narta Ιούνιος 8, 2010 #141 Ιούνιος 8, 2010 (edited) mariosdeme έγραψε: Δεν έχει νόημα να γίνεται συζήτηση...δηλαδή τι;;; Οι άθεοι να κάνουν αυτούς πιστέυουν στον θεο και αυτούς αθεους, ή το αντίθετο...αυτή η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά... Ανταλλαγη ποψεων κανουμε, δεν χρειάζεται να "νικησει" καποιος. Στην καλυτερη περίπτωση απλα οι αποψεις θα δωσουν τροφη για περισσοτερο ψαξιμο σε ολους μας darthtony έγραψε: πάντως η θεωρία της εξέλιξης έχει αποδειχθεί γιαυτο κ είναιπλέον ευρέως αποδεκτή στην επιστημονική κοινότητα.(δεν εξηγεί το πώς ξεκίνησε η ζωή-αυτο είναι άλλη υπόθεση) Δεν νομιζω. Αν κανω λαθος μπορεις σε παρακαλω να μου παραθεσεις καποια εγκυρη πηγη που να το υποστηριζει; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από narta 1
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #142 Ιούνιος 8, 2010 Hydra αγόρι μου η παρουσία του Θεού αποδεικνύεται καθημερινά τόσο γύρω μας όσο και στην λατρευτική ζωή της εκκλησίας. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά που αν τα δεις ακομη και επιπόλαια θα πεις ότι δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει εδώ πέρα που πέρα από την λογική, και πέρα από το "τα κάνω όλα ίσωμα".Να σου δώσω μερικά, αν και μάλλον χάνω τον χρόνο μου.1) Η Αγ. Κοινωνία. Ξέρεις το κρασάκι και το ψωμάκι. Εξήγησε μου πώς γίνεται από το ίδιο κουτάλι να κοινωνούν άρρωστοι και υγιείς, 'ανθρωποι που ειναι σε νοσοκομειο με βαριές αρρώστιες κλπ και κανεις να μην παθαίνει τίποτα. Ούτε καν ο ιερέας που καταλύει όσο περισσέψει.Σε προκαλώ να κάνεις το ίδιο και να καταγράψεις τα αποτελέσματα.2) Ο αγιασμός. Βάλε σε ένα μπουκαλάκι λίγο νερό και άστο για κανα χρόνο. Θα διατηρηθεί άραγε όπως ο αγιασμός ή όχι;3) Η αφή του αγίου φωτός. Την ιστορία λίγο πολύ την ξέρεις (αν όχι μπορώ να στην πω). Όπως επίσης θα ξέρεις και από πόσο σχολαστικό έλεγχο περνάει ο Πατριάρχης πριν μπει μέσα.Παρόμοια παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά αλλά θα ήθελα να προσπαθήσει πρώτα να καταρρίψει τα παραπάνω με την λογική και βλέπουμε.. 2
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2010 Author #143 Ιούνιος 8, 2010 narta έγραψε: Τα διαβασα. Για αλλη μια φορα. Εσυ; Η απλα παραθετεις κατι μετα απο μια αναγνωση;για να μην σου παραθέτω έναν τόνο από πράγματα δες το P&T video του σου παρέθεσα narta έγραψε: Δεν σφαχτηκε κανενας για τις διδαχες. Η αιματοχυσια εγινε στο ονομα του Χριστου, σαν δικαιολογια και μονο.το ήξερε. και ποτε σώθηκε κάποιος λαός στο όνομα του χριστού? narta έγραψε: Ναι αλλα θελουν μια βαση (τον γενετικο μου κωδικα). Οταν και εφοσον μπορεσουν οι επιστημονες να δημιουργησουν απο το τιποτα ζωη, το ξανασυζηταμε σε νεα βαση.[ame]http://www.youtube.com/watch?v=5o_QW-lQnUA[/ame]http://www.ted.com/talks/craig_venter_unveils_synthetic_life.html
