kolofagos Ιούλιος 17, 2010 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Λοιπόν,παν 2 βδομάδες και ακόμα δεν μου έφεραν τιποτα..γι αυτο και εγώ δεν θα τους παρακαλάω... Έχετε καποια ψύκτρα να προτείνετε στα 50Ε - 60Ε? Εκτος scythe και darknight.. Για την CM V8 τι έχετε να πείτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούλιος 17, 2010 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Λοιπόν,παν 2 βδομάδες και ακόμα δεν μου έφεραν τιποτα..γι αυτο και εγώ δεν θα τους παρακαλάω... Έχετε καποια ψύκτρα να προτείνετε στα 50Ε - 60Ε? Εκτος scythe και darknight.. Για την CM V8 τι έχετε να πείτε? εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν ξερω ειναι πολυυυυ ογκωδης νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoratoss Ιούλιος 17, 2010 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 κα8ολου ογκωδης μπροστα σε κατι αλλες ειχα εγω και απο temps μια χαρα τα παει και α8ορυβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 17, 2010 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Ξέρετε αν περιέχει στη συσκευασία bracket για AM3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούλιος 17, 2010 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 κα8ολου ογκωδης μπροστα σε κατι αλλες ειχα εγω και απο temps μια χαρα τα παει και α8ορυβα Aπό θερμοκρασίες μέτρια πράγματα, για να γίνουν απλώς αποδεκτά πρέπει ο ανεμιστήρας να δουλέψει στην τσίτα για να καταφέρει να σπάσει τα διπλά φράγματα από fins πίσω από τα οποία είναι φυλακισμένος... Το θεωρητικό πλεονέκτημα είναι το μεγαλύτερο πρακτικό μειονέκτημα της ψήκτρας αυτής. Επίσης, έχεις ακούσει CM V8 να ανεβάζει στροφές? . . . . . :help1::suicide2: Πάρε μια Η50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 17, 2010 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Δεν μπορώ να δώσω πανω απο 60Ε (+10Ε μεταφορικά, 70Ε)..είμαι άφραγκος :whistle2:Και η Η50 βγαίνει στα 90Ε.. :cry:Άρα είναι μονόδρομος στην V8..η οποία δεν θα καλύπτει τις ανάγκες μου? αθόρυβη και να με καλύπτει σε κανα μελλοντικό κλοκάρισμα μέχρι 3,6-3,8ghz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 19, 2010 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Δεν μπορώ να δώσω πανω απο 60Ε (+10Ε μεταφορικά, 70Ε)..είμαι άφραγκος :whistle2:Και η Η50 βγαίνει στα 90Ε.. :cry:Άρα είναι μονόδρομος στην V8..η οποία δεν θα καλύπτει τις ανάγκες μου? αθόρυβη και να με καλύπτει σε κανα μελλοντικό κλοκάρισμα μέχρι 3,6-3,8ghz?Φίλε kolofagos όπως είπες από Πλαίσιο δεν σου φέρνουν (έγκαιρα) την Darknight. Και εφόσον διαθέτεις ~50€. Πάρε την Xigmatek HDT-S1283 με 36€ ή την Xigmatek HDT-S1284C-Achilles με 46,40€. Όπως κι εσύ διαπίστωσα πως η ψύκτρα του 955 είναι πολύ ενοχλητική (σε ψηλές στροφές τουλάχιστον). Φοβούμενος οτι το κουτί μου (19cm πλάτος) δεν μπορεί να χωρέσει τέτοια ψύκτρα με ~16cm ύψος (τελικά είχα δίκιο, μου έλειπαν 3~4 mm) και με μνήμες corsair με αρκετά ψηλές ψύκτρες αλουμινίου έκανα ένα συμβιβασμό. Πήρα την Scythe Katana 3 και αφού αντέστρεψα τον ανεμιστήρα (από push σε pull, ας όψονται οι μνήμες μου) είδα τα εξής. Αν και 92mm ανεμιστήρας (4pin PWΜ) που φτάνει τις 2500 στροφές (2600 στο HWMonitor), σε φουλ στροφές ο θόρυβος του είναι λίγο παραπάνω απ' όσο ήταν σε idle η μαμα ψύκτρα. Σε θερμοκρασίες είναι λίγο καλύτερη από την μαμά (το δικαιολογώ, με την αντιστροφή που ανέφερα δεν περίμενα να αποδώσει πολύ καλά).