Jump to content

Ψυκτρα για τον AMD Phenom II x4 955

makis19931908

Recommended Posts

Όχι άλλο κάρβουνο με τις Coolermaster!... Θρίαμβος του marketing και της μπιχλιμπιδοματαιοδοξίας. Τραγική μούφα η V10, κατά πόδας ακολουθεί η V8. Χίλιες φορές πάρε την Xgimatech δλδ....

..............Αν και πάλι η Mugen είναι η πιο ώριμη και αποτελεσματική επιλογή σε αυτά τα λεφτά!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Παιδιά μην κολάτε με το αν χοράνε στο κουτί! ειναι δυνατον να μην το εχουν προβλέψει οι κατασκευαστές? εγω όπως λέω και παραπάνω εχω την skythe και οχι μόνο χοράει σε midi κουτι αλλα δεν κανει και θόριβο! και πλέον ο επεξεργαστης δουλεύει στοσ 33 βαθμούς load και το πολύ 47 - 48 σε game μόνο στο crysis είδα 50 βαθμούς!! τι να λέμε τώρα... και για την ιστορία το pc mag βγάζει την skythe καλήτερη απο την mugen! και απο κατι τεστ που κανει η skuthe είναι λιγο πιο αθώρηβη

Noob mode: on

Εδω σε εχασα...scythe και mugen δεν ειναι το ιδιο?? π.χ: Scythe Mugen 2 Rev.B Cpu Cooler (SCMG-2100)

Νοοβ mode: off

Παντως οπως το κοβω,παω για μια τετοια

Αυτην εβλεπα και εγω πριν λιγο..Αρκετα καλη απο εμφανιση,αλλα απο αποδοση δεν ξερουμε ακομα...

Τωρα για να περιμενω να ερθει ελλαδα,δυσκολο γιατι δεν νομιζω να ανεξω μεχρι τοτε...Εδω 1-2βδομαδες εχω το πισι και ωρες ωρες μου 'ρχετε να φυγει απο το μπαλκονι....:weep: (κυριως το βραδυ που βαζω κανα θριλερ να δω...να τρομαξω λιγο...εχω την τουρμπινα απο διπλα να μου σπαει τα νευρα)

Αυτη που μιλισα εγω ειπε οτι μερχι το τελος του μηνα θα ερθει σιγουρα περιμενε να βγουνε και 1-2 review τις προκοπηες και μετα αποφασησε ειναι η γνωμη μου

οσο για το 2ο οτι το προβλεπουν οι κατασκευαστες δεν θα το ελεγα prolimatech πχ δεν χωρουσε σε ενα midi tower τις σειρα που εχει φιλος οπως πχ και στο cosmos αν δν βγει ο πλαινος ανεμηστηρας ουτε εκει χωραει

Mπα..θα αγορασω μια που εχει ηδη βγει....

Μια απο τις scythe mugen 2 η xigmatek darkknight..γιατι νομιζω οτι αυτες ειναι κορυφη στην τιμη των 40-50Ε...

Ξερει κανεις αν εχουν τις ιδιες αποδοσεις??

Και ΚΥΡΙΩΣ πια ειναι πιο ησυχη...

Οπως ειπα o/c μπορει να πεσει μεχρι 3,8ghz..πιο πανω δυσκολο..(οχι οτι θα γινει o/c σιγουρα..)...απλα να εχει περιθωρια για να κλοκαρω το cpu..

γι αυτον εδω τι λετε?

*Δυο review στον spire thermax eclipse και στον xigmatek darkknight , oπου μπορουμε να τους συγκρινουμε.

Οπως καταλαβα εγω,ο spire ειναι πιο αποδοτικος αλλα και πιο θορυβοδες απο τον xigmatek...

Στο δικό μου κουτί έπρεπε να βγάλω τον πλαϊνό ανεμιστήρα από έξω όπως και το παράθυρο επίσης για να χωρέσει. Χώρεσε αλλά οριακά. Όπως και να έχει θέλει κουτί μεγαλύτερο από 19,5 εκ. πλάτος. Όπως και να έχει όμως κάνει πολύ καλά την δουλειά της. 30-32 βαθμούς σε idle, μέχρι 45 βαθμούς στο cinebench 11.5. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε...

Πλατος το κουτι μου εχει 21,3 εκατοστα..ενταξει ειναι πιστευω

*Μαλλον αυτην θα παρω..