Hydra Ιούνιος 8, 2010 #144 Ιούνιος 8, 2010 (edited) @deacon Παράθεση Ναι αλλα θελουν μια βαση (τον γενετικο μου κωδικα). Οταν και εφοσον μπορεσουν οι επιστημονες να δημιουργησουν απο το τιποτα ζωη, το ξανασυζηταμε σε νεα βαση.μα το dna περιεχει τον γενετικο σου κωδικα και ολα σου τα χαρακτηριστικα. Παράθεση Το δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό οξύ (Deoxyribonucleic acid - DNA) είναι ένα νουκλεϊκό οξύ που περιέχει τις γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν τη βιολογική ανάπτυξη όλων των κυτταρικών μορφών ζωής και των περισσοτέρων ιών Παράθεση Ο Χριστιανισμος ειναι μονοθεϊστικος. Ο Θεος ειναι ενας και μοναδικος. Αλλο πραγμα ο Θεος, αλλο ο Υιος και αλλο το Αγιο Πνευμα.Nαι εκανα μια λαθος διατυπωση,τωρα το προσεξα.Αλλα η θρησκεια του Χριστιανισμου μπορει να χαρακτηριστει και Τριαδικη.@haya ,χωρις παρεξηγηση ,αλλα ελεος....μην προσπαθεις να με πεισεις για κατι που ειναι καθαρα θεμα πιστης.Τα κουταλακια και οι φλογες δεν ειναι αποδεικτικα στοιχεια για την υπαρξη μιας οντοτητας.Ενταξει και τα κουταλακια δεν κατασκευαζονται απο υλικα εεεε?Επισης ειμαι εγω ή εσυ ικανα ατομα να γνωριζουμε ολα τα υλικα που υπαρχουν?Πως να μην το "χαψει" η γιαγια μου που ξερει μονο τον σιδηρο και το αλουμινιο.Εγω σεβομαι την αποψη σου οτι υπαρχει Θεος,αλλα μη το λες τοσο "χτυπητα" ,σαν να μου ες "ρε βλαμμενο τι χαζομαρες λες και δεν πιστευεις στον Θεο,ο Θεος υπαρχει και εσυ κοιμασαι ολορθος"Ειπαμε αποδειξεις ,οχι κουταλια και αγιασμους.Αυτα ειναι ανεξηγητα φαινομενα ,οπως ειναι ο κεραυνος,δεν ειναι συνετο ομως να λες οτι τον στελνει ο Θεος....Kαι να υπαρχει ομως,δεν θα με ενδιεφερε να πιστεψω.Πιστευω σε μενα και αυτο μου αρκει.Μπορει και να υπαρχει,προς το παρον ομως αδυνατω να το πιστεψω,αφου δεν υπαρχουν οι αποδειξεις.Επισης αδυνατω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει για τους ιδιους λογους.Απλα δεν πιστευω πουθενα και ειναι οποιος θελει ο Θεος,αν υπαρχει και αν δεν υπαρχει... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από Hydra 1
Alouvatar Ιούνιος 8, 2010 #145 Ιούνιος 8, 2010 ^1) Ας βάλουνε 50 άτομα με εξαιρετικά μεταδοτικές ασθένειες και 50 άτομα υγιέστατα να κοινωνίσουν από το ίδιο κουτάλι και μετά να τα πάνε για εξετάσεις να δούμε τα αποτελέσματα2) ΕΛΕΟΣ. ναι και εγώ αν βάλω ένα μπουκαλάκι με νερό σε ένα συρτάρι θα διατηρηθεί3)....... pics or it didnt happen. Γιατί άραγε υπάρχει τόσος μυστικισμός γύρω από το σημείο που "ανάβει" το άγιο φως? Μήπως επειδή ανάβει με σπίρτα (αν και στους καιρούς μας με τον zippo του παπά ανάβει)τα κατέρριψα με την λογική. happy?@hayabusa