Αν οι μνήμες σου δεν έχουν πολύ ψηλες ψύκτρες, το κουτί σου σχεδόν σίγουρα δεν είναι πρόβλημα (21,3mm πλάτος) μπορείς να βάλεις μια σαν αυτές που σου πρότεινα με 120mm ανεμιστήρα. Οι 1500 στροφες (σε πλήρες φορτίο θα είναι τόσες) δεν νομίζω να έχουν θόρυβο. Η Achilles έχει πιο μεγάλα fins και 4 heatpipes αντί 3 της S1283, μάλλον είναι η καλύτερη από τις 2 (πάντως καλύτερη από μια με 92αρι ανεμιστήρα και την ανάλογη επιφάνεια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούλιος 20, 2010 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 http://www.hacshop.gr/view.php?id=80682Υποπτεύομαι ότι είναι διαθέσιμη η ψήκτρα και υποπτεύομαι ότι είναι και σε καλή τιμή (δεδομένου ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές...). Αυτό που δεν υποθέτω γιατί είμαι σίγουρος είναι ότι η ψήκτρα είναι αστερί για τα λεφτά της και ρίχνει τη σκιά της σε όλες τις μη high-end υλοποιήσεις!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_f3n Ιούλιος 21, 2010 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Παιδια εγω εχω την zalman 9700 και στον athlon 4200 μου εριξε 10 βαθμους περιπου την θερμοκρασια.Στον phenom 555 που πηρα δεν εβαλα καθολου την μαμα, κατευθειαν την zalman εβαλα και παω μεχρι 52c σε 30+c :mamba:δωματιου...Απλα δεν εβαλα τοσο compound οσο λεει στις οδηγιες και δεν ξερω αν βοηθουσε αν εβαζα ποιο πολυ(compound που περιεχει η συσκευασια ψυχτρας με πινελακι, ποιο αραιο απο τα συνηθισμενα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koinos123 Ιούλιος 23, 2010 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Αγόρασα την Scythe Mugen 2 Rev.B Cpu Cooler (SCMG-2100) αλλά δεν χωράει η βάση που έχει στην μητρική μου (asrock 890gx extreme 3). Η βάση ακουμπάει στην αριστερή πλευρά τους πυκνωτές.Έχουμε καμία πρόταση για ήσυχη ψύξη που να ταιριάζει στην μητρική μου;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούλιος 23, 2010 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Άλλαξέ της προσανατολισμό 90°, ίσως τότε δε βρίσκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koinos123 Ιούλιος 23, 2010 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Άλλαξέ της προσανατολισμό 90°, ίσως τότε δε βρίσκει...Δεν ταιριάζει σε καμία θέση. Κρίμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 29, 2010 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2010 Λοιπόν παίδες..μου έφεραν την scythe mugen τελικά :X: Την πήγα σε ένα κατάστημα να την περάσουν γιατι εγώ δεν τα κατάφερνα..και δουλεύει τζάμι...εντελώς αθορυβη,αλλα οι θερμοκρασίες.... σχεδόν καμία διαφορά απο την stock... μόνο το idle έπεσε 4βαθμούς... πήγε στα 36.. Το load..με amd overdrive stress ήταν στα 62 (με τον cpu στα 3,4ghz) ,αλλα σήμερα που έπεζα crysis με στοκ συχνότητες..ήταν στα 72!! WTF? Να μήν έβαλαν καλη θερμοαγώγιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_f3n Αύγουστος 2, 2010 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2010 Να μην εβαλαν καθολου θερμοαγωγιμη μηπως; Δεν υπαρχει περιπτωση με τετοια ψυχτρα να μην εχεις καλη διαφορα, εγω με λαθος τοποθετηση θερμοαγωγιμης ειχα 10 βαθμους κατω σε idle και 3-5 σε full load, μετα που εβαλα σωστη ποσοτητα επεσα 5 βαθμους, και εχεις καλυτερη ψυχτρα απο μενα.. κατι δεν παταει καθολου καλα :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Αύγουστος 4, 2010 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Τελικά με λίγα τεστ (prime95) είδα σε max 62βαθμούς...