Jump to content

Ψυκτρα για τον AMD Phenom II x4 955

makis19931908

Recommended Posts

^^θα επιβεβαιωσω για την yasya!:yes4:

εκπληκτικη ψυκτρα, αθορυβη (εχει και ρυθμιστη στροφων), τρελη αποδοση/τιμη, απο τις ομορφοτερες ψυκτρες που περασανε απο τα χερια μου και με νορμαλ μεγεθος!

απο αποδοση σαν την mugen 2 που ειχα παλαιοτερα (ιδιες θερμοκρασιες περιπου, αλλα τωρα ειναι και καλοκαιρι οποτε πρεπει να ειναι και λιγο καλυτερη η yasya!)

συστεινεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

υγ: να προσθεσω πως το συστημα εφαρμογης με τα κλιπακια (χωρις να χρειαστει να βγαλεις μητρικη κτλ) προσωπικα, το βρισκω πολυ βολικο και η ψυκτρα "δενει" σταθερα χωρις κανενα προβλημα!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

τωρα εγω εχω μια ερωτηση:για να το λετε ολοι οκ ειναι πολυ καλη ψυκτρα η Yasya.Ποια απο τις δυο ομως??Scythe Yasya ή Xigmatek Darknight μιας και ειμαι μεταξυ αυτων των δυο.Ειναι και οι δυο στα ιδια λεφτα 5€ διαφορα εχουν μονο

ευχαριστω

δεν την δοκιμασα, αλλα οπου διαβασω για την dark night ολοι λενε τα καλυτερα!

δεν βρηκα καποιο συγκριτικο που να τις εχει και τις 2 για να συγκρινω αμεσα αλλα στα περισσοτερα η darknight κυμαινεται στα επιπεδα της mugen 2 (και λιγο καλυτερη) οποτε μαλλον ολες πανω-κατω ιδια αποδοση θα εχουν!

οποια απο τις 2 παρεις δεν θα χασεις!!!:flower:

ειναι πολύ καλη και εγώ δεν το περιμενα να σου πω την αλήθεια, την είχα δει σε συγκριτικο στο pc mag και την προτείνοθν ως την καλήτερη επιλογή, έψαξα και εγώ απο εδω και απο κεί στο net και αποφάσισα να την πάρω, πλέων δεν ακου τον υπολογιστη ακομα και οταν δουλεβει σε φοθλ στροφες και όταν πέζω games και η θερμοκρασία δεν εχει ξεπεράσει τους 47 βαθμούς, στους 42 -43 δούλευε σε φάση idle με την μαμα και όταν έπεζα επιανε και 75αρια!!, εσυ αποφασίζεις ,την darknight δεν την ξέρω καν ούτε την βρηκα καπου να την προτείνουν ίσως δεν την προσεξα δεν ξέρω

Την yasya την ειχα και την εδωσα λογω οτι πηρα την noctua D14.Η scythe εχει κανει εκπληκτικη δουλεια με την yasya Να φανταστειτε οτι η noctua D14 ειναι μονο 5 βαθμους καλυτερη σε full load με prime95 απο την yasya.Σε idle ειναι το ιδιο απλα η noctua δειχνει τα δοντια της οταν ανεβαινουν τα ρολογια.

Μην κοιταξεις τιποτα αλλο παρε την yasya

και κατι τελευταιο.το μεγεθος της...γιατι ετσι που την βλεπω μου φαινεται πολυ μεγαλη ρε παιδια...και δεν ξερω με χαλαει λιγο σε αντθεση με την darknight την οποια την εχω δει και ειναι πολυ ομορφη

και για πιο απλά, χοράει και κλήνει το πλαινό καπάκι του κουτιού, και αν μπει δεν μπορείς να βγάλεις την πρώτη φέτα ram γιατι η yasia μπένει απο πάνω. αλλά δεν πρόκειτε να βγάλεις την ram οπότε δεν σε ενδιαφέρει. όσο για την εμφάνιση είναι υποκειμενικό, και τι ειναι τα κάλη μπροστά στις επιδώσεις? :hehe:

• 2 weeks later...

Ξεθαβω το θεμα,μιας και εγω θελω να αγορασω μια ψυκτρα για τον 955 μου,γιατι με την στοκ ολο σκεφτομαι να δεσω το πισι στο γραφειο να μην απογειωθει...

Τεσπα..στο θεμα μας...o/c υπαρχει η πιθανοτητα να κανω μεχρι ~3,8 η και λιγοτερο μιας και ειμαι πρωταρης και κανω τα πρωτα μου βηματα :X:

Θελω να ειναι "αθορυβη" γιατι αυτο με τρελαινει!! (εδω η 5870 στο 65% δεν ακουγεται οταν παιζω metro 2033:hehe:)

Και θελω να κοστιζει μεχρι 50Ε...