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2010 Author #146 Ιούνιος 8, 2010 hayabusa έγραψε: 1) Η Αγ. Κοινωνία. Ξέρεις το κρασάκι και το ψωμάκι. Εξήγησε μου πώς γίνεται από το ίδιο κουτάλι να κοινωνούν άρρωστοι και υγιείς, 'ανθρωποι που ειναι σε νοσοκομειο με βαριές αρρώστιες κλπ και κανεις να μην παθαίνει τίποτα. Ούτε καν ο ιερέας που καταλύει όσο περισσέψει.Σε προκαλώ να κάνεις το ίδιο και να καταγράψεις τα αποτελέσματα.δώσε μου μια ερευνα η απόδειξη που να λέει πως από το ίδιο κουτάλι δεν μεταδόθηκε αρρώστια hayabusa έγραψε: 2) Ο αγιασμός. Βάλε σε ένα μπουκαλάκι λίγο νερό και άστο για κανα χρόνο. Θα διατηρηθεί άραγε όπως ο αγιασμός ή όχι;βάλε ένα νερό και πετα μέσα λίγο ασημι να πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα (btw αυτό το νερό του αγιασμού είναι νεκρό και δεν είναι καθόλου καλο το να αντικαταστήσεις το απλό νερό με αυτό το νερό) hayabusa έγραψε: 3) Η αφή του αγίου φωτός. Την ιστορία λίγο πολύ την ξέρεις (αν όχι μπορώ να στην πω). Όπως επίσης θα ξέρεις και από πόσο σχολαστικό έλεγχο περνάει ο Πατριάρχης πριν μπει μέσα.λοιπόν, θέλεις να εμπιστευτώ αυτούς πως δεν κάνουν κάτι?[ame]http://www.youtube.com/watch?v=RDWkufPsAW0[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z8g1YFlBX1Y]YouTube - Fight at Church in Jerusalem . Monks Fight[/ame]
mariosdeme Ιούνιος 8, 2010 #148 Ιούνιος 8, 2010 Alouvatar έγραψε: ^1) Ας βάλουνε 50 άτομα με εξαιρετικά μεταδοτικές ασθένειες και 50 άτομα υγιέστατα να κοινωνίσουν από το ίδιο κουτάλι και μετά να τα πάνε για εξετάσεις να δούμε τα αποτελέσματα2) ΕΛΕΟΣ. ναι και εγώ αν βάλω ένα μπουκαλάκι με νερό σε ένα συρτάρι θα διατηρηθεί3)....... pics or it didnt happen. Γιατί άραγε υπάρχει τόσος μυστικισμός γύρω από το σημείο που "ανάβει" το άγιο φως? Μήπως επειδή ανάβει με σπίρτα (αν και στους καιρούς μας με τον zippo του παπά ανάβει)τα κατέρριψα με την λογική. happy?@hayabusa1) Επειδή εσύ δεν κοινωνάς δεν ξέρεις...δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα..εξακριβωμένο2)Αστο για χρόνια και θα σου πω αν θα διατηρηθεί...3) Reveal hidden contents Η Επιστήμη, η Τεχνολογία και η Λογική, δεν μπορούν ναδώσουν καμμιάν εξήγηση στο φαινόμενο αυτό, δεδομένουότι το θαύμα είναι υπέρ την φύσιν και δεν επιδέχεταιέρευνα. Εκεί παρευρίσκοντο χιλιάδες προσκυνητές απόόλον τον κόσμο, για να δουν το μεγάλο αυτό γεγονός. Τη στιγμή που το Άγιο Φως εμφανίζεται τρέχει σαν αστραπή,ή σαν περιστέρι ή φτερουγίζει στα σβηστά κανδήλια καιτα ανάβει. Ή ανάβει τα κεριά Χριστιανών ξαφνικά, ενώαυτοί βρίσκονται πολύ μακριά. Μόλις πρωτοεμφανίζεταιέχει χρωματισμό γαλάζιο, διαφορετικό από το σύνηθεςφως. Τα τρία πρώτα λεπτά το Άγιο Φως δεν καίει.