Σε idle είναι στους 34βαθμούς...πιστεύω καλά είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos_f3n Αύγουστος 5, 2010 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Και εγω τις ιδιες περιπου θερμοκρασιες εχω αλλα οταν η θερμοκρασια δωματιου ειναι μονο 34 βαθμους . Σε κανονικες θερμοκρασιες 28 και κατω εχω το πολυ 58c. Αλλα για να το πετυχω αυτο εβαλα περισσοτερη θερμοαγωγιμη οπως ελεγε η zalman, επισης εγω τρεχω και στα 3.6 oc... και η δικια σου ψυχτρα ειναι καλυτερη το ξαναλεω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Αύγουστος 5, 2010 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Νταξ μωρε..καλή είναι.. Ξέχασα να αναφέρω οτι τρέχω τον cpu στα 3,7...αλλα με 18,5multiplier....Και απ όσο γνωρίζω δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία αμα ανεβάσεις μόνο το multi..Σωστά? *Και η θερμοκρασία στο δωμάτιο παίζει στους 30βαθμούς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Αύγουστος 5, 2010 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Νταξ μωρε..καλή είναι.. Ξέχασα να αναφέρω οτι τρέχω τον cpu στα 3,7...αλλα με 18,5multiplier....Και απ όσο γνωρίζω δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία αμα ανεβάσεις μόνο το multi..Σωστά? *Και η θερμοκρασία στο δωμάτιο παίζει στους 30βαθμούς.. Στα 3,7Ghz παίζει με QOOL & QUIET ??? Δηλαδή καεβάζει συχνότητα σε idle στα 800mhz ??? Πολλές μητρικές μπορούν και κλοκαρισμένο να τρέξουν τον επεξεργαστή με Q&Q !!! Η δική σου έχεις δοκιμάσει αν μπορεί ??? Την mugen ii την έχω και εγώ και είναι απίστευτη ψύκτρα !!! Την δουλεύω με 2 ανεμιστήρες σε push pul της coolermaster 4-πινους και σε idle κατάσταση έχω 28c σε PHENOM 9950 με τους ανεμιστήρες να τρέχουν στις 400στροφές με ρύθμιση QUIET από το bios και το probe 2 !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Αύγουστος 5, 2010 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Στα 3,7Ghz παίζει με QOOL & QUIET ??? Δηλαδή καεβάζει συχνότητα σε idle στα 800mhz ??? Πολλές μητρικές μπορούν και κλοκαρισμένο να τρέξουν τον επεξεργαστή με Q&Q !!! Η δική σου έχεις δοκιμάσει αν μπορεί ??? Την mugen ii την έχω και εγώ και είναι απίστευτη ψύκτρα !!! Την δουλεύω με 2 ανεμιστήρες σε push pul της coolermaster 4-πινους και σε idle κατάσταση έχω 28c σε PHENOM 9950 με τους ανεμιστήρες να τρέχουν στις 400στροφές με ρύθμιση QUIET από το bios και το probe 2 !!!!!! Ναι με το Q&Q ενεργοποιημενο...Δεν έχω προβλήματα... Στα 3,8 με multi x19 δεν μπορω να το τρέξω αλλα δεν είναι επι του θέματος... Πάντος σήμερα για πρώτη φόρα άφησα τον η/υ ανοιχτό ολη νύχτα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι Δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Αύγουστος 21, 2010 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 αν θες να κανεις καλη δουλεια θα παρεις ψυκτρα με ξεχωριστους πυργους.και κοιτα για prolimatech.ειναι κορυφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.