συγχορεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιούνιος 9, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Δεν είναι τίποτα, απο εποχής socket 7 που ηταν κοινό για intel, amd, cyrix γινόταν αυτό και αρκετα έντονο ηταν με τους socket 478 για ιντελ και 754/939 για amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.