Μπορείς να το ακουμπήσεις στο πρόσωπό σου, στα μαλλιάσου, μπορείς να το πιάσεις με τα χέρια σου χωρίς ναπάθεις τίποτε. Βλέπεις Παπάδες να το βάζουν στα γένιατους και να μην πιάνουν φωτιά! Πρώτα όμως από όλααυτά ο Ορθόδοξος Πατριάρχης, αφού λεπτομερώς ψαχθείαπό Εβραίους Αστυνομικούς, εισέρχεται στον ΠανάγιοΤάφο και εκεί προσεύχεται για να κατέλθει το Άγιο Φως.Και αφού εμφανισθεί όπως το περιγράψαμε, ανάβει οΠατριάρχης ένα μάτσο από 33 κεριά και το δίδει στουςπιστούς. Να σημειωθεί όμως, πως το Άγιο Φως ανάβειμόνο στον Ορθόδοξο Πατριάρχη! Όσες φορές επεχείρησανεκπρόσωποι άλλων δογμάτων και θρησκειών να τολάβουν, το Άγιο Φως δεν άναβε! Όταν κατά το έτος 1517μ.Χ. οι Άραβες κατέκτησαν τα Ιεροσόλυμα, οι Αρμένιοιεθεώρησαν το γεγονός τούτο μεγάλη ευκαιρία. Ηθέλησανδια ληστρικού τρόπου να αρπάξουν από τους Ορθοδόξουςτο προνόμιο του Αγίου Φωτός. Επλησίασαν λοιπόν, τονΑγαρηνό Διοικητή της Αγίας Πόλεως και του προσέφερανάφθονο χρυσό. Η αίτησή των προς τον Αγαρηνό Διοικητήήταν να απαγορεύσει την είσοδο στους Ορθοδόξους τοΜέγα Σάββατο, για να πάρουν εκείνοι το προνόμιο τουΑγίου Φωτός. Λύπη και στενοχώρια αφάνταστη για τουςΟρθοδόξους πιστούς. Το Μέγα Σάββατο ανέτειλε και οΠανίερος Ναός της Αναστάσεως εκλείσθη για τουςΟρθοδόξους. Ο Πατριάρχης και ο Ιερός Κλήροςπαρέμειναν έξωθεν του Ιερού Ναού. Ο Πατριάρχηςγονάτισε στη βάση της κεντρικής κολώνας στην είσοδοτου Ναού της Αναστάσεως. Προσευχήθηκε και από εκείξεπήδησε το Άγιο Φως, ανοίγοντας μια μεγάλη σχισμή ηοποία φαίνεται ως σήμερα (βλέπε "Είδα το Άγιο Φως" τουΑρχιμανδρίτη Σάββα Αχιλλέως). Το όλο γεγονός πουαφορά το Άγιο Φως, έχει προβληματίσει πολλούς και τουςοδήγησε τελικά εις την Πίστιν προς τον Χριστόν και τηνΑλήθεια.
tolis_01 Ιούνιος 8, 2010 #149 Ιούνιος 8, 2010 (edited) Θα'θελα νά'ξερα πως είστε τόσο σίγουροι μερικοί ότι δεν κολλάνε ιοι από τη θεια κοινωνία. Αλλά βέβαια, αν πάει το παιδάκι 5 μέρες σχολείο και την κυριακή εκκλησία, και την άλλη τρίτη είναι άρρωστο, κάποιος συμμαθητής του θα τον κόλλησε. Το κουταλάκι της θείας κοινωνίας αποκλείεται! mariosdeme έγραψε: 1) Επειδή εσύ δεν κοινωνάς δεν ξέρεις...δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα..εξακριβωμένο Δεν έχεις αρρωστήσει ποτέ στη ζωή σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Holy cow!! :O Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από Nephiλiμ 2
mariosdeme Ιούνιος 8, 2010 #150 Ιούνιος 8, 2010 tolis_01 έγραψε: Δεν έχεις αρρωστήσει ποτέ στη ζωή σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Holy cow!! :O Απο την θεία κοινωνία ποτέ και είμαι απόλυτα σίγουρος !
