Jump to content

Ψυκτρα για τον AMD Phenom II x4 955

makis19931908

Recommended Posts

εχω εναν Phenom II 955 στον οποιο εχω αφησει την μαμα για ψυκτρα και ομολογω οτι διολου ευχαριστημενος δεν ειμαι μιας και οχι μονο αυξανεται η θερμοκρασια για την πλακα αλλα και κανει εναν πολυ σπαστικο θορυβο σαν τρακτερ το οποιο πραγματικα μπορει να σε τρελανει. ειδα και αποειδα λοιπον και μου ηρθε στο κεφαλι μια καταπληκτικη ιδεα. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΕΑ ΨΥΚΤΡΑ!!!!!

ναι κι ομως αλλα επειδη δεν εχω αποφασισει ακομη ποια θα ηθελα να παρω σκεφτηκα γιατι οχι να παρω και μια βοηθεια απο τους επιστημονες?? ετσι και ανοιξα αυτο το θεμα

και τελος εχω και μια ερωτηση:η Darknight μπαινει σε Phenom II ετσι??

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
εχω εναν Phenom II 955 στον οποιο εχω αφησει την μαμα για ψυκτρα και ομολογω οτι διολου ευχαριστημενος δεν ειμαι μιας και οχι μονο αυξανεται η θερμοκρασια για την πλακα αλλα και κανει εναν πολυ σπαστικο θορυβο σαν τρακτερ το οποιο πραγματικα μπορει να σε τρελανει. ειδα και αποειδα λοιπον και μου ηρθε στο κεφαλι μια καταπληκτικη ιδεα. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΕΑ ΨΥΚΡΤΑ!!!!!

ναι κι ομως αλλα επειδη δεν εχω αποφασισει ακομη ποια θα ηθελα να παρω σκεφτηκα γιατι οχι να παρω και μια βοηθεια απο τους επιστημονες?? ετσι και ανοιξα αυτο το θεμα

και τελος εχω και μια ερωτηση:η Darknight μπαινει σε Phenom II ετσι??

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Ποσα λεφτα σκοπευεις να διαθεσεις?

Παιζει OC?

Ποσα λεφτα σκοπευεις να διαθεσεις?

Παιζει OC?

ενταξει καποια καλη ψυκτρουλα θελω η οποια θελω να καλυπτει τις αναγκες μου.

τωρα για overclock δεν νομιζω δηλαδη και να κανω πανω απο 3.8 δεν παιζει να τον παω

CoolerMaster Hyper 212 Plus

Scythe Mugen 2 Rev.B

Όποια απο τις 2 & θα είσαι jet

Επίσης πολύ καλή ψύκτρα :

Zalman CNPS 10X Extreme

Πολύ καλή ψύκτρα , θέλει δυνατό ανεμιστήρα (Φασαρία) για να δείξει τι αξίζει, ο λόγος: ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα fins της (πολύ κοντά το 1 με το άλλο) ;)

H Megahalems με το retention-modul είναι από τις κορυφαίες λύσεις, αλλά συν τον ανεμιστήρα μαζεύεται μια σεβαστή σούμα. Η Mugen 2 είναι επίσης πολύ καλή λύση και σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Εκτός όλων των προτάσεων που προαναφέρθηκαν, να προσθέσω και μία συμπαθητική πακέτο-υδρόψυξη:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/with%28Manufacturer=Corsair%29.htm

Δε θα σε απογοητεύσει...

Για τα χρήματα που ζητά, η Mugen 2 είναι εφάμιλλη αρκετά ακριβότερων προτάσεων. Οι πολύ ακριβές ψύκτρες με δυνατούς ανεμιστήρες έχουν νόημα μόνο αν ενδιαφέρεσαι να πιέσεις σε extreme καταστάσεις την CPU (όπου εκεί συνήθως κάποιο άλλο υποσύστημα θα σε εμποδίσει, οπότε δώρο-άδωρο).

καλημέρα και απο εμαίνα, εγώ προτείνω SKYTHE YASIA, τρομερή! -10 ωατημους θερμοκρασία απο την μαμά σε load και - 15 σε gaming, ακόμα δεν μπορώ να πηστέψω την διαφορα αυτή, και σε φοθλ στροφές ίσα που ακούγεται, εβαζα κανενα βράδυ να δώ ταινία και η παλία ψίχτρα με τρέλενε, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, καλές αγορές:laughing:

καλημέρα και απο εμαίνα, εγώ προτείνω SKYTHE YASIA, τρομερή! -10 ωατημους θερμοκρασία απο την μαμά σε load και - 15 σε gaming, ακόμα δεν μπορώ να πηστέψω την διαφορα αυτή, και σε φοθλ στροφές ίσα που ακούγεται, εβαζα κανενα βράδυ να δώ ταινία και η παλία ψίχτρα με τρέλενε, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, καλές αγορές:laughing:

φιλε δεν ξερω αν οντως η ψυκτρα αυτη ειναι τοοοοοσο καλη αλλα θα συμφωνησω μαζι σου.

η μαμα ψυκτρα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!!!ακουγεται σε ολο το οικοδομικο τετραγωνο αυτος ο ηχος που κανει!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.