Πρωτη μου επιλογη ειναι αυτη

Σκεφτομαι και την V8,αλλα δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια περι αποδοσης...μην πω και το οτι ειναι λιιιιγο θηριο και δεν ξερω αν χωραει στο κουτι μου.. :fie:

Καμια προταση?

Ευχαριστω :p

Ξεθαβω το θεμα,μιας και εγω θελω να αγορασω μια ψυκτρα για τον 955 μου,γιατι με την στοκ ολο σκεφτομαι να δεσω το πισι στο γραφειο να μην απογειωθει...

Τεσπα..στο θεμα μας...o/c υπαρχει η πιθανοτητα να κανω μεχρι ~3,8 η και λιγοτερο μιας και ειμαι πρωταρης και κανω τα πρωτα μου βηματα :X:

Θελω να ειναι "αθορυβη" γιατι αυτο με τρελαινει!! (εδω η 5870 στο 65% δεν ακουγεται οταν παιζω metro 2033:hehe:)

Και θελω να κοστιζει μεχρι 50Ε...

Πρωτη μου επιλογη ειναι αυτη

Σκεφτομαι και την V8,αλλα δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια περι αποδοσης...μην πω και το οτι ειναι λιιιιγο θηριο και δεν ξερω αν χωραει στο κουτι μου.. :fie:

Καμια προταση?

Ευχαριστω :p

και εγω μαζι σου. τελικα αποφασισα να παρω την darknight. ειναι πολυ καλη την εχει και ενας φιλος και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αλλη μια καλη ψυκτρα ειναι η scythe yasya μονο που ειναι πολυυυυ μεγαλη και για αυτο θα προτιμουσα την darknight

Απο θορυβο πως παει??Πιστευω δεν εχει καμια σχεση με την stock...

Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω..μπορεις να μου πεις αν υπαρχει ηδη τοποθετημενη θερμοαγωγιμη? η πρεπει να αγορασω εγω extra?

Εδώ είσαι...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm

Εγγυημένα καλές επιδόσεις, δοκιμασμένο προϊόν, ήσυχη και πάμφτηνη.

Αν και μεταξύ μας, μπορείς απλά να αλλάξεις τον ανεμιστήρα στη στοκ ψήκτρα του 955...

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71534

Ένας οποιοσδήποτε απλά καλός 92άρης μπορεί να κάνει (αθόρυβα) θαύματα! Ντάξει, όχι ότι θα πιάσεις τις επιδόσεις μιας καλής after-market, αλλά σίγουρα θα ηρεμήσει το κεφάλι σου.

Εδώ είσαι...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Mugen-2-Rev-B-Cpu-Cooler-SCMG-2100.htm

Εγγυημένα καλές επιδόσεις, δοκιμασμένο προϊόν, ήσυχη και πάμφτηνη.

Αν και μεταξύ μας, μπορείς απλά να αλλάξεις τον ανεμιστήρα στη στοκ ψήκτρα του 955...

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71534

Ένας οποιοσδήποτε απλά καλός 92άρης μπορεί να κάνει (αθόρυβα) θαύματα! Ντάξει, όχι ότι θα πιάσεις τις επιδόσεις μιας καλής after-market, αλλά σίγουρα θα ηρεμήσει το κεφάλι σου.

Eιναι στην ιδια τιμη με την Xigmatek darkknight...4Ευρω διαφορα..Ειναι ομως καλυτερη η scythe που προτεινες?

Γιατι αν παιζουν στα ιδια επιπεδα,θα προτειμουσα της xigmatek λογο αισθητικης..

Για να αλλαξω το φαν στην stock δεν παιζει..αμα ειναι να κανω κατι,θα το κανω καλο..τουλαχιστον ετσι εχω μαθει να κανω...Δεν ξερω αν θα κανει η δεν θα κανει δουλεια η αλλαγη του φαν,αλλα προτειμω να παρω ενα aftermarket λογο το οτι μου φαινεται πιο ολοκληρομενο..

Δε θα κοιτούσα καν την Xgimatech, σε αυτή την κατηγορία τιμής απόδοση και αισθητική σπάνια συμβαδίζουν...

Η Mugen πλασάρεται ανάμεσα στα high-end (ακριβά) τέρατα της κατηγορίας, η άλλη δεν ξέρω καν τι ψάρια πιάνει (και δε με ενδιαφέρει και να το ψάξω αν κρίνω από άλλες Xgimatech :hang2:).

Tώρα, αν θες πραγματικά να το κάνεις σωστά όπως λές, τσίμπα μία Megahalems μαζί με έναν συμπαθητικό 12άρη ανεμιστήρα και έληξα μία για πάντα το θέμα! Τα παραπάνω 10-15€ που θα δώσεις αξίζουν και με το παραπάνω.

Οταν ειπα για αισθητικη,δεν ενοουσα πως το κριτιριο μου ειναι η "ομορφια" τους..