hayabusa Ιούνιος 8, 2010 #151 Ιούνιος 8, 2010 ρε φίλε έλεος δηλαδή με τις παρωπίδες. εδώ σου λέμε για νοσοκομεία και άτομα με ηπατίτιτδες, aids και ότι άλλο μπορείς να φανταστείες και οι ιερείς που έρχονται σε έμεση επαφή μαζί τους δεν παθαίνουν τίποτα και εσύ μου μιλάς για οδοντόκρεμες. 3
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2010 Author #152 Ιούνιος 8, 2010 mariosdeme έγραψε: 1) Επειδή εσύ δεν κοινωνάς δεν ξέρεις...δεν θα πάθεις απολύτως τίποτα..εξακριβωμένο2)Αστο για χρόνια και θα σου πω αν θα διατηρηθεί...3) Reveal hidden contents Η Επιστήμη, η Τεχνολογία και η Λογική, δεν μπορούν ναδώσουν καμμιάν εξήγηση στο φαινόμενο αυτό, δεδομένουότι το θαύμα είναι υπέρ την φύσιν και δεν επιδέχεταιέρευνα. Εκεί παρευρίσκοντο χιλιάδες προσκυνητές απόόλον τον κόσμο, για να δουν το μεγάλο αυτό γεγονός. Τη στιγμή που το Άγιο Φως εμφανίζεται τρέχει σαν αστραπή,ή σαν περιστέρι ή φτερουγίζει στα σβηστά κανδήλια καιτα ανάβει. Ή ανάβει τα κεριά Χριστιανών ξαφνικά, ενώαυτοί βρίσκονται πολύ μακριά. Μόλις πρωτοεμφανίζεταιέχει χρωματισμό γαλάζιο, διαφορετικό από το σύνηθεςφως. Τα τρία πρώτα λεπτά το Άγιο Φως δεν καίει.Μπορείς να το ακουμπήσεις στο πρόσωπό σου, στα μαλλιάσου, μπορείς να το πιάσεις με τα χέρια σου χωρίς ναπάθεις τίποτε. Βλέπεις Παπάδες να το βάζουν στα γένιατους και να μην πιάνουν φωτιά! Πρώτα όμως από όλααυτά ο Ορθόδοξος Πατριάρχης, αφού λεπτομερώς ψαχθείαπό Εβραίους Αστυνομικούς, εισέρχεται στον ΠανάγιοΤάφο και εκεί προσεύχεται για να κατέλθει το Άγιο Φως.Και αφού εμφανισθεί όπως το περιγράψαμε, ανάβει οΠατριάρχης ένα μάτσο από 33 κεριά και το δίδει στουςπιστούς. Να σημειωθεί όμως, πως το Άγιο Φως ανάβειμόνο στον Ορθόδοξο Πατριάρχη! Όσες φορές επεχείρησανεκπρόσωποι άλλων δογμάτων και θρησκειών να τολάβουν, το Άγιο Φως δεν άναβε! Όταν κατά το έτος 1517μ.Χ. οι Άραβες κατέκτησαν τα Ιεροσόλυμα, οι Αρμένιοιεθεώρησαν το γεγονός τούτο μεγάλη ευκαιρία. Ηθέλησανδια ληστρικού τρόπου να αρπάξουν από τους Ορθοδόξουςτο προνόμιο του Αγίου Φωτός. Επλησίασαν λοιπόν, τονΑγαρηνό Διοικητή της Αγίας Πόλεως και του προσέφερανάφθονο χρυσό. Η αίτησή των προς τον Αγαρηνό Διοικητήήταν να απαγορεύσει την είσοδο στους Ορθοδόξους τοΜέγα Σάββατο, για να πάρουν εκείνοι το προνόμιο τουΑγίου Φωτός. Λύπη και στενοχώρια αφάνταστη για τουςΟρθοδόξους πιστούς. Το Μέγα Σάββατο ανέτειλε και οΠανίερος Ναός της Αναστάσεως εκλείσθη για τουςΟρθοδόξους. Ο Πατριάρχης και ο Ιερός Κλήροςπαρέμειναν έξωθεν του Ιερού Ναού. Ο Πατριάρχηςγονάτισε στη βάση της κεντρικής κολώνας στην είσοδοτου Ναού της Αναστάσεως. Προσευχήθηκε και από εκείξεπήδησε το Άγιο Φως, ανοίγοντας μια μεγάλη σχισμή ηοποία φαίνεται ως σήμερα (βλέπε "Είδα το Άγιο Φως" τουΑρχιμανδρίτη Σάββα Αχιλλέως). Το όλο γεγονός πουαφορά το Άγιο Φως, έχει προβληματίσει πολλούς και τουςοδήγησε τελικά εις την Πίστιν προς τον Χριστόν και τηνΑλήθεια.