makis19931908 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 εχω εναν Phenom II 955 στον οποιο εχω αφησει την μαμα για ψυκτρα και ομολογω οτι διολου ευχαριστημενος δεν ειμαι μιας και οχι μονο αυξανεται η θερμοκρασια για την πλακα αλλα και κανει εναν πολυ σπαστικο θορυβο σαν τρακτερ το οποιο πραγματικα μπορει να σε τρελανει. ειδα και αποειδα λοιπον και μου ηρθε στο κεφαλι μια καταπληκτικη ιδεα. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΕΑ ΨΥΚΤΡΑ!!!!!ναι κι ομως αλλα επειδη δεν εχω αποφασισει ακομη ποια θα ηθελα να παρω σκεφτηκα γιατι οχι να παρω και μια βοηθεια απο τους επιστημονες?? ετσι και ανοιξα αυτο το θεμακαι τελος εχω και μια ερωτηση:η Darknight μπαινει σε Phenom II ετσι?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 εχω εναν Phenom II 955 στον οποιο εχω αφησει την μαμα για ψυκτρα και ομολογω οτι διολου ευχαριστημενος δεν ειμαι μιας και οχι μονο αυξανεται η θερμοκρασια για την πλακα αλλα και κανει εναν πολυ σπαστικο θορυβο σαν τρακτερ το οποιο πραγματικα μπορει να σε τρελανει. ειδα και αποειδα λοιπον και μου ηρθε στο κεφαλι μια καταπληκτικη ιδεα. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΕΑ ΨΥΚΡΤΑ!!!!!ναι κι ομως αλλα επειδη δεν εχω αποφασισει ακομη ποια θα ηθελα να παρω σκεφτηκα γιατι οχι να παρω και μια βοηθεια απο τους επιστημονες?? ετσι και ανοιξα αυτο το θεμακαι τελος εχω και μια ερωτηση:η Darknight μπαινει σε Phenom II ετσι?? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!Ποσα λεφτα σκοπευεις να διαθεσεις? Παιζει OC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Ποσα λεφτα σκοπευεις να διαθεσεις? Παιζει OC?ενταξει καποια καλη ψυκτρουλα θελω η οποια θελω να καλυπτει τις αναγκες μου.τωρα για overclock δεν νομιζω δηλαδη και να κανω πανω απο 3.8 δεν παιζει να τον παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιούνιος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Μία πολύ καλή ψύχτρα είναι η Scythe Yasya σε πολύ καλή τιμήπχ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Yasya-Cpu-Cooler-SCYS-1000.htmκαι review http://www.tweaktown.com/reviews/3274/scythe_yasya_scys_1000_cpu_cooler/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούνιος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Πολύ καλές ψύκτρες :1. Prolimatech Mega Shadow2. Prolimatech Megahelms Rev. B3. CoolerMaster V8 και V10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Πολύ καλές ψύκτρες :1. Prolimatech Mega Shadow2. Prolimatech Megahelms Rev. B3. CoolerMaster V8 και V10Ας εχει υποψη του οτι για τις prolimatech χρειαζετε και αυτο το kit Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούνιος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Επίσης πολύ καλή ψύκτρα :Zalman CNPS 10X Extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιούνιος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Πήρες τελικά; ποια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 7, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Πήρες τελικά; ποια;ακομη οχι δεν εχω παρει μολις παρω θα σας πω ποια και θα πω εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούνιος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 CoolerMaster Hyper 212 Plus Scythe Mugen 2 Rev.B Όποια απο τις 2 & θα είσαι jet Επίσης πολύ καλή ψύκτρα :Zalman CNPS 10X Extreme Πολύ καλή ψύκτρα , θέλει δυνατό ανεμιστήρα (Φασαρία) για να δείξει τι αξίζει, ο λόγος: ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα fins της (πολύ κοντά το 1 με το άλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry2000 Ιούνιος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Εγω φιλε θα σου προτεινα την Dark Knight της Xigmateck. Κουτι θα σου 'ρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinko Ιούνιος 9, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2010 Τι λέτε για αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809104 από ότι έχω δει είναι πολύ καλές σαν ψύκτρεσ γενικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούνιος 10, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Οι Noctua είναι ψηλά σε όλα τα reviews και συγκριτικά tests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskor Ιούνιος 10, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 http://www.tomshardware.com/charts/cpu-cooler-charts-2010/CPU-Temperature,2146.htmlΕγω σου προτεινω να παρεις την prolimatech και να βαλεις 2 καλους ανεμιστηρες noctua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιούνιος 10, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 H Megahalems με το retention-modul είναι από τις κορυφαίες λύσεις, αλλά συν τον ανεμιστήρα μαζεύεται μια σεβαστή σούμα. Η Mugen 2 είναι επίσης πολύ καλή λύση και σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Εκτός όλων των προτάσεων που προαναφέρθηκαν, να προσθέσω και μία συμπαθητική πακέτο-υδρόψυξη:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/with%28Manufacturer=Corsair%29.htmΔε θα σε απογοητεύσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιούνιος 10, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Για τα χρήματα που ζητά, η Mugen 2 είναι εφάμιλλη αρκετά ακριβότερων προτάσεων. Οι πολύ ακριβές ψύκτρες με δυνατούς ανεμιστήρες έχουν νόημα μόνο αν ενδιαφέρεσαι να πιέσεις σε extreme καταστάσεις την CPU (όπου εκεί συνήθως κάποιο άλλο υποσύστημα θα σε εμποδίσει, οπότε δώρο-άδωρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Ιούνιος 14, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Scythe Yasya Για τον 955 εισαι σουπερ και δεν θα σου φυγουν και πολλαΕναλλακτικα Scythe mugen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ducatisto Ιούνιος 19, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 καλημέρα και απο εμαίνα, εγώ προτείνω SKYTHE YASIA, τρομερή! -10 ωατημους θερμοκρασία απο την μαμά σε load και - 15 σε gaming, ακόμα δεν μπορώ να πηστέψω την διαφορα αυτή, και σε φοθλ στροφές ίσα που ακούγεται, εβαζα κανενα βράδυ να δώ ταινία και η παλία ψίχτρα με τρέλενε, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, καλές αγορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis19931908 Ιούνιος 19, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 καλημέρα και απο εμαίνα, εγώ προτείνω SKYTHE YASIA, τρομερή! -10 ωατημους θερμοκρασία απο την μαμά σε load και - 15 σε gaming, ακόμα δεν μπορώ να πηστέψω την διαφορα αυτή, και σε φοθλ στροφές ίσα που ακούγεται, εβαζα κανενα βράδυ να δώ ταινία και η παλία ψίχτρα με τρέλενε, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, καλές αγορές φιλε δεν ξερω αν οντως η ψυκτρα αυτη ειναι τοοοοοσο καλη αλλα θα συμφωνησω μαζι σου. η μαμα ψυκτρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!!ακουγεται σε ολο το οικοδομικο τετραγωνο αυτος ο ηχος που κανει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.