Πρωτα απ ολα η αποδοση...Απλα,αν ηταν να παρω μια απ τις δυο,θα ηταν η xgimatech λογω του led fan,του μαυρου χρωματος κλπ..βεβαια αν ειχε ιση η καλυτερη αποδοση απο τη scythe

Οι megahalems ειναι συμβατες με sAM3? γιατι στο πλαισιο μονο για intel εχει..

Ασε που εχω ακουσει πως ειναι και μεγαλες..αρα δεν ξερω αν θα χωρανε στο case

Οταν ειπα για αισθητικη,δεν ενοουσα πως το κριτιριο μου ειναι η "ομορφια" τους..

Πρωτα απ ολα η αποδοση...Απλα,αν ηταν να παρω μια απ τις δυο,θα ηταν η xgimatech λογω του led fan,του μαυρου χρωματος κλπ..βεβαια αν ειχε ιση η καλυτερη αποδοση απο τη scythe

Οι megahalems ειναι συμβατες με sAM3? γιατι στο πλαισιο μονο για intel εχει..

Ασε που εχω ακουσει πως ειναι και μεγαλες..αρα δεν ξερω αν θα χωρανε στο case

Για τη prolimatech χρειαζεσε και αυτο: http://eworld.com.gr/front/details/890 με το οποιο ξεφευγει αρκετα απο τα 50 που ειπες αρχικα (δεν ξερω αν το φερνει και το πλαισιο αλλα τουλαχιστον στα καταστηματα θεσσαλονικης 4 υπαληλους που ρωτησα δεν ξεραν οτι υπαρχει

+οτι πρεπει να αγοραζω fan (γιατι απ οσο ξερω δεν περιεχονται μεσα στην συσκευασια)..παμε ακομα πιο πανω...και τοτε νομιζω καλυτερα θα ηταν να αγοραζα την Η50,αλλα δεν ειμαι για τετοια ανοιγματα τωρα...

Καποιο cpu cooler μεχρι 50Ε το πολυ,μα το πολυ 60Ε εχετε να μου πειτε?

Προς το παρων ειμαι αναμεσα σε xigmatek HDT-S1283 darkknight και σε scythe mugen 2 rev.B

+οτι πρεπει να αγοραζω fan (γιατι απ οσο ξερω δεν περιεχονται μεσα στην συσκευασια)..παμε ακομα πιο πανω...και τοτε νομιζω καλυτερα θα ηταν να αγοραζα την Η50,αλλα δεν ειμαι για τετοια ανοιγματα τωρα...

Καποιο cpu cooler μεχρι 50Ε το πολυ,μα το πολυ 60Ε εχετε να μου πειτε?

Προς το παρων ειμαι αναμεσα σε xigmatek HDT-S1283 darkknight και σε scythe mugen 2 rev.B

Αμα θες περιμενε λιγο να δεις τι ψαρια θα πιανει η καινουρια coolermaster V6 GT (http://www.thelab.gr/showthread.php?t=75819) σε τηλεφωνικη εποικινωνια με το πλαισιο ειπαν οτι θα παραλαβουν γυρω στο τελος του μηνα τιμη γυρω στα 60-65 για τη GT και γυρω στα 50 η απλη

Αυτην εβλεπα και εγω πριν λιγο..Αρκετα καλη απο εμφανιση,αλλα απο αποδοση δεν ξερουμε ακομα...

Τωρα για να περιμενω να ερθει ελλαδα,δυσκολο γιατι δεν νομιζω να ανεξω μεχρι τοτε...Εδω 1-2βδομαδες εχω το πισι και ωρες ωρες μου 'ρχετε να φυγει απο το μπαλκονι....:weep: (κυριως το βραδυ που βαζω κανα θριλερ να δω...να τρομαξω λιγο...εχω την τουρμπινα απο διπλα να μου σπαει τα νευρα)

Παιδιά μην κολάτε με το αν χοράνε στο κουτί! ειναι δυνατον να μην το εχουν προβλέψει οι κατασκευαστές? εγω όπως λέω και παραπάνω εχω την skythe και οχι μόνο χοράει σε midi κουτι αλλα δεν κανει και θόριβο! και πλέον ο επεξεργαστης δουλεύει στοσ 33 βαθμούς load και το πολύ 47 - 48 σε game μόνο στο crysis είδα 50 βαθμούς!! τι να λέμε τώρα... και για την ιστορία το pc mag βγάζει την skythe καλήτερη απο την mugen! και απο κατι τεστ που κανει η skuthe είναι λιγο πιο αθώρηβη και αυτη που δίχνει πιο πάνω έχει επίπεδα θωρίβου απο 18 εως 32 db που σημένει οτι σε φουλ στροφές θα σου σπάει τα νεύρα! μεχρι 22 db είναι οκ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.