επιχειρήματα?any way εδώ δες την δικοίμου διατύπωσηκαι σε σχέση αυτό με την φλόγα, 1 video ώρες μου για αρχή
darthtony Ιούνιος 8, 2010 #153 Ιούνιος 8, 2010 narta έγραψε: Δεν νομιζω. Αν κανω λαθος μπορεις σε παρακαλω να μου παραθεσεις καποια εγκυρη πηγη που να το υποστηριζει;Καταρχάς δεν είμαι βιολόγος.Απόδειξη μαθηματικού τύπου(χωρίς αμφιβολία) δεν υφίστατε στις φυσικές επιστήμες. Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε ποτε οτι είμαστε απόλυτα σίγουροι για κάτι. όμως πλέον υπάρχουν πολλές αποδείξεις υπέρ της εξέλιξης, ενώ εξειγείται και γενετικά.Απόσω ξέρω, η εξέλιξη έχει παρατηρηθεί .(μικροοργανισμοί ανάπτυξαν την ικανότητα να τρώνε νάιλον)Ορίστε μερικά άρθα της wiki για το θέμα(ναι οκ δεν είναι και η πιο έγκυρρη πηγη)http://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteria[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Evidence_of_evolution[/ame][ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Level_of_support_for_evolution[/ame][ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Objections_to_evolution[/ame]
narta Ιούνιος 8, 2010 #154 Ιούνιος 8, 2010 (edited) dunkel_Stern έγραψε: το ήξερε. και ποτε σώθηκε κάποιος λαός στο όνομα του χριστού? Αρα με λιγα λογια ο Χριστος εκανε λαθος που ειπε το αγαπατε αλληλους; Λαθος του οτι ειπε να ειστε ειρηνικοι; Λαθος με την παραινεση να αποφευγει καποιος την βια, το ψεμα, την ασυδοσία; dunkel_Stern έγραψε: http://www.youtube.com/watch?v=5o_QW-lQnUAhttp://www.ted.com/talks/craig_venter_unveils_synthetic_life.html Παράθεση Starting with the digital code in the computer... transplanting it to a recipient bacterial cell, hence transforming that cell to a new bacteria species H θεωρια της ανεξαρτητης εναρξης της ζωης δεν ειχε ουτε το γενετικο κωδικα (σχεδιο), ουτε τελειες εργαστηριακες συνθηκες, ουτε υποδοχέα για να αλλαξει την ταυτοτητα του. Ουσιαστικα οι κ.