venom7 Ιούνιος 6, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με μια καθώς πρέπει φόρτιση υπάρχει το ενδεχόμενο αποφόρτισης και μη λειτουργίας του mouse κατά την διάρκεια gaming?Εξάλλου το συγκεκριμένοhttp://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Pyra-Wireless/#crb_2έχει και usb μπροστά για άμεση φόρτιση ή για χρήση gaming!"NON-STOP GAMINGThanks to the USB charging cable, you never need to interrupt your game to swap batteries or charge them. And if the batteries are running low on power, a blue LED flashes to indicate that. You can ensure your mouse gets the power it needs by simply connecting the supplied USB charging cable to charge the mouse on-the-fly. And so that the batteries last as long as possible, the Pyra has standby and sleep modes specifically designed for gamers which allow the mouse to gradually power down, saving battery power as a result.Οπότε τι λέτε?Είναι καλό και αξίζει ή όχι?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με μια καθώς πρέπει φόρτιση υπάρχει το ενδεχόμενο αποφόρτισης και μη λειτουργίας του mouse κατά την διάρκεια gaming?Ε όχι εντάξει, ανάλογα το mouse και τι μπαταρία έχει 3 ημέρες minimum τις έχεις σίγουρα.Αν βλέπεις ότι έχει φτάσει πολύ χαμηλά η μπαταρία και φοβάσαι ότι θα σβήσει, βάζεις το καλώδιο και παίζεις.Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και στο Playstation 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αυτό σκέφτομαι και εγώ και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε ΝΟ στα wireless για gaming?Αυτό μπορείτε να μου το εξηγήσετε με επιχειρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 6, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αυτό σκέφτομαι και εγώ και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λένε ΝΟ στα wireless για gaming?Αυτό μπορείτε να μου το εξηγήσετε με επιχειρήματα? Gaming και Wireless=NO GO για εμένα.Εκτός το ότι με τις μπαταρίες τα ποντίκια γίνονται πιο βαριά, ένα wireless mouse τις περισσότερες φορές νομίζωχάνει σε response time σε σχέση με ένα ενσύρματο. Εκτός από αυτό είσαι αναγκασμένος να το φορτίζεις αραιά και πού ανάλογα με την χρήση, και άμα σε αφήσει απο μπαταρία την ώρα του παιχνιδιού κλάφτα χαράλαμπε (ρωτήστε τον Nephilim ). *εντωμεταξυ κοιτα και το ikari απο steel series..με χει βολεψει εμενα αρκετα..για ενσυρματο παντα μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Ιούνιος 6, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 φίλε δεν πρόκειται να μείνεις στην μέση του παιχνιδιού καθώς παίζεις. ούτε πρόκειται να δεις ότι το ποντίκι αργεί να ανταποκριθεί... δηλαδή εντάξει ποιος θα τα αγόραζε εάν κούναγες το ποντίκι και ήταν σαν να έχεις lag;;;για το 1ο πολύ απλά εγώ έχω το Logitech Bluetooth MX Revolution το χρησιμοποιώ κάπου 5-6 ώρες την ημέρα και το φορτίζω κάθε 10-15 μέρες. πέρα από τις λυχνίες που έχει πάνω το ποντίκι και σου δείχνει πότε κοντεύει να τελειώσει η μπαταρία είναι και το software στον υπολογιστή που 2 μέρες πριν σβήσει από μπαταρία το ποντίκι θα σου βγάζει μήνυμα συνέχεια και θα αναβοσβήνει δίπλα από το ρολόι μέχρι να το φορτίσεις. σαν το κινητό ένα πράγμα, πάντα ξέρεις πότε πρέπει να το φορτίσεις.για το 2ο, νομίζεις με 80-100ms ping στα online παιχνίδια που συνήθως έχεις θα κάνει διαφορά εάν έχεις ένα ποντίκι με καλώδιο ή ένα ποντίκι με bluetooth;; δεν νομίζω..και όσο για το βάρος ίσα ίσα που τα σοβαρά gaming mouse έχουν και έξτρα βαράκια να προσθέσεις στο ποντίκι για να το κάνεις πιο βαρύ και να έχεις καλύτερη ακρίβεια και όχι να του δίνεις μια και να πετάγετε από δω κ από κει κ να μην μπορείς να σημαδέψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 6, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Δες το και έτσι. Πες ότι ξεπερνάς το πρόβλημα της αυτονομίας και της εργονομίας του ποντικιού (βάρος)* Τα ασύρματα ποντίκια δεν είναι όσο αξιόπιστα είναι τα ενσύρματα ποντίκια στο gaming και ιδιαίτερα σε First Person Shooters που έχει σημασία ή ταχύτητα απόκρισης του ποντικιού. Καθώς μπορούν αρκετά πράγματα να παρεμβάλουν το σήμα του. Εγώ που ασχολούμαι με competitive gaming δεν μπορούσα να ανεχτώ τα κολλήματα και μερικές φορές την αρχή ταχύτητα απόκρισης ενός Mamba που είχα δοκιμάσει. Ακόμα, μην πιστεύεις τίποτα από όσα λένε τα site των κατασκευαστών, είναι όλα marketing tricks για να πουλήσουν. Δοκίμασε το ο ίδιος, και μετά κρίνε. Άμα μείνεις ικανοποιημένος κράτα το, διαφορετικά γύρισε το. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν fanboy αλλά αυτή είναι η άποψη μου Τώρα αν το θές τόσο πολύ αγόρασε το και αν δεν σου κάνει επέστρεψε το. *Όσο για το βάρος, μην αγοράσεις ποτέ ένα ποντίκι αν δεν τον πιάσεις στο χέρι σου, να δείς ότι σε βολεύει από άποψη σχεδιασμού και βάρους. Πολλά ποντίκια έχουν βαρίδια μέσα για να το προσμαρμόζεις όπως σε βολεύει. Μετά από πολύωρο gaming άμα είναι βαρύ το ποντίκι θα το νοιώσεις στον καρπό σου. Ο πατέρας μου από ένα wireless της microsoft που έχουμε στο laptop, που είναι εργονομικό αλλά αρκετά βαρύ, μετά από ώρες browsing τον έπιασαν πόνοι και δεν μπορούσε να πιάσει τίποτα για καμιά βδομάδα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να προσέχουμε με κάτι τέτοια, και always try before buy Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Τώρα αν το θές τόσο πολύ αγόρασε το και αν δεν σου κάνει επέστρεψε το. Γιατί,γίνεται να το χρησιμοποιήσω και αν δεν μου αρέσει να το επιστρέψω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Ναι, αλλά δεν θα πρέπει να έχει χαλάσει η συσκευασία.Γενικότερα πάντως κάτι τέτοιο είναι λίγο στα χαρτιά...Καλό είναι να ξέρεις τι θέλεις να πάρεις και αν πια είναι τόσο κατώτερο των προσδοκιών σου το επιστρέφεις.Δεν μπορείς να κάνεις Reviews στα προϊόντα έτσι αέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.