Off topic: Ξερεται ποσο χρεωνει το e-world εκτος αθηνας? γιατι ειδα ενα magahalem 56E και το σκεφτομαι...αλλα αυριο παω σαλονικα διακοπες :o και φοβαμαι μην μου βγει ο κουκος αιδονι...

kolofagos sorry πρην ενωούσα την skythe yasia μπερδέυτικα. επιμενω οτι ειναι καλήτερη απο την mugen την έχει φίλος μου την mugen σε phenom 1 64bit στα 3 ghz και όχι σε phenom 2 x4 64bit στα 3.2 που έχω εγω και δουλέυει στισ ίδιες θερμοκρασίες αρα αν την έβαζα εγώ θα είχα μεγαλήτερες θερμοκρασίες!! τώρα όσον αφορα τα ledακια και τα εφελίκια, εχω να πώ οτι και τα πληρώνεις παραπάνω και δουλεία δεν κανεις!! και το honda civic του 95 που έχει τα τρελά φότα και τις αεροτομές και οταν περναει απο δίπλα σου τρέμει η γή απο την εξάτμηση που έχει βάλει, μένει 4 αυτοκήνιτα απο το συντιριτικό απλό και απαρατήριτο cupra μου με τα 240 αλογάκια! δεν έχει συμασία τι δηχνεις αλλα τι είσαι!!:blink:

Πλατος το κουτι μου εχει 21,3 εκατοστα..ενταξει ειναι πιστευω

*Μαλλον αυτην θα παρω..

Off topic: Ξερεται ποσο χρεωνει το e-world εκτος αθηνας? γιατι ειδα ενα magahalem 56E και το σκεφτομαι...αλλα αυριο παω σαλονικα διακοπες :o και φοβαμαι μην μου βγει ο κουκος αιδονι...

τα μεταφορικα για θεσσαλονικη ηταν 6-7 ευρω αν θυμαμε καλα αλλα αυτη που ειδεσ 56 ειναι χωρις το setaki που σου ειπα εγω αρα παει 56+11+τον η τους ανεμηστηρες που θα βαλεις (απο 5 ευρω ο καθενας πες 10 ευρω) παει συνολο 77 ευρω χωρις μεταφορικα δηλαδη θα βγει 80 ευρω πανω κατω

Θα παρω την mugen παιδια...40Ε + 10για εκτος αθηνας παμε στα 50..εκει που ηθελα δηλαδη...ετσι και αλλιως δεν με πειραζει αν θα βγαζει 5βαθμους πανω απο την megahalems η οποιαδηποτε αλλη..το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι πιο κρυα απο την μαμισια,και πιο αθορυβη..ευχαριστω guyz!!!

****Πρεπει να αγορασω bracklet για sAM3?? ****

Λοιπον για να τα λεμε οπως εχουν τα πραγματα.Η καλυτερη απο ολες τις αεροψυκτρες ειναι η noctua D-14 την εχω και ξερω τι σας λεω.

Ειναι 7 βαθμους καλυτερη απο τη Yasya σε full load ενω σε idle ειναι ιδια με την stock ψυκτρα της Intel στον i7920 που εχω εγω. Οσο ανεβαινουν τα ρολογια τοσο καλυτερα αποδιδει.Αλλα ειναι φαρμακειο απο τιμη και αν παρει κανεις την Yasya αυτοματως κανει καλυτερη αγορα απο την noctua D-14 μιας κι εχει τα διπλασια λεφτα.

Η καλυτερη αγορα (καλυτερη κι απο την Yasya) ειναι η Coolermaster Hyper 212 η εναλλακτικα scythe mugen 2 οπως λετε πιο πανω

Παιδια,να ρωτησω..θερμοαγωγιμη περιλαμβανει? Η πρεπει να αγορασω ξεχωριστα?

Αν ναι,εχετε να προτεινεται καποια?

Αυτη εδω τι λεει?

Η arctic silver 5 ειναι καλυτερη αν δεν σου χρειαζετε τοσο μεγαλη ποσοτητα πανε σε ενα καταστημα πλαισιο και ζητα arcitic silver 5 εχουν τον 3.5g στα καταστηματα τωρα γιατι τα βγαλαν απο το site δεν ξερω το κοστος ειναι περιπου στα 5 ευρω αν θυμαμε καλα για την as5

Aδυνατον να παω στο πλαισιο..θα τους πω να την βαλουν μαζι με την scythe για να μην πληρωνω 2φορες εξοδα αποστολης..Γι'αυτο θα αγορασω μια απ αυτες στο πλαισιο

Η arctic silver 5 κανει 15Ε,τα οποια ειναι παρα πολα για μενα αυτη τη στιγμη...

Aδυνατον να παω στο πλαισιο..θα τους πω να την βαλουν μαζι με την scythe για να μην πληρωνω 2φορες εξοδα αποστολης..Γι'αυτο θα αγορασω μια απ αυτες στο πλαισιο

παρτους τηλ και ζητα αν εχουν το μικροτερο μεγεθος των 3,5g

Μετα απο 3μερες με πηρε τηλεφωνο το πλαισιο και με λεει,η scythe mugen δεν ειναι διαθεσημη..,τους λεω οκ,τοτε παμε για την darkknight...Ναι,αλλα εχει καταργηθει..

Και τωρα θα περιμενω ως την αλλη παρασκευη,μπας και βρουνε την mugen σε κανα αλλο καταστημα και την στειλουνε..Τι να πω..η γκαντεμια μου δεν εχει ορια :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.