κ. μας λενε οτι βαση ενος γενετικου σχεδιου, καταφεραν κατω απο εξαιρετικα ελεγχομενες συνθηκες να φτιαξουν το χρωμοσωμα το οποιο για να εχει καποιο αποτελεσμα εισάχθηκε σε προυπάρχον κυτταρο αλλαζοντας την γενετικη δομη του τελευταιου. Hydra έγραψε: @deacon μα το dna περιεχει τον γενετικο σου κωδικα και ολα σου τα χαρακτηριστικα. Ναι περιέχει το σχέδιο μου. Ποιος ομως ο σχεδιαστης; Hydra έγραψε: Nαι εκανα μια λαθος διατυπωση,τωρα το προσεξα.Αλλα η θρησκεια του Χριστιανισμου μπορει να χαρακτηριστει και Τριαδικη. Η Τριάδα ανήκει στο δόγμα της Ανατολικής Ρωμαικαθολικης Εκκλησιας (Ορθοδοξη) και σε αυτο της Δυτικης Ρωμαιοκαθολικης Εκκλησιας (Καθολικη). Δεν υπάρχει η διδαχη της Τριάδας στις Γραφές. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από narta 1
Hydra Ιούνιος 8, 2010 #155 Ιούνιος 8, 2010 (edited) Υπαρχουν πολλα υλικα με απειρες ικανοτητες στον πλανητη γη απο τα οποια ουτε τα μισα δεν γνωριζει ενας απλος ανθρωπος. Ο haya ειναι σιγουρος οτι ειναι ευλογημενα απο τον Θεο τα κουταλια και αποκλυει καθε αλλο ενδεχομενο.Ενταξει εγω το σεβομαι απολυτα.Απο κει και περα δεν θα μεινω σε μαι εκδοχη,προσωπικα ολα τα σκευτομαι,οπως αυτο με τα υλικα. Μαριε η απαντηση σου στο πρωτο ερωτημα του Alouvatar ειναι καθαρα απο τη δικη σου σκοπια.Ουτε κατι τεκμηριωμενο,ουτε "εξακριβωμενο" οπως το αποκαλεις. Ναι μεν δεν παθαινεις τιποτα ,αλλα το θεμα ειναι οτι ισως να μην το παθαινεις για αλλους λογους,οχι γιατι το "θελει ο Θεος". Και ρε παιδια ελεος,αυτο που ελεγα και πριν για τους "δηθεν" χριστιανους. Απ'οσα λεμε κολλησατε εσεις οι "πιστοι" στα κουταλια και τους αγιασμους? Πολυ σημασια τους δινεται και αρχιζω να ανυσηχω... Δηλαδη αν αμφισβητηθει οτι ειναι ευλογημενα απο τον θεο,παει να πει οτι απειλειται η πιστη σας σε αυτον?Τι σημασια εχει κιολας Μαριε να κοινωνας αμα πιστευεις πραγματικα? Δεν κανει το νερο,ουτε η φλογα (η αγια) ,ουτε τα κουταλια ουτε οι εικονες κανουν τον πιστο. @deacon Παράθεση Ναι περιέχει το σχέδιο μου. Ποιος ομως ο σχεδιαστης; Φιλε μου πιστεψε με γινεται αυτο που σου ειπα και μαλιστα γινοντουσαν μελετες για πολλα χρονια και τα τελευταια καταφεραν να φτασουν στο να δημιουργουν ανρθωπους. Εχω μιλησει και με 2 βιολογους για αυτο το θεμα.Τα ιδια μου ειπαν both. Το ξερω σου ακουγεται τρελο... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από Hydra
tolis_01 Ιούνιος 8, 2010 #156 Ιούνιος 8, 2010 mariosdeme έγραψε: Απο την θεία κοινωνία ποτέ και είμαι απόλυτα σίγουρος !Πως; Ακολούθησες κάθε μικρόβιο που κόλλησες ποτέ προς την πηγή του και κατέληξες ότι κανένα δεν ήταν από την θεία κοινωνία; 1
mariosdeme Ιούνιος 8, 2010 #157 Ιούνιος 8, 2010 Αποχωρώ από την συζήτηση γιατί η ειρωνία έχει και τα όρια της...
