Jump to content

Πως μπορω να βγαλω τα πλαισια των οθονων ?

sebastian

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω τα samsung f2380

Θα μου αρεσε να εβγαζα τα πλαισια των οθονων για ενα καλυτερο eyefinity.

Εχει κανεις εμπειρια απο κατι τετοιο?

Ειναι κακο για το Monitor?

Δεν θα σκονίζονται τα εσώψυχα του του μέτα?

Επείσης πως εισαι σίγουρος οτι βγάζοντας το πλαισιο ...δεν θα εχεις πλαίσιο...Τι εννοώ ? Εσωτερικό , μεταλλικό πλάισιο.... Αν δεις εδώ (τυχαίο) παράδειγμα..το τύπος βγάζει το πλαίσιο , παρόλλα αυτα η οθόνη εχει ενα εσωτερικό μεταλλικό πλαισιο..

Δε μπορείς. Υπάρχει λόγος που έχουν το πλαίσιο οι οθόνες (διάχυση κτλ), αλλιώς ποιός ο λόγος να μην έβγαζαν όλες οι εταιρίες super thin bezel monitor

Εχω κανει αυτο που δειχνει ο MUL παλιοτερα σε μια sony 17''. Eιχε τεραστιο πλαισιο, εβγαλα τα πλαστικα και εμεινε με το μεταλλικο μονο του πανελ.(φυσικα και αυτο δεν βγανει...)

Πιστευω πως αν κατσεις και φτιαξεις καμια ωραια βαση θα ειναι μια χαρα για EF..ασχετα αν δειχνουν ασχημες..

Αν τα βγαλεις δεν θα υπαρχει κινδυνος οταν καθαριζεις το panel,να περασει νερο η οποιαδηποτε αλλη ουσια?Αυτο θα ηταν καταστροφικο.

Δεν θα σκονίζονται τα εσώψυχα του του μέτα?

Επείσης πως εισαι σίγουρος οτι βγάζοντας το πλαισιο ...δεν θα εχεις πλαίσιο...Τι εννοώ ? Εσωτερικό , μεταλλικό πλάισιο.... Αν δεις εδώ (τυχαίο) παράδειγμα..το τύπος βγάζει το πλαίσιο , παρόλλα αυτα η οθόνη εχει ενα εσωτερικό μεταλλικό πλαισιο..

θα μεινω με τα πλαισια...δεν με πειραζουν απλα ποιος δεν θελει καθολου πλαισιο!!

ευχαριστω ολους για την συμμετοχη!

να κανω ολη την μανουρα και να εχει και μεταλλικο απο κατω δεν λεει...

γιατι λογικα δεν θα ειναι κουφιο το πλαστικο απο κατω...το f2380 εχει πολυ μικρα πλαισια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.