Jump to content

Thermolab BARAM - Βιδωμα

Thrael

Recommended Posts

Μια ερωτηση παιδια. Αν καποιος εχει τη BARAM, ποσο την εχει βιδωσει στο backplate; Τη βιδωσα με το ηλ. κατσαβιδι στην αρχη μεχρι να πιασει καλα αλλα βλεπω οτι παιρνει κι αλλο χειροκινητα. Μηπως υπαρχει φωτο του πισω μερους;

Μην στραβώσει κ η motherboard. Δώσε εώς εκεί που δεν κινείται η ψύκτρα με μικρή δύναμη. (και καλύτερα χειροκίνητα, για πλήρη έλεγχο. 5-10 στροφές είναι)

Μη νομισεις... λιγο εβαλα το βλακ&δεκερ και το συνεχισα ιδιοχείρως. Παραθετω τις μονες φωτο που βρηκα στις οποιες φαινεται καπως το backplate. Οι μυτες των βιδων προεξεχουν ελαχιστα ~1mm

backplate1.th.jpgbackplate3.th.jpg backplate2.th.jpg

Σορρυ, εγω φταιω που δεν ημουν σαφης. Απλα δεν ηθελα να συνεχισω να βιδωνω με το χερι και ξαφνικα να ακουσω κανενα "κρακ" και να πεταχτει καμια βιδα ή κατι αλλο. Ειδα οτι επαιρνε κι αλλο βιδωμα, χωρις ιδιαιτερη δυναμη. Δεν εμοιαζε δηλαδη να ειναι στο τερμα κι εγω να συνεχιζω να πιεζω. Τα λαμακια στα οποια πιανουν οι βιδες της BARAM ειναι στον αερα και για αυτο παιρνει κι αλλο. Ειπα μηπως καποιος ειχε παρομοια εμπειρια με τη συγκεκριμενη ψυκτρα. Thx, anyway

Ωπα σορυ που δεν απαντησα νωριτερα (στραβωμαρα FTW)

Ναι οντως δειχνει "παιρνει" κι αλλο σε σφυξιμο αλλα απο την αλλη οπως ειπαν καλο ειναι να μην το ζορισεις.

Ποια εκδοση της BARAM εχεις ?

Tην 2010 εκδοση ή την 2009?

Ειναι ακριβως ιδια με αυτη που εκανες review, σε περιεχομενα, με το ατσαλινο "χταποδι" για backplate. Με την ευκαιρια, στο HAF δεν αποδιδει τπτ παραπανω σε push-pull με Kaje-Jyuni ακομα και σε σχεση με την παλια μου Zalman. Ο πισω 14αρης ειναι μαλλον κοντα και φαινεται σαν να χαλαει το airflow σε μεγαλες στροφες. Με τον 2ο πανω τους εχω στις ~1250RPM γιατι το βουητο σπαει καρυδια. Δεν πειραζει γιατι ο e-world με ειχε προειδοποιησει και ηταν και φθηνη προσφορα με τους 1900ρηδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.