dunkel_Stern Ιούνιος 8, 2010 Author #158 Ιούνιος 8, 2010 hayabusa έγραψε: ηπατίτιτδες,η μοναδική ηπατίτιδα που δεν βαράμε εμβόλιο όταν είμαστε μικροί, μπορείς να την κολλήσεις μονο από μετάγγιση με αίμα και σεξουαλική επαφή hayabusa έγραψε: aidsδιάβασε πως μεταδίδεται το HIV hayabusa έγραψε: και ότι άλλο μπορείς να φανταστείες και οι ιερείς που έρχονται σε έμεση επαφή μαζί τους δεν παθαίνουν τίποτα και εσύ μου μιλάς για οδοντόκρεμες.ερευνα?
tolis_01 Ιούνιος 8, 2010 #159 Ιούνιος 8, 2010 mariosdeme έγραψε: Αποχωρώ από την συζήτηση γιατί η ειρωνία έχει και τα όρια της... Λογική!=ειρωνία. Όπως θέλεις πάντως
narta Ιούνιος 8, 2010 #160 Ιούνιος 8, 2010 (edited) darthtony έγραψε: Καταρχάς δεν είμαι βιολόγος.Απόδειξη μαθηματικού τύπου(χωρίς αμφιβολία) δεν υφίστατε στις φυσικές επιστήμες. Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε ποτε οτι είμαστε απόλυτα σίγουροι για κάτι. όμως πλέον υπάρχουν πολλές αποδείξεις υπέρ της εξέλιξης, ενώ εξειγείται και γενετικά.Απόσω ξέρω, η εξέλιξη έχει παρατηρηθεί .(μικροοργανισμοί ανάπτυξαν την ικανότητα να τρώνε νάιλον)Ορίστε μερικά άρθα της wiki για το θέμα(ναι οκ δεν είναι και η πιο έγκυρρη πηγη)http://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteriahttp://en.wikipedia.org/wiki/Evidence_of_evolutionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Level_of_support_for_evolutionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Objections_to_evolutionΜπορουμε με καθε βεβαιοτητα να πουμε οτι το σπερματοζωάριο ενος ανθρωπου και το ωαριο ενος ανθρωπου εχουν σαν αποτελεσμα, αν ειναι επιτυχης η ενωση, να δημιουργήσουν εναν ανθρωπο. Ή υπάρχει περίπτωση να βγει μπαμπουίνος; Επίσης με βαση τις ερευνες του mendel (sp?) εχουμε μια σαφη εικονα της στατιστικης της κληρονομικότητας. Σαφως και υφίσταται προσαρμοστικότητα στις συνθηκες διαβίωσης, δεν ειναι τυχαιο πχ οτι αρκετοι ανθρωποι δεν βγαζουν πλεον φρονημήτες, δεν τους χρειάζονται γιατι δεν σπανε κοκκαλα. Το δερμα αν μεινει σε αυξανομενες δοσεις στον ηλιο μαυριζει. Προσαρμόζεται. Αλλο η εξελίξη των ειδών (απο το ψαρι στο ερπετο) και αλλο η βιοποικιλότητα (γκρι σκυλι, μαυρο σκυλι κοκ) Hydra έγραψε: @deaconΦιλε μου πιστεψε με γινεται αυτο που σου ειπα και μαλιστα γινοντουσαν μελετες για πολλα χρονια και τα τελευταια καταφεραν να φτασουν στο να δημιουργουν ανρθωπους.Εχω μιλησει και με 2 βιολογους για αυτο το θεμα.Τα ιδια μου ειπαν both.Το ξερω σου ακουγεται τρελο...εεε, lol? Τωρα θα πω το pics or it didn't happen. sorry αλλα αν υπηρχε η περιπτωση να εχει δημιουργηθει ζωη (δεν αναφερομαι σε πολυκυτταρο νοημων ων, αλλα ενα μονοκυτταρο οργανισμο, απο το τιποτα, τοτε θα ειχε γινει τετοιος παταγος που θα ειχε αλλαξει ολη η ανθρωπότητα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από Nephiλiμ
Recommended Posts