Vasilis 07 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 Είναι καιρός να αλλάξω και το ποντίκι του υπολογιστή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε ασύρματο.Το PC δουλεύει καθημερινά 10+ ώρες.Αυτό κοιτάω πιό πολύLOGITECH 910-001236 M705 LASER MARATHON MOUSEhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570315&sid=1Τί λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Εγω εχω το LOGITECH MX518. Με εχει βολεψει τοσο που αν τυχον χαλασει παλι το ιδιο θα παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strider Ιούνιος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Οχι ασύρματο θα σου σπάσει τα νεύρα με τις μπαταρίες και την φόρτιση. Υπάρχουν ποντίκια που είναι ειδικά για gaming ( κυρίως fps ) που κοστίζουν αρκετά χρήματα ( ~80 - 100 ευρώ ) και άλλα πιο νορμαλ όπως σου λέει ο luis gus από πάνω. Εϊναι ένα τίμιο ποντίκι που το έχουν αρκετά άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Ιούνιος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 mx 518 και απο μενα το εχω εδω και ενα χρονο και απλα μαμαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Μακριά από ασύρματα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...Δεν μας είπες πόσα δίνεις...ή αν παίζεις παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Εκτος απο τις μπαταριες τα ασύρματα ειναι και ποιο κουραστικά λογο βάρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Αν θέλει τόσο πολύ ένα ασύρματο mouse να πάρει το mamba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Η καλυτερη λυση φιλε μου ειναι να πας σε ενα μαγαζι και να δοκιμασεις μερικα.Το mx518 ηθελα και γω να παρω,αλλα οταν το δοκιμασα στο χερι δεν με βολευε.Προσωπικα εχω το g500 και εκτος απο παιχνιδια,οπου και ειναι κορυφη,με βολευει σε ολα και ας εδωσα παραπανω απο τα μισα του mx518 τελικα.Αν θες ασυρματο,καλως! Παρε ασυρματο,αν δεν παιζεις παιχνιδια ομως,προς θεου οχι κανα πανακριβο σαν το mamba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούνιος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Παλικάρια σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον Παιχνίδια παίζω αραιά και πού πχ πρίν 2μηνο έπαιζα το Wolfstein για καμιά 10αριά ημέρες. Δεν θέλω βέββαια να δώσω πολλά σε περιφερειακά (καθώς πάω μάλλον και για το Logitech ILLUMINATED KEYBOARD και για SSD). Μέχρι 45 ευρώ λέω να δώσω για mouse και η τιμή του marathon είναι αρκετά ελκυστική. Παλαιότερα πρίν 5-6 χρόνια είχα πάρει ένα ασύρματο Microsoft αλλά το γεγονός ότι ήταν τεράστιο και το θέμα των μπαταριών (αμφιβολία για το πόσο κρατάνε) με έκανε να το επιστρέψω σε 1 εβδομάδα. Νομίζω πώς μετά από τόσο διάστημα τα πράγματα πρέπει να έχουν βελτιωθεί :wassat: Από κάποια video που βλέπω σε youtube δεν είναι και τόσο μεγάλο (αλήθεια διαστάσεις στο περίπου που μπορώ να βρώ ?) και σαν εμφάνιση μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Mεχρι φετος ειχα και εγω ενα microsoft ασυρματο για 5-6 χρονια τωρα.Μπαταριες αλλαξε 3-4 φορες μονο.το marathon καλο φαινεται και το χει 30 ευρω το e-shop,αλλα απο διαστασεις οτι και να σου πουμε,αμα δεν το δοκιμασεις στο χερι πιστευω δεν αξιζει να το αγορασεις κατευθειαν...Για παιχνιδια ομως το συγκεκριμενο δεν θα σε ικανοποιησει αρκετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιούνιος 6, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 O adaptor αν μπεί σε θύρα USB στο πίσω μέρος του case (το οποίο είναι χαμηλά) θα έχει το mouse την ίδια απόκριση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 6, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Aυτη που αναφερει και στο site ως μεγιστη θα χει και παλι.Χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος,αλλα για να μην λεει κατι στο site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 6, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 όπως σου λέει ο luis gus από πάνω.Ρε συ μου σκοτωσες το nick..louis_gas :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
budragenio Ιούνιος 6, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 +1 για το 518, εργονομία και καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HWJ1AyP5i44]Και κανένα πρόβλημα με τη φόρτιση μπαταρίας, δείτε όλο το Video και θα καταλάβετε... [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 6, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Και να υπηρχε παιρνεις ενα σετ επαναφορτιζομενες μαζι με φορτιστη το πολυ 15-20 ευρω απο καναν Γερμανο και εισαι οκ.:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Παίδες ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός mouse και είδα αυτόhttp://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Pyra-Wireless/τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο?Απλά σκέφτηκα ότι η έλλειψη καλωδίου θα το κάνει πιο εύκολο στην χρήση ακόμα και στο gaming αφού δεν θα σε τραβάει καμιά φορά το καλώδιο!Για gaming λέει?Και για ποιο λόγο τα wireless τα αποφεύγετε να τα προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιούνιος 6, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Gaming και Wireless=NO GO για εμένα. Εκτός το ότι με τις μπαταρίες τα ποντίκια γίνονται πιο βαριά, ένα wireless mouse τις περισσότερες φορές νομίζωχάνει σε response time σε σχέση με ένα ενσύρματο. Εκτός από αυτό είσαι αναγκασμένος να το φορτίζεις αραιά και πού ανάλογα με την χρήση, και άμα σε αφήσει απο μπαταρία την ώρα του παιχνιδιού κλάφτα χαράλαμπε (ρωτήστε τον Nephilim ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούνιος 6, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Καταλαβαίνω αλλά και τι να λέει ότι είναι πιο βαριά?Θα το σηκώνω!Όχι.Οπότε...!Όσο για την φόρτιση.Κάθε βράδυ αν το φορτίζω,τι πρόβλημα μπορεί να έχει μετά?Υπάρχει περίπτωση να ξεφορίσει τόσο γρήγορα?Πόση ώρα δλδ κρατάει η μπαταρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιούνιος 6, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2010 Και να υπηρχε παιρνεις ενα σετ επαναφορτιζομενες μαζι με φορτιστη το πολυ 15-20 ευρω απο καναν Γερμανο και εισαι οκ.:fun: Η διαδικασία, άνοιξε καπάκι κλείσε κλπ, ίσως να μην είναι τόσο πρακτική. Gaming και Wireless=NO GO για εμένα.Εκτός το ότι με τις μπαταρίες τα ποντίκια γίνονται πιο βαριά, ένα wireless mouse τις περισσότερες φορές νομίζωχάνει σε response time σε σχέση με ένα ενσύρματο. Εκτός από αυτό είσαι αναγκασμένος να το φορτίζεις αραιά και πού ανάλογα με την χρήση, και άμα σε αφήσει απο μπαταρία την ώρα του παιχνιδιού κλάφτα χαράλαμπε (ρωτήστε τον Nephilim ). Με το προηγούμενο High End mouse της Logitech, το MX Revolution αυτό το πρόβλημα το είχα είναι η αλήθεια. Ήθελα να το φορτίζω παρόλο που είχε μπαταρία Lion, όταν τελείωνε τελείως η μπαταρία, οπότε με άφηνε και αναγκαζόμουν να χρησιμοποιήσω εφεδρικό. Αντίθετα το MX Performance, με το καλώδιο USB γίνεται ενσύρματο και φορτίζει ταυτόχρονα. Πραγματικά η Logitech που θυμίζει ποιότητα και φιλοσοφία Apple με κάτι τέτοια. Μέχρι και το καλώδιο είναι έτσι σχεδιασμένο που να μπορεί να γίνεται ενσύρματο χωρίς να ενοχλεί το βίσμα σύνδεσης στο mouse. Όσον αφορά το Response Time, αν έχεις μακριά τον δέκτη, ναι ίσως να υπάρχει κάποιο θεματάκι, ειδικά γι' αυτούς που έχουν το κουτί κάτω από το γραφείο, κλπ. Και γι' αυτό όμως υπάρχει λύση καθώς με το mouse, στη συσκευασία υπάρχει όπως φαίνεται και στο παραπάνω Video καλώδιο επέκτασης που έχει και ποδαράκια για στηρίζεται όμορφα και έτσι να είναι κοντά ο δέκτης με το ποντίκι. Καταλαβαίνω αλλά και τι να λέει ότι είναι πιο βαριά?Θα το σηκώνω!Όχι.Οπότε...!Όσο για την φόρτιση.Κάθε βράδυ αν το φορτίζω,τι πρόβλημα μπορεί να έχει μετά?Υπάρχει περίπτωση να ξεφορίσει τόσο γρήγορα?Πόση ώρα δλδ κρατάει η μπαταρία? Δεν ξέρω κατά πόσο κάνεις καλό στη μπαταρία ή καθημερινή φόρτιση. Ίσως να υπάρχει πρόβλημα και να εξασθενίσει η μπαταρία